Tuesday, 26 February 2013

Coklat #36

Assalamualaikum.

Tengok tajuk pun dah tau kan? Hihi.. Layannn..

Happy Tuesday sweeties!

Sneak peek..

Aisha & Zamir

Yang ni regular customer punya. CikNa nak paksa korang klik link INI untuk baca kisah selanjutnya disebalik coklat. Best citer dia.. Rugi tak baca. Hikhik.. ;)

For more sweetness, checkout TheCoklatShop!

51 comments:

intanfirdaus247 said... [Reply]

Selamat pagi cikna..berseni sungguh tangan cikna n..bila cikna buat kalau customer order..malam eh after kerja eh?

Monyet Rimau said... [Reply]

comel kuih tu :D boleh mkn ke? hehehe

Tutorial Cara Hilangkan Navbar Di Blog Anda - ez Tutorials Blog
http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/02/tutorial-cara-hilangkan-navbar-di-blog.html

Encik H said... [Reply]

waiting for Patrick, or Shinchan..-_-"

are_lin@yu said... [Reply]

sweet lah cikna ;)..dh g tgk ;)

ieda immi said... [Reply]

ya tuhann dikk
sweet nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nea lopah said... [Reply]

salam..cntik nye. berapa rm kalau yang Happy besday mcm ni cik na?

izan mama mia said... [Reply]

coklat cikna lawa ...hahah...

Nyue said... [Reply]

cute3 la coklat chicna :))

Sally Yatiey said... [Reply]

Comelnya coklat ni ^_^

Deqla manjew said... [Reply]

haha.. comel jek muka kapel tu.. rambut yg x menahan tu..haha.cer wat cekelat org pakai tdg pulak? nk tgk.. mesti lg comel kan..hihi

dilabangiWORLD said... [Reply]

smart coklatnya
nak makan sayang ni hehehee

ros_reeza said... [Reply]

selamat tengahari CikNa :)

Sedapnya..tayang coklat ye.. nak :)

Tinta Lana said... [Reply]

Salam.

Masih berharap cikna buat cokelat bertemakan jeans,miehehehe

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

hai cik na. selamat tengahari. klu lunch makan coklat pun ok gak kan.hehe :)

nn lylyn said... [Reply]

simple =)

Aine Ainun said... [Reply]

alalalalalaaa...comeynya...

AA da lame teringin nak order coklat cik na..mase preggy x nyempat je..

awal bulan3 ni bday En.Somi AA la, 8/3/2013..
ingat nk bg suprise coklat kat die..
ble cik naa buatkan utk AA..?

n camane nk contact cik na??
kat FB je ok ke?

lelamaisara said... [Reply]

dah klik dah....heheheh
cik na terasa nak memiliki je coklat tu...nanti la mungkin bulan 5 ni sempena besday alesya..hehehe

Miss Volvo said... [Reply]

wahwah comel :)

Nastyna said... [Reply]

Dah jenguk... so sweeeeeeeet. Dah la cantk sangat2 coklat Chic Na ni. macam tak boleh makan jer, sebab sayang hehhe.

aTieYusof Family said... [Reply]

Cantik coklat.. klu dapat kat akak, sayang plak nak makan.. sbb comel..hehe:)

the malay male said... [Reply]

makan berlebihan boleh mengundang kencing manis

Yumida Huda said... [Reply]

wooo..cikna buat jgk yg ni ke..mmg ohsem la! cantik!
sedap je nengok..cam nk mkn sekali

BaNu Syah said... [Reply]

omeynyer coklat chic na mesti sesedap rasanya kn

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Rsa mcm nk menempah la.. Nnti nani pm chic na :)

Yana Libra said... [Reply]

citer menarik ape tu chic na? nak kena g terjah ni..hehe~

Cik Aini said... [Reply]

adehhh
dah lama x mkn coklat Cikna..rindu haish nk mkn lagik.ngeeee

dah terjah blog tu..sweet lah dia pnya entry ttg coklat n Si Gary dia tu.haha

Cik Nur said... [Reply]

ermm..boleh tak cikna buat muka org pakai tudung..?

kehekehkehkeh...

*xde typo... :)

azstory said... [Reply]

owh dari entry ni rupanya..hehehe rugi la korang tak tempah kt chic na ni.. cokelat die sedap..!

nini said... [Reply]

comel la cokelat.....=D

Chic Na said... [Reply]

@intanfirdaus247 selalu buat weekend kak. ;)

@Monyet Rimau kuih?? err..

@Encik H who is Patrick? what is Shinchan? ^_^

@Deqla manjew susah la deqla. cikna da byk kali try. tp tak jadik. sobs..

@Tinta Lana ahh stresss.. haha.. someday, maybe. wait aaa.. :)

@Aine Ainun aah kat fb AA. ;)

@Nastyna kalau rosak pastu kena buang lagi sayang kan? hikkk..

@the malay male antioksidan juga. ;)

@Cik Nur tak gheti la nur. tangan dah keras. grrrr.. tahniah sbb xtypoi. hahaha..

@azstory sape suruh buat citer best2.. hikkk..

seribu pilihan said... [Reply]

best nyer coklat tu..sedap je tengok gambar..takde orang ke nak belanja saya makan coklat..kesiannya..hem hem hem....

Carlos Santiago said... [Reply]

waaaa...mcm best jer...

MystoryPic said... [Reply]

untung orang yang dapat cokelat tu yee... saya nak juga cokelat sedap tuu

Mrs Velentine said... [Reply]

sedapnya..nak. nak..hehehe//hi mv dtg singgah

QasehnyaRania said... [Reply]

coklat ciksu yang ke berapa.. hihi

nea lopah said... [Reply]

chic na, nnti bgtau yer berapa rm utk tempahan choc Happy Besday tu yer..

Kesuma Angsana said... [Reply]

comel2 nyer,,,, nak sikit !

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

woot woot woot comey2 cekelat chic na buat

Si Matatajam said... [Reply]

Jap gi nak jenguk la..apa cerita tu na..hi hi..nak cekelat ...

cik nana said... [Reply]

rinduuu cokelat ciknaaaa. sedapp nyaaaa..

Akmalina The Great said... [Reply]

Sedapnyaa! Nanti birthday kita, Cik Na bagi coklat macam ni tau! Haha ^^

Monyet Rimau said... [Reply]

mesti sedap ni kan....

- Admins Blog 3 Dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

dya bunga said... [Reply]

yum2..haha..nasib baik org punya kalau x dya dh ngap coklat tu..haha

Karukord jagau said... [Reply]

bila la nk buat coklat tuk aku nih....:)

Encik H said... [Reply]

HB H tu ke?

~didiey~ said... [Reply]

kiutnya!!!!!!!

fieda said... [Reply]

ctk2.

inche hlovate said... [Reply]

comel2.. boleh order ni aummm

MaMa Rey said... [Reply]

dah tengok Chic Na..comel sketsa dia..

comel2 coklat atas tu..mcm tak sanggup nak makan..

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

tak sanggup daku nak makan cumil bangat!

9n0L4 said... [Reply]

bile pulak ye nak order cekelat chic na lagi. dh abisssss dah mkn. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com