Friday, 13 July 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari...

Assalamualaikum

Nak join first segmen dari Ayu. Sebenarnya ChicNa memang jarang join segmen atau GA. Sesekali je join untuk support geng. :)


Saya blogger dari Kelantan Darul Naim.

Nak sambung lagi..

Dilahirkan & dibesarkan @ Pontian, Johor.
Belajar @ Kuantan, Pahang.
Pernah tinggal & keja @ Subang Jaya, Selangor.
Sekarang dah balik & menetap ngan family @ Wakaf Bharu, Kelantan.
Sila2 sape nak datang raya. Jgn lupa bawak duit raya. Hihi..

Tempat2 yg kita pernah tinggal tu semua best2 & banyak kenangan terindah. Jauh gak ChicNa mengembara. Dari barat ke timur.
Panjang pulak citer kan. Huhu.. 

Ok, nak tag kawan saya Cik Cun. Meh join meh. :)

# Yang lain pun meh join sama. Klik je banner tu. Selamat bersegmen.

43 comments:

Emma said... [Reply]

ohhh, akak tggl kat wakaf baru eh? ho3.. banyak ngri jgak akak redah tu.. hee..

Encik H said... [Reply]

warghhhh!!!!! tak dapat first....TT___TT

Chic Na said... [Reply]

second first! huhu..

@Emma
aah emma. macam tau aje kan. :)

Emma said... [Reply]

haha, lupa lak nk ckp td..F I R S T..
hehee... H, sila bersedih hati d sblh sna.. :P

Chic Na said... [Reply]

@Emma
kita bg jela kat H third first. ;)

cendol said... [Reply]

wah makin ramai yg join nih..nanti Cendol pn nak join lah support cik ayu :)

cendol said... [Reply]

ohh dekat wakaf baru!Cendol selalu pegi saneeee ^___^

Chic Na said... [Reply]

@cendol
cendol, datang sini bukannya nak melawat kakak besar. iskkk..

hafiziqin said... [Reply]

org kelate jgk rupanya.:0

Deqla manjew said... [Reply]

owhh... dilahirkan kat johor... ingtkan ank jati kelate..hihi..mcm deqla la, mak dan arwah ayh je asal kelate...selmt bersegmen..good luck :)

Yumida said... [Reply]

byk jgk kan tmpt chic na pnh tinggal...

~~oOpEt~~ said... [Reply]

utara xda.. hehe.. :D

Si Matatajam said... [Reply]

M tau dah. Ha ha...
Cuma tempat chic na mengembara tu lebih kurang M gak. Cuma tempat study ja tak sama..

Chic Na said... [Reply]

@Yumida
itu la tp best. :)

@Deqla manjew
I/C johor. tak berapa nak jati jugak la. haha..

@~~oOpEt~~
amboii pet. someday la tu. hekhek..

@Si Matatajam
tp end up kat negeri asal jgk kan M. :)

are_lin@yu said... [Reply]

wahh cik na mmg merantau sungguh ni..semua tmpt dh g..bla nk g utara lak..hihi..tq support ayu dear..ayu list dr kelantan ya ;-)

Chic Na said... [Reply]

@are_lin@yu
ye dear, kelantan. itula dlm semenanjung ni semua negeri cik na dah penah melawat kecuali negeri ayu, perlis. boleh je kalo ayu sudi jd tourist guide. :)

khairolina said... [Reply]

chicna join segmen mcm khic na jgk.. hehehe.. ada nama chic na tau.. tgkkk

aMeeRsHa said... [Reply]

singgah dari segmen yg same..

http://dieksha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

lelamaisara said... [Reply]

oh cik na pernah tinggal kat johor eh...
nak join jugak la...

ieedaz @ mama_isha said... [Reply]

selamat bersegmen yer!

Cik Nur said... [Reply]

ooo..org johor ye cikna ni...
ingtkan org kelantan...

Wanieys said... [Reply]

selamat bersegmen chic na :)

CtAyue said... [Reply]

selamat bersegmen chicna.. oo re wakaf bharu ke? ayu ade sepupu duk situ tp ayu lom pernah g lg umoh dia..nt buleh lah jupe chicna kalu g KB. :)

Chic Na said... [Reply]

@khairolina yg penting cik na senior awak. :)

@lelamaisara aa sbb dulu abah mengajar kat sekolah dato' ali. :)

@Cik Nur nur, kelantan la. cuma lahir & besar je kat johor. :)

@Wanieys & @ieedaz @ mama_isha
TQ. Tak nak join ke? ;)

@CtAyue
boleh je ayu. janji gitau awal2. :)

Mr.Clive said... [Reply]

hoho subang jaya? bulan lepas dok situ sebulan! ekekekeke

yang tang belajar tu,ambik ape dulu? :)
hehe...kaypoh!

Masha Meisters said... [Reply]

banyak berhijrah! yeah....Masha suke jenjalan g tempat org...setakat ni area semenanjung negeri perlis je yang belum pernah sampai lagi...hihi

Chic Na said... [Reply]

@Mr.Clive i love subang jaya. amek food tech. ;)

@Masha Meisters sama la kita cik mitchi. ;)

Miss BaNu said... [Reply]

wah byk tempat merantau hehe..org utara datang sini menjengguk =)

Ikmal said... [Reply]

Assalam,,,

salam perkenalan dari Sabah...

http://noorikmal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

nabila azmi said... [Reply]

hi..follow sini..hehe.//..sy bru blik dri jln2 dkt klntn.=)

Michelle Hopell said... [Reply]

hye awak .. org sarawak singgah sini dari segmen sama.
slm perkenalan~

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

iena_gie said... [Reply]

Salam.. dah follow sini.. jemput la ke blog saya pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Deary Ainn said... [Reply]

kunjungan balas :) slam kenal

Mohd Lokman Bin Ramli said... [Reply]

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

taqiee din said... [Reply]

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
Sy dr Sarawak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Cik Nur said... [Reply]

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

cikeyrah said... [Reply]

Dari segmen yang same :)

done follow kamu ;)

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Nurul Akmal said... [Reply]

Salam ramadhan & selamat berpuasa.. time kasih sudi singgah blog kita.. :)

SuparMan SuaRez said... [Reply]

Salam Ramadhan..
Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

wan nurul hezrina said... [Reply]

hye salam kenal..nurul blogger dr melaka tapi keja kat putrajaya

dr segmen yang sama
http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

mak kitapun asal kelate..hikhik.

Mrs.BuduBilis said... [Reply]

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Hanif Idrus said... [Reply]

Datang dari segmen
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
Salam kenal dan follow
Jika berminat untuk exchange bloglist boleh singgah ke sini
Hanif bin Idrus Bloglist
Tinggalkan komen dan saya akan masukkan ke dalam bloglist saya
Setiap minggu saya akan merayau di blog anda
Tapi yang penting kita dah berkenalan...

Noor said... [Reply]

follow blog yg cute nie..

http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

dtg dari segmen yg sama..blogger dari Penang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com