Wednesday, 13 February 2013

Wheels Of Life

Assalamualaikum

Err game snake dah takde la dari semalam. Serious boring takde gangguan. Kihkih..

Kawan-kawan dah level mana sekarang? (^_^)V


Life is like a wheel. Sooner or later it always come around to where you started again - Stephen King

p/s :
Bangkit bila ditolak jatuh bangunlah semula
Bangkit bila diluka nanti pulihlah semula
Bangkit biar bersusah dulu nanti senang semua
Sakit pada luka kan pulih semula.. ~lalalala~


68 comments:

fiQ said... [Reply]

wak..sy xleh nmpk pic tu.
sori..sini line teruk..

4feet8 said... [Reply]

level naik skate board kot.. hahaha..

are_lin@yu said... [Reply]

setju cikna..hidup ibarat putran roda ;)

p/s:ayu xblk aritu.sbb br ja pas cti seminggu.hhe

nea lopah said... [Reply]

Hahahahaha...rindu gangguan yer.

Nyue said... [Reply]

setuju cikna...hehehe...copy paste kata2 ni "Life is like a wheel. Sooner or later it always come around to where you started again - Stephen King"

td buka..xdpt e3 ni..huhu...

Ain Dzaya said... [Reply]

ain kat stage 5 tu..tgh naik skateboard..well remajaa...

Mimi Azirah said... [Reply]

level naik kereta dgn anak anak..pic no 8

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

num 8=)

erm suka entry nie..like banyak2 kt sini=)

Cikgu Fikri said... [Reply]

haah.. smlm dh xder kn..
fiq cari jugak,..rupanya dh xder since smlm...
btw, btol tu.. hidup itu sprt roda.... :)

~didiey~ said... [Reply]

suka quotes tu :)

Rosmiza Ali said... [Reply]

Hidup ibarat roda.. Kejap di atas kejap di bawah.. Erm, dah level mana ekk ? Tak bape jelas ar gambar tu.. Mato iols nih bukannya terang sangat.. Uhuhuhu~~

Chipsmore said... [Reply]

sy yg level nek beskal kot.. muda remaja.. hehe...

BaNu Syah said... [Reply]

hehe suka quotes tu

mama aryan said... [Reply]

akak yg ke 8 tu,naik keta ngan anak2..

Deqla manjew said... [Reply]

ehh deqla level mana nih? rasanya still yg kapel naik motor tu..tp tukor naik keta..haha..

Eazy Izzuddin said... [Reply]

level ngah naik moto ngan makwe hehehe

Cik Nur said... [Reply]

Nur kan... Nur yang naik beskal tomei tu... Sebab Nur kan muda lagi.. Heeeee... :)

Bestkan lirik lagu tu kumpulan salam tu.. Lirik penuh smangat untuk mereka yg jatuh..supaya BANGKIT..

Cikna tahu ✗ kueh bangkit tu kueh ape..?

Kesuma Angsana said... [Reply]

he he level mana... no komen !

Payeh Kuced said... [Reply]

jika engkau jatuh jangan mudah mengalah kerna hidup mengajar kita jangan cepat mengalah.. lalalalala

entah betul ke tidak lirik tu.. hahahahahaha

Nastyna said... [Reply]

nice one. saya di peringkat skateboard masih.. lama lagi la ni hahaha.

Tinta Lana said... [Reply]

Salam.

Cikna..kalau umur pnjg,camna la kita bila umur 50,60 ya.

Terfikir sbb baru2 ni, pi kndri kawen,mak jumpa kwn sekolah lama dia.bygkn slpas berpuluh thn,baru jmpa balik. :)

Cinta Misteri said... [Reply]

Dengan nama yang Maha Esa
Maafkan aku aku terlena
Mata buka tapi aku leka
Sekarang kita sedia pasang deria kita lebih peka

bangkit jommmmmm!!!

dimana saja kita berada, berapa pun usia kita, kita ttp harus terus melangkah, apa pun yg akn terhd pd kita itu kerja Allah

seribupilihan said... [Reply]

saya baru masuk 20-an..chic na pilih gambar mana ya..saya xtau nak pilih la yg baris kotak tengah tu..:-)

Chic Na said... [Reply]

@fiQ it's ok. ;)

@4feet8 sama la kita Ha. five! ;)

@nea lopah kehkehkeh.. rindu! percayalah.. ;)

@Nyue kan cikna cakap kejap ada kejap takde. ;)

@Ain Dzaya are u sure ain? :D

@Mimi Azirah @wan nurul hezrina abd halim @mama aryan ni geng2 ibu mithali. :D

@Cikgu Fikri lambat ah. 2 hari je ada.

@Rosmiza Ali rasanya level 7 versi naek keta. :)

@Chipsmore serious tak percaya. :p

@Deqla manjew ha betul la tu deqla. :p

@Eazy Izzuddin jaga2.. bahaya tu. :p

@Cik Nur jangan main tipu plisss.. hehe.. yes, Bangkit! tau la. mama pernah buat masa raya. :p

@Payeh Kuced jangan lupa lirik payeh. lalalala..

@Nastyna rasanya mummy terconfuse ngan jelita ni. hihihi..

@Tinta Lana err tu la. xdpt nak bayangkan masa tu camne. ada lagi ke tak. hmmm..

@Cinta Misteri
Siap gerak gempur
Siap rentak tempur
Redah onak lumpur
Maju tiada undur
Tak kenal uzur hingga jasad kita terkubur
Kalau kurang kaki tangan lutut dan siku dihulur.. lalala..

setuju kak! ;)

@seribupilihan awak yang naek beskal kot. hihihi..

cik nana said... [Reply]

dah takde eh cikna game ular tu? kehkeh tak perasan pulak dah takde. kena tunggu CNY tahun depan lak ye Cikna. haha

Cik Kay Jue said... [Reply]

da betul juga ea pic ni.. berpusing balik...

izan mama mia said... [Reply]

baru pas naik motor berdua,...sekarang dok tgh naik keta g meronda ronda hahaha...

Cheq Kaq said... [Reply]

Cheqkaq x pasti level mane..erkkkkk...bole lak..hihi..

Karukord jagau said... [Reply]

x sempat main aku game tu...semlm tenet kena blok hahahaaa

Yana Libra said... [Reply]

xtaulah nak ckp level yg mana satu..yg muda remaja tu kot..sama cam cik nur ~:P

Cik Yaya said... [Reply]

xtau dah thp mne skrng..heeee
xpe..yg penting kita jgn pts asa.. ^_^

Etuza Ezawarna said... [Reply]

kata peransang motivasi...tq share

BlueiceButterfly said... [Reply]

entry yg sangat bermakan..muhasabah diri kita dah bersedia ke nak ke level seterusnya :(

N.Aima K said... [Reply]

good sharing dear..i loike!

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Roda roda kehidupan!!! Kejap bawah kejap atas.. Sentiasa berpusing dan kadang kala berpusing di atas jalan yang bru, jln berlubang, jalan tak siap.. :)

Mrs Velentine said... [Reply]

Mv level 7..huhu

Ayuni said... [Reply]

betul.....ske quotes tu....

nea lopah said... [Reply]

lucu tengok..tapi penuh makna tersirat...

Aien Alien said... [Reply]

roda-roda kehidupan. tengah nak kaji balik dah level mana. macam skateboard je lagi... :D

Miss Volvo said... [Reply]

jom la kite main game candy crush saga kt fb hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

wani level 8 chic na...putaran hidup kan

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

hye cik na nuul datang jenguk.selamat ari kamis..

intanfirdaus247 said... [Reply]

selamat tgh ari buat adikku cikna tersayang..:) cikna sihat..maaf yer baru jejak ke sini//cikna cemana kerja? ke cuti lagi? hari n plan nak makan apa? miss u

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

solehah level yang naik skateboard tu. ofkos la level tu sebab xkwin lagi.hehe

MaMa Rey said... [Reply]

level no dua..hehe..

cian Chic Na keboringan tak ada gangguan hehehe

Cikgu Fikri said... [Reply]

TAHNIAH! Chic na telah berjaya menerima anugerah cemerlang cikgu fiq.. Anugerah cemerlang subjek Ekonomi Rumah Tangga.. huhu

http://cikgufiq.blogspot.com/2013/02/top-10-penerima-hari-anugerah-cemerlang.html

aTieYusof Family said... [Reply]

Masih di peringkat pertama kot..hehe..
salam kenal..follow sni #612:)

Cikgu Fikri said... [Reply]

chic na.. hehehe.. fiq tgk chic na pandai wat coklat.. so, fiq letak lah ERT.. Kan ERT dulu main masak2..cehwah.. huhu :)

Etuza Ezawarna said... [Reply]

datang lagi, tak boleh berputus asa, tiap masalah ada penyelesaiannya..cantik kata2

ieda immi said... [Reply]

setujuuu sgt2 dik ;)

Cik Aini said... [Reply]

ai kat level membonceng kay blkg naik motor tu.hahahaha timpang ore sokmo.ngeeeee

cikna sihat ?

Cik Nur said... [Reply]

@Cik Aini Timpang ti mende Kak Ai...?
Hahahhaa

Chic Na said... [Reply]

@Cik Nur timpang ti tu menda nur? hikhik..

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

jenguk cikna lagi di pagi jumaat=)

intanfirdaus247 said... [Reply]

salamm..selamat pagi cikna...err kak intan level apa eh ..heheh...

bukan adik kak intan yg buka kiosk nannti...kakak kak intan..:)

tadi kak intan ada sent emel..nanti cek tgk ye

Cik Nur said... [Reply]

@Chic Na kahkahkah..sabo je lah mcm mana Nur boleh typo...! Nasib baek H tak ada sini..kalau dak kena bahan dah..! Hahahaha.. :p

jaakechik said... [Reply]

wahh chicna pandai menyusun kata yer...hihihih.... main game lain ler pulak... hihihi..

inche hlovate said... [Reply]

barang yang lepas jgn dikenang chic Na :p

intanfirdaus247 said... [Reply]

kak intan sent dkat emel zana bakhari tu...hehehe

Cik Aini said... [Reply]

hahahhaa Nur typo selalu..ai pakai tepon x nmpk sbb kecik tu lah typo..tp kalo Nur..typo tu dh sebati kan.muahahahha

lelamaisara said... [Reply]

saya level yg nek kete tu kot..hehehehe

Che Rosliza Che Mat said... [Reply]

akak tak pernah main game nie..

9n0L4 said... [Reply]

level yg belum ade kete kot. hehe.

aku HaniAsyira said... [Reply]

alah.. takut nak tunjuk level mana.. aiyokkk..

ros_reeza said... [Reply]

putaran kehidupan :) kita semua akan laluinya :)

Encik H said... [Reply]

Cik Nur: siapa kata H takde? siapa kata? hahaha..rasa macam nak print screen la..:p

Cik Nur said... [Reply]

Encik H upss...! muhun jgn print screen.. -_-"

Cik Nur said... [Reply]

@Cik Aini Pergghh..ayat sebati , tak menahan tau ai ni....grrr..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com