Wednesday, 4 July 2012

The Fallen Star

Assalamualaikum

What happens when you make a promise to bring back a fallen star?
















# Sape tau novel atau movie ni? (^_^)V

34 comments:

are_lin@yu said... [Reply]

first time tau..tak da lagi cita ni..hehe

~~oOpEt~~ said... [Reply]

macam xtaw.. err.. xtaw kot.. crta baru ka?

YaYaNsMuM a.k.a YM said... [Reply]

First time gak nieh...huhu..maklum,YM nie novel2 kurang sikit...huhu

9n0L4 said... [Reply]

enggak tahu donggggg. ;)

ieedaz @ mama_isha said... [Reply]

mama pun taktau jgk ni..hheehe

Cik Nur said... [Reply]

nur pun xtahu..ni pertama kali dengar..nur ni xberapa pandai sgt omputih2 ni..hihihih

Nyue said... [Reply]

nyue xpernah tahu nie..kali ni baru dgr..ehehheeheh

lelamaisara said... [Reply]

tak tahu la cik na...

Yumida said... [Reply]

1st time dgr...

ஜ miss klanika ஜ said... [Reply]

pernah dgr . tapi tak amek tahu lak. huehue

Deqla manjew said... [Reply]

ooooo.... movie niii.... memang deqla TAK tau laa... hihihi

Masz Sidek said... [Reply]

tak tahu lah chic na... huhuhu

|shuhadaothman|TM said... [Reply]

xpenah tgok la chic na. macam best je cite ni :)

Masha Meisters said... [Reply]

hek hek...xtahu ler cik cekelat :)

~Sweet Honesty~ said... [Reply]

msti novel..huhu.. tpi mcm filem pula..xtau la..ishh..mana2 laa..

wan nurul hezrina said... [Reply]

enggak tahu buk=)

syafiqakarim said... [Reply]

benar benar tidak tahu nih
ehemm ;p

Emma said... [Reply]

err, sy xtau.. btw, tu unicorn ke? ho3

Wanieys said... [Reply]

ya iya lah chic na aku ngak tau nih hahaaa

Chic Na said... [Reply]

esok2 lah cik na citer k. busy ni. haha.. yg pasti tajuk entry tu bukanlah tajuk sebenar novel & movie tu. :)

Romeo Laut said... [Reply]

kalau tak silap, ini cerita perempuan yang sebenarnya bintang tu kan? rasa macam pernah tengok.

jaakechik said... [Reply]

xpenah tgk pon hehe... mageriss mmg jaa x minat...

nn lylyn said... [Reply]

xtau..ape tajuk die?

Mr.Clive said... [Reply]

xnah dgr...tapi looks interesting....tahun bila punya movie ni? hmmm
siap ade unicorn lagi tu...heheh

Chic Na said... [Reply]

romeo laut tu dah dekat2 betul dah tu. maybe awk lupa tajuk, kan eddie? :)

clive: nanti sy citer k. mmg interesting. :)

dyabunga said... [Reply]

first time dgr pasal movie tu

Romeo Laut said... [Reply]

Tak ingat tajuk, tapi memang seronok. Rasanya dia jadi bintang balik kan? Hahah. *malu aku kalau orang tengok aku layan cerita gini*

Yana Libra said... [Reply]

macaam pernah nampak aje..tp xingatlah..huhu~

Cik Kay Jue said... [Reply]

novel english ka? huhu.. ckj tak pandai english..

N.Aima K said... [Reply]

stardust!!!!! cerita ni lucu lah "romeo laut" tak payah malu...suami saya pun suka layan romantic comedy

Chic Na said... [Reply]

akhirnya.. hahaha.. pandai sis aima ni. mmg best citer ni. favret cik na. ntah romeo laut. normal kot. :)

Si Matatajam said... [Reply]

Chic na, M tak pernah terbaca, terbelek atau tertengok lagi crita ni. Hi hi bnyknya terrrrr...

Deq's Qienz said... [Reply]

xprnh tgk la sis..hihii..

Chic Na said... [Reply]

grrrr.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com