Monday, 11 February 2013

Gangguan

Assalamualaikum

Olla kawan2. Seronok bercuti? Banyak dapat ang pow? Hihi..
Dua tiga hari ni ChicNa selalu diganggu. Tak tau cemana nak elak. Benda tu memang menghantui. Asal kita online je kena ganggu. Asal kena ganggu je kita online. Kihkihkih.. Cam poyo je ayat.

Korang ada main benda ni tak?
 Snake game doodle @ Google sempena CNY. Actually benda nilah yang mengganggu kita. Everytime bukak Google search mesti rasa nak tekan play je. Dah play tu memang berpuluh2 minit la sampai kadang2 lupa sebenarnya nak search apa. Grrrr.. Kerja yang seminit dua jadi berminit-minit. Syok main snake ni. Dulu selalu la main kat handphone cap cokia. Tapi sebab dah lama tak main tu yang jadi jakun cenggini.
Lepas CNY ni mesti takde lagi kan. Boring pulak nanti takde gangguan. Hikkk..

# Ai.. ni bukan mimpi dipatuk ular k. Huhu..

62 comments:

NIA SI DRUMSTICK said... [Reply]

Nia pon klau jmpa game yg best2 kat google tu msti lyn jgak..ms krismas hr tu..game sapu salji..haha

Chic Na said... [Reply]

@NIA SI DRUMSTICK haha yg tu cikna tak main. sbb tak pernah main. -_-

LYAfrina said... [Reply]

haha..it diganggu apa.. itulah..skali tjerebak..habis la...

Nastyna said... [Reply]

Parak ni CHic Na gangguan macam ni. Tapi tak kekal, so tak risau la kan. hahhaa

Chipsmore said... [Reply]

hhaha.. ingtkn gangguan apa laa.. sy xpenah lagi main2 game kt google tu... best sgt eh? :P

cik nana said... [Reply]

haha kite pun baru main tadi sebab baru tahu. haha. tapi main sekali je sbb kite tak suka main ape2 game pun. sobs -_-'

nea lopah said... [Reply]

semua ini poyo.. Hahaha

Cik Nur said... [Reply]

Hahahaha..sama..!
Tapikan cikna, Hp nur ade lagi tau game ni..hahaha..

mohon jeles ye dengan nur..
hahaha.. :p

~didiey~ said... [Reply]

baru baca blog sorang blogger yg suka main game snake ni..hihi

Chic Na said... [Reply]

@Nastyna aah tu la. esok lusa takde la kot. ;)

@Chipsmore takdela best sgt tp ntah. tula kak na ckp game ni haunted. ;)

@nea lopah kahkahkah.. serius poyo! :D

@Cik Nur mana syok main kat hp. dah la colourless. yg ni siap ada ang pow, kuih bulan bagai kikiki..

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Hee. Ingtkan ada gangguan apa la td.. Rupenye google yg menganggu.. Suspen.. :)

P/s: chic na dtg tok bali eh?? Ala.. Bru je bc tdi..

BUNDA a.k.a KN said... [Reply]

assalam, walau pun hanya doodles ke game ke..tang menatang ni memang bunda Geliii!! sesangat..

Etuza Ezawarna said... [Reply]

main game boleh juga agaknya hilangkan stress ..agaknya fikiran pun boleh juga service...)

Chic Na said... [Reply]

@nanieybarnieylurviey kikiki.. saje bikin saspen. aah.. semalam kitorang berpiknik. besttttt!!! ;)

@BUNDA a.k.a KN dalam game snake ni comel la bunda. ;)

@Etuza Ezawarna betul tu cikgu. :)

Encik H said... [Reply]

tangan H dah keras..dah hilang skill nak main game ni..lagipun kena guna sebelah tangan, tu yg susah sikit..kalau nokia dulu kan boleh guna dua2 tangan..hehehe

Chic Na said... [Reply]

@Encik H tulah. cam kekok je nak main. harini dah takde la snake tu. huhu..

combi said... [Reply]

lahhh...gme upenye...huuuu

Cikgu Fikri said... [Reply]

hahaahhaahaahaah.. teringat masa sukan olimpik dulu..ada game jugak kat google.. bila time kelas ICT jerk, mesti main kejao smntara kelas belum mula.. huhu...
tntg tgn fiq dlm gmbr tu, mmg suka brgmbr cm tu... hahhahahahaha.. -_-`

seribupilihan said... [Reply]

chic na dah kena sampuk dgn snake game doodle nie..sebab tu asyik syok kat game tu je..hehe..:-)

Mimi Azirah said... [Reply]

tak pernah try..kdg2 men game nih memg leh wat kite lupa daratan

Reiko Masashi said... [Reply]

btul2...mmg gguan, asyik duk main smpai lupa apa bnda yg nk disearch ..haha

MystoryPic said... [Reply]

ingatkan ada hantu yg ganggu cik na..

game ni tak pernah main pulak... malas nak mula nanti leka

Reiko Masashi said... [Reply]

btul2...mmg gguan, asyik duk main smpai lupa apa bnda yg nk disearch ..haha

Rosmiza Ali said... [Reply]

Sempat gak melaghakan diri dgn game ni kat google page ari tu.. Ihiks!

Jna marcello said... [Reply]

klau game snake ni mmg dar pakai nokia Na dah gilaaa dah HAHAHHA tp xpernah laa try yg kat google =)

the malay male said... [Reply]

biasalah, game memang mengkhayalkan

dya bunga said... [Reply]

bkn chic na je..dya pun sama..syok sgt kejar tanglong..hahaha

inche hlovate said... [Reply]

chic Na sya tak dapat 1 angpow pun :( pastu kan sya try search google game tu dah tkde.. semalam ada.. sya tak perasan pulak tu boleh play :(

Dak Fisha said... [Reply]

Fon fisha ade game ular. hehehe. jenuh nak men game kat google tuh. geram pon ade bila tak dpt semua mknn tuh. hehehe

BlueiceButterfly said... [Reply]

suspen ingat gangguan apa..hehe kadang2 tersangkut main jugak..:p

MaMa Rey said... [Reply]

hehehe..kena gangguan Chic Na..
dulu main game snake ni dlm hp..tapi asyik mati jer huhu

EH - Ekslamasi Holistik said... [Reply]

Semoga gangguan tersebut memberi manfaat kepada saudari...Heheeee

Sally Yatiey said... [Reply]

Tak pernah main. hee ;D

Busyra Bt Takiyudin said... [Reply]

Ingtkan ada gangguan apa la td.. hehe.. terkejut.. btw maaf lamabt balas kunjunngan.. busyra baru balik dari uitm.. skarang ni ada kat umah.. hehe.. :)

Ain Dzaya said... [Reply]

HAHA..ENGATKAN pasal apa tadi..eh..kat google ain tak pulak keluar camtueh..

Deqla manjew said... [Reply]

laa...deqla x bkk la google hari tu..ruginyeee

Miss Volvo said... [Reply]

tak main la hehe. kite pena main game google masa world cup je main tendang2 hikhik

Payeh Kuced said... [Reply]

dulu suka gila maen benda ni. tpi semenjak henpongg canggih2 timbul, dah takde game snake ni :(

Che Rosliza Che Mat said... [Reply]

akak tak pernah main hihihi

4feet8 said... [Reply]

tak pernah main game tu.. salu buka game online pun sudokukingdom je.. hehe

Mrs Velentine said... [Reply]

game ni kawan ada ceta tapi mv tak pernah pun diganggu..hehe..MV tak dapat ang pow tapi haikalayuwani dapat..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

kalau dah tejebak main game mmg la kan ralit xhingat dh...tp wani xpenah main pn games goole tu haha

ieda immi said... [Reply]

alamak akk CNY nie duk rumah je dik , arinie lak anak demam huhuh

erkkk x pernah main l;)

Carlos Santiago said... [Reply]

xsempat nak main..google dh tukar..hahaha

Rohani Hashim said... [Reply]

apsal hany xjumpa pun

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

wat suspen jer ingat kena gangu dik aper tadi=)

BaNu Syah said... [Reply]

hehe oo game ular ni dulu slalu main kt hp skrg ni dh xde..sy skrg rajin download games masuk laptop hehe best2 games die hehe

Kesuma Angsana said... [Reply]

layan ajelah ye

Cinta Misteri said... [Reply]

hahaha.....rindu main game ulor ehhhh. kat umah CiM masih ada yg pkai hp cokkiah tu. vest gak ehhhh kdg2 mengimbau, boleh leka main ulor ni smpi terlepas waktu solat. astaghfirullahalazim.

ni tahun ulor kannnn

izan mama mia said... [Reply]

laa..akak tak perasan ada benda alah tuu....mujur tak perasan..kalau tidak..dok sangkut kat situ pulak

Cheq Kaq said... [Reply]

Cheqkaq x prasan pon itu adalah game..Hahaha..memang lurus betol..kikiki

Yana Libra said... [Reply]

ada eh? lama tak bukak google lah~

Cik Yaya said... [Reply]

haha sempat jgk men ni.. tension jek..malehh men ;p

N.Aima K said... [Reply]

dulu main snake ni kat dlm hape NOKIA 3210 kih3x

intanfirdaus247 said... [Reply]

laaa ingat cikna kena ganggu dengan apa..akakakakakak..upernya game...

nea lopah said... [Reply]

Kak intan lama sgt cuti...smpai tk tau ada kwn kna gangguan..hahahah

Cik Aini said... [Reply]

hahahaaha
nasib bkn mimpi kan..
tp jgn main slalu ye cikna..bila dah asyik main nti boleh terbawa dlm mimpi tau.kahkahkah

lelamaisara said... [Reply]

hehehe..jarang men game...boleh hayal main game nanti

Arina Shamsul said... [Reply]

hahahaha..caits! ingatkan apalah yg ganggu..ular rupanya...hahaha.

aku HaniAsyira said... [Reply]

alah... dah jrg on9 xtaw bnda alah ni

9n0L4 said... [Reply]

tak pernah pulak jumpe game kat google. huhu. lame sgt tak online. :)

QasehnyaRania said... [Reply]

kalau kena patuk ular..tak lama dah tu..hihi

*ciksu penah mimpi dulu sebelum bertunang.bulan 12 2006 ciksu mimpi..

februari 2007bcik abe masuk meminang

"siap tanya lagi, ada kawan dgn org lain tak selain abang.." hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com