Wednesday, 20 February 2013

Tak Sakit

Assalamualaikum.
Happy Wednesday kawan-kawan..

Comel kan.. (^_^)V

Life is what happens to you while you're busy making other plans - John Lennon   

68 comments:

are_lin@yu said... [Reply]

cutenya ;)

seribupilihan said... [Reply]

happy wednesday too..:-)

memang comel..klu seribupilihan naik atas penimbang tu terus menjerit..hehe..:-)

aTieYusof Family said... [Reply]

so cute! akak ada simpan picture ni..
Tak perlu lah takut nak timbang berat badan sendiri..ye dok?? hehe:)

Cik Aini said... [Reply]

hahahahaha comel sigh..
kejujuran mereka nampak di situ kan :)

hepi working renjong syg..ai cuti!
ohyeahhhh :)

Lina said... [Reply]

hahahah pelik bdak2 ni chicna... mak dia naik mejerit kot... then derang rasa xsakit pape pon

Miss Volvo said... [Reply]

kite pung selalu nanges bila naik atas tu haha :P

hainom OKje said... [Reply]

come..come...
hehe...sian budak kecikkan nangis je sakit!

Nur Atiqah Mohd Zaki said... [Reply]

comel.. budak2 mana takut mesin penimbang.. bila besar baru lah takut.

Tinta Lana said... [Reply]

Salam cikna :)

Kata2 john lennon tu betul.

Kita punya la plan memacam, tnpa sedar, sebahagian perjlnn hidup kita tu berlalu waktu merancang tu.

mama aryan said... [Reply]

alahai comeynyer..

Nyue said... [Reply]

cumelll nyerr kan...

setuju dgn kata2 tuu

Liyaa Mf said... [Reply]

Hahaha! Kesian bebudak tu confuse. Mesti tak paham gila apsal mommies dorang nanges bila naek penimbang. Hahaha! Agak2nya kau pastu dorang tanya mak dorang, apa reaksi mak dorang ek? Hehehe. Tambah kuat la meraung gaknye :P

cikji said... [Reply]

haha nakal moleks.
cikji anti nok timbey,frust kes berat xnaik2! fedap sgt,huhu

Mrs Velentine said... [Reply]

hahaha..MV tak suka penimbang..wakaka..

Carlos Santiago said... [Reply]

kiut jer budak tu.

fieda said... [Reply]

mmg kiut la gambar tu..

lelamaisara said... [Reply]

kiut miut itu gambar..

Chipsmore said... [Reply]

Hahaha.. kepala sakit kalo anak panah tu tunjuk angka yg x sepatutnya.. ahhaha

Ym.Bundle said... [Reply]

tak paham kaitan tajuk dengan gambar..mohon pencerahan..

the malay male said... [Reply]

huhu

Chic Na said... [Reply]

@Ym.Bundle err serius ke tak faham? mohon refer komen lina & liyaa. :S

cik nana said... [Reply]

haha mommy stress hati sakit diet pun tak kurang jugak berat badan. haha. comel je bebudak nih.

Cik Pensil said... [Reply]

haha. beratnya naik tak nak turun2 tu sebablah XD

sobri yaacob said... [Reply]

ha,,ha,,'
siapa x ngis naik klu brat tmbah..
trutama prmpuan?? btul x??

Yumida Huda said... [Reply]

klakar la cikna..tajuk cam suspen je...boleh pulak gitu erk.hehe

Liyaa Mf said... [Reply]

Pakcik Bundle, tak paham ke? :-w

Budak tu naek penimbang takde rasa pape, takde rasa saket. So dorang pelik apsal kalau mak dorang naek timbang mak dorang nanges. Pahe dok? Tgk gamba tu 1st tyme kau tak pasan kut, kali kedua maybe faham. Baca ngan dialog dorang skali :D

Ym.Bundle said... [Reply]

@Liyaa Mfaku tgk gambar sekilas pandang la makcik..lupa baca dialog tu..hahaha..

Cik Nur said... [Reply]

hahahahaha....pelik budak tu..
dia xrasa sakit pun, tapi asal mak dia teriak..hahahah :P

nea lopah said... [Reply]

kelakarlah chic na... mana lah chic na dapat pic ni..hahahaha

Chic Na said... [Reply]

@Liyaa Mf thanks liyaa. cikna tau liyaa suka taip panjang2. tu sebab cikna tunggu liyaa explain. hihihi..

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

Mak budak2 nurullah.segan nk kasi tau.bdk2 tuh merah n sofia.wakahkah

Si Matatajam said... [Reply]

Rindunya kat Cik Na..sori kak M lama tak singgah sini... Hepi Thursday..hi hi.. Wednesday dah lepas la plak..hi hi

Liyaa Mf said... [Reply]

Sesama Chic Na. Hihihi. Kepoh ek tulung eksplenkan? :P

Dah agak dah Pakcik Bundle tu dea tgk sekilas je. Sbb tu dea tak paham :|

sis92 said... [Reply]

amboi kemain seksi budak ni, -..- haha

Akmalina The Great said... [Reply]

Mak dia memang sakit sebenarnya. Sakit hati. Sebab berat badan bertambah. Haha! Btw budak ni comel sangatt ^^

Nastyna said... [Reply]

Tu la, sweet sangat.

Cik Yaya said... [Reply]

hehe tu sebab tiap kali nek benda tu angka dekt situ bgerak ke hdpan..haha ;p

trah zain said... [Reply]

haha,, comei je,, besar gak mkna pic ni chic na (^___^)

4feet8 said... [Reply]

tgk timbang menangis. bukan sbb sakit sbb terlalu suka makan sampai terlupa.. kehkehkeh

CikNana said... [Reply]

hahhaha..mamanya takut betimbang.

Che Rosliza Che Mat said... [Reply]

sweet...

Deqla manjew said... [Reply]

haha... meme laa...tgk la besar nnti depa lak nanges..baru la paham apa yg mama depa tangiskan tu kan..hihi..comel sgt...

Kesuma Angsana said... [Reply]

ha ha ha !

aReLaN said... [Reply]

Kalau saya naik atas penimbang, memang tensen la kalau angka besar kuar tp takdela nangis cam mak bdk2 comel tu.hehehe

ros_reeza said... [Reply]

hahhaha.. budak tu tipu.. Ros dah alami tau.. memang sakit.. sakit hati... hihihi

PILOT LOVER said... [Reply]

little innocent child :)

izan mama mia said... [Reply]

hihihi..mama n mia ok jer suka sangat alat penimbang...mana der sakit...suka adalah hihih

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Hehe. Comeyje.. Mesti mummy nangis tgk no besar sgt tu

QA's ~ mamapapa said... [Reply]

ololol tomeyyynyaaa!!!ehehe!!salam kenal..jmput follow kmbali :)

BlueiceButterfly said... [Reply]

tersenyum sendiri..memangla tak sakit tapi hati yang sakit bila tengok jarum penimbang tue menunjukkan pertambahan berat..hehe

Aine Ainun said... [Reply]

heheeee...
comeynya budak tu...
kelao tgk real la, mst petah kan...=)

Yana Libra said... [Reply]

ehehe..budak2 pun confuse~ :P

MaMa Rey said... [Reply]

ahahaha..comelnyaa...
memang tak sakit pun..hehe..sakit ati adalah..:D

xila dot said... [Reply]

hahahah cumil gilerrrr

hanafi abdullah said... [Reply]

comel lote..kalau bukan si comel



Jom Baca Entri Terkini Saya Di Sini

MystoryPic said... [Reply]

saya dah lama tak naik atas tuh... hehehe

nea lopah said... [Reply]

salam jumaat chic na!

Mimi Azirah said... [Reply]

mommy uols menangis sbb tgk brt bdn die naik..hehehe

N.Aima K said... [Reply]

cute!!

jaakechik said... [Reply]

suka dialog 2 budak comel nih...hehhehhe...

9n0L4 said... [Reply]

hahaha. pernah tgk kat mane ntah gmbr ni. :)

Cinta Misteri said... [Reply]

hahahaha.... CiM will always smile when step on it. but when it hurt me, i will do something...must asap!

Cheq Kaq said... [Reply]

hahahahaha..tooooo cutee..chic na..cheq kaq nak pic ni..nk sharing dlm FB..bole?

ieda immi said... [Reply]

aah so cute kan ! :)

intanfirdaus247 said... [Reply]

very2 cute!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

tu malas nk naik atas tu kang rasa sakittttt jer koh koh koh

aku HaniAsyira said... [Reply]

ahaks!! sakitnya dia kata..

tempat keja atil penimbang besar untuk timbang lori.. lagi mantap nak timbang kan diri.. keh2

Encik H said... [Reply]

eh kenapa Liyaa cuma post tajuk komen? O.o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com