Tuesday, 5 February 2013

Super Power

Hoiii.. Rajinnya korang keja. Take five! Jom berangan jap.. :p

Yang mana satu pilihan korang? Kenapa?

Kalau kita la kan, pilih mind reading.

Who are you and what do you think of me?

Huhu.. Hoping for a miracle. Senang sket nak memahami sikap & kehendak semua orang. Perlu kot untuk maintainkan relationship sebab tak mungkin lagi berlaku salah faham & menyakitkan hati sesiapa. Tapi tak nak la tau benda-benda yg negative. Kang kita pulak yang sakit hati. Yang positive sudah. Kalau kita sendiri pun suka bila seseorang tu faham kita kan. Rasanya benda ni possible sebab ada je orang yg dianugerahkan kebolehan untuk baca fikiran orang lain, ye tak?

# Heartstring : Behind my smile is everything u'll not understand. 

66 comments:

Mrs Velentine said... [Reply]

sama mcm chic na..MV pun pilih mind reading

Deqla manjew said... [Reply]

kalo bole nk je pilih smua.. muahaha.. tp lg best mind reading mcm pilihan cikna tu.. bole tau apa yg bermain dlm kepala otak org.. hihi.. dia pun tak yah ssh2 nk terangkan..smua kita dah tau.. :p

Encik H said... [Reply]

invisibility :)

Che Rosliza Che Mat said... [Reply]

pilih mind reading jugaklah hihihi

Fifi Nur 'Aqilah Yusof said... [Reply]

invisibility.
sy nak yg tu.
supaya senang je nak hilang bila ada masalah =.='

jaakechik said... [Reply]

jaa nak no 5 lah! hihihi....

trah zain said... [Reply]

kalau sy, sy nak telekinesis, best dpt gerak2 benda ni...mind reading menarik, tp mcm melanggar hak asasi la pulak, mcm dikira menceroboh hak orang lain..hehe...

JungRara said... [Reply]

No 2 tu...invisibility...leh menyelinap kat mana2....org x perasan..huhu

N.Aima K said... [Reply]

flight!! sebab boleh travelling FREE kah kah kah

MaMa Rey said... [Reply]

no dua..orang tak nampak kita..hehe

Cho Zila said... [Reply]

telekinesistu camner yerk.. ha.. ha... nak yang flighttu boleh..

Miss Volvo said... [Reply]

MIND READING!!! huahuahua

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

Solehah nk pilih mind reading... :)

Aien Alien said... [Reply]

nak terbang boleh naik flight, invisible boleh nyorok, telekinesis boleh mintak tolong orang lain angkat2 barang, superstrength boleh guna jcb, breath under water boleh guna tank oxygen. hehehe.

jadi kita pilih mind reading...sebab boleh baca pikiran orang, jaga hati orang...tak payah salah faham lagi. :D

~didiey~ said... [Reply]

nak mind reading jugak..hehe

Miss Zahirah said... [Reply]

no 3.. mind reading..
bestnyer klu ble bca fkran org kn.. huhu

Rosmiza Ali said... [Reply]

Kalau Mieza pun Mieza pilih mind reading gak kot.. Nak terbang, gayat pulak.. Hehehhehe..

uNa said... [Reply]

huhu..kalau boley nk semua..tak tau nak pilih yang mana...tapi yang best no 2 & 3 rasanya..hehehe

salam kenal & follow sini

Chipsmore said... [Reply]

semua cm best je kak na.. kalo bleh, nk semua.. hehehe.. but, read mind tu ok jgak.. strength pn best.. invisibility pn best.. flight pn.. aaaarghhh.. semua laaa..

Kesuma Angsana said... [Reply]

nak semua boleh hehehe

Chic Na said... [Reply]

@Cho Zila telekinesis tu keupayaan mengangkat barang menggunakan otak. ;)

mama aryan said... [Reply]

nak semuanya..hehe mcm tamak lak

Yumida Huda said... [Reply]

beznye klo leh reading mind org...tringin gak yg no 2 tu..hikhik

Nastyna said... [Reply]

saya nak boleh fly. mind reading nnt tak tertanggung dek mind saya nnt.

BlueiceButterfly said... [Reply]

nak mind reading tapi nanti kang sakit jiwa terus penat baca semua orang..hehe nak invisible la..bleh main nyorok2..hehe

the malay male said... [Reply]

super strenght..... boleh menang emas olimpik acara gusti..ehhh

cikji said... [Reply]

opkosss mind reading.nt cikji blh tahu bilo lah cikna nih nk mkn ns minyok hikhik

Nur Atiqah Mohd Zaki said... [Reply]

mind reading lah! sbb ika nak taw pew yg orang pikir.. hahahaha

Cik Nur said... [Reply]

Nur....
Nur....
Nurr.....

Cikna tahukan...
+__+

aReLaN said... [Reply]

bahaya ni kalau leh baca my mind.hehehe...saya pilih super strength

cik nana said... [Reply]

invisibility ! yeayy boleh hilang2. eh, hihi :)

nea lopah said... [Reply]

mind reading...bole tau kalau org tu fikir apa pasal kite..

xila dot said... [Reply]

eh same!! mind reading...sng nk baca pikiraan si lelaki ;p

ros_reeza said... [Reply]

eh, Ros pun nk mind reading jugak :)

nak tahu juga isi hati org .. hihi

intanfirdaus247 said... [Reply]

selamat malam buat adikku tersayang...mind reading juga..leh baca pemikiran orang..hehe..leh tau dia suka kita ke tak..ekkeke


* kak intan tukar layout baru sebab nak bagi orang masuk blog x nak loading lelama.ekeekek..a'ah akak g tgk umah tadi...duk pk long term In Shaa Allah akan amek..tapi apapun semua kena pk semasak2nya..:)

LYAfrina said... [Reply]

wah..berubah wajah...

lya pon pilih cam chic na.. tp baca blog la..hehe

NIA SI DRUMSTICK said... [Reply]

Nia pkih invisible..sbb bla ada problem msti rs nk Lari je dr semua orang..

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Mind reading!!!! Hehe.. Nk baca minda org sat.. :)

ros_reeza said... [Reply]

singgah pagi Rabu, cari coklat buat sarapan.. hihihi

Carlos Santiago said... [Reply]

Mind Reading.

Liyaa Mf said... [Reply]

Memula nak pilih mind reading. Tp tetiba teringat cite muvie melayu yg Raja Farah belakun tu. Cite apa ntah ek. Leh baca fikiran lelaki, tp jadik serabut gila r. Sbb pening dea leh tau apa yg sume laki ngah fikir. Err tak jadik r :D

are_lin@yu said... [Reply]

nk super strength lah..hihi

lelamaisara said... [Reply]

Nak pilih no 5 la..pening nanti tau ape fikiran orang...huhuuuu

BaNu Syah said... [Reply]

mind reading kot,sbb bila kita leh baca pikiran org automatik kita leh tau org tuh cmne baik ke jahat kan hehe dsamping leh tau byk rahsia gitu hehe

PILOT LOVER said... [Reply]

mind reading mcm best je... huhu boleh bace fikiran org kan..heheh :)

Cik Aini said... [Reply]

heartstring tu ai setuju sgt !
sbb smiling tu mbawa byk meaning..ketawa dlm suka dan duka..nobody know which 1 rite :)

psst ! make sure senyuman cikna manis hokayyy.haha

ieda immi said... [Reply]

pilih semua boleh tak huhuhu

kopi pasta said... [Reply]

aku pilih invi! boleh buat mcm2 benda berfaedah! ehhh :P

fifie said... [Reply]

Mind reading jugak sebab nanti boleh tahu isi hati sebenar orang. Kuikui

Mimi Azirah said... [Reply]

pilih mind reading jugak

emieysandra said... [Reply]

Nk breath under water, sb xreti berenang..lol =,=

inche hlovate said... [Reply]

sya pilih breathe under water sebb sya dah rase mcm mne seksanya rasa lemas haha

Reiko Masashi said... [Reply]

pilih mind reading jgk spya xmudah kna tipu ..hehe

Fieda Rafli said... [Reply]

sama gak dgn chic na..

intanfirdaus247 said... [Reply]

selamat pg buat adik kak intan..muahks! cikna jgn lupa amek dan makan bekpes ok..pastikan diri sihat selalu..huhuhu

QasehnyaRania said... [Reply]

nak fly,boleh?

morning cikna... dah sarapan ke?

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

sama pilihan macam chicna..kita kan sehati sejiwa koh koh koh :p

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

kalaulah boleh baca fikiran org mmg syok tapi ada gak tak syoknya..hehehe..sbb hanya Allah yang tahu..

tapi kalau suruh pilih mmg mind readinglah..hehe

hepi besday to cik sue=)

Arham Md Ali said... [Reply]

Bukak facebook atau twitter seseorang tu pun dah macam mind reading dah haha.

dya bunga said... [Reply]

dya nk pilih num 5 n mcm chic na..haha

Cik Kay Jue said... [Reply]

yang ke tiga juga rasanya.. hehehe..

Ain Dzaya said... [Reply]

ain pilih invisible bt masa sekarang..hahaha

Cinta Misteri said... [Reply]

CiM lbh suka invisible, then appear in any time i like dgn ssuatu yg baik stlh mind reading. flight means terbang mcm burung & breath under water mcm ikan, pown CiM suka. meneroka alam semesta y
semaksima yg boleh..... its awesome

Yana Libra said... [Reply]

sy pun pilih mind reading! :)

aku HaniAsyira said... [Reply]

kalau semua tak boleh ei

9n0L4 said... [Reply]

nak mind reading jugakkkk. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com