Tuesday, 12 June 2012

Be Happy!

Assalamualaikum


'Do what makes you happy, be with who makes you smile,
love as long as you live'. - message dari Mr Boss.

*ok, means kalau sy tak happy dgn kerja2 yg bos bagi,
so tak yah buat la ek? hee..

*click for larger image*

p/s : Think happy, be happy. (^_^)

71 comments:

syafiqakarim said... [Reply]

susah nak happy bila tgh sedih :(

Si Matatajam said... [Reply]

Semoga cik na hepi slalu yek...

Wanieys said... [Reply]

hihihihi.....best la kan klu xpyh buat keje yg kita xhappy nk buat tu....smile always chic na :))

Deqla manjew said... [Reply]

amboii..pndai nk ngelat ehh...hihi

izan mama mia said... [Reply]

happy sokmo

Yana Libra said... [Reply]

think positive, then we'ell be happy~~~

kan?? hehe :)

Masz Sidek said... [Reply]

hehehe... lepas tu bos pula yg tak happy bila pekerja tak buat kerja... ;p

LiYa HaNiF :: said... [Reply]

happy tuesday... !!!

CtAyue said... [Reply]

bila anak buah tak buat keje..bos yang tak happy..hahaha... senyum dan happy sokmo ye cikna.. makan coklat mesti happy. :)

Nyue said... [Reply]

be happy..biar pon xberapa nk hepii..pkl2 ad presentation..aauuuwww..

UniMeOw said... [Reply]

jom2 b hepi!! :D

~Sweet Honesty~ said... [Reply]

happy being single..(^_^)

lelamaisara said... [Reply]

heee..ngelat ea...tapi betul la ek tak happy dengan kerja tu tak yah buat la....
hahaha...lepas tu tak yah koje ag la jawabnye...

Cik Nur said... [Reply]

Cikna...happy-happylah selalu ye.. nape sedih2 ni....?

dyabunga said... [Reply]

nk ngelat ye.. pandai ye..hhihihi..

Masha Meisters said... [Reply]

sumber dari FB : wanita yang selalu nampak happy dan ketawa adalah wanita yang pendian dan suka menangis bila ada masalah...

hehe..saje wat selingan...kekeke

Deq's Qienz said... [Reply]

senyum² slalu..dah xmao cedih² ek..

Yumida said... [Reply]

terasa aura kehepian itu sampai ke sini..moga Allah sentiasa mengembirakan hati chic na dgn perkara2 surprise..

fakhri khairi said... [Reply]

such an inspiring picture :)

Cik Aini Lavender's said... [Reply]

kalo dr umah lg x hepi cemana nk g kj hepi..hehehe cnfirm g kj mulut sama tggi ngan hidung lah..hahaha

apapun..moga cikna hepi selalu x kira d mana berada hokey..muahhh :)

9n0L4 said... [Reply]

itulah petua awet mudaaaaaaa. hepi hepi hepi. ;)

Miss BaNu said... [Reply]

jom berhappy-happy sokmo...

jaakechik said... [Reply]

kan best kalo keje kita just goyang kaki duit masuk..hehe...bru hepi sokmo2....ngeee

Chic Na said... [Reply]

cik na super duper happy. saje ingat nak reply gitu kat bos. ngehehe.. ada yg kena baling pen nanti. korang sume happy2 sokmo k. :))

putryteya said... [Reply]

dont worry be happy okayy ?? :P

cendol said... [Reply]

nak cokelat dulu baru happy !!!!!!!!!!!!! hahaha

Chic Na said... [Reply]

cik na hari2 mkn coklat sbb tu cik na happy sokmo. jgn jeles eh cendol. hihi.. :)

aReLaN said... [Reply]

dulu happy la.sekarang ni memang takde semangat langsung nak keje.waaaaaaaaaaaa

babycomel said... [Reply]

kalau bos okey, kita pun okey la nak keje kan

Chic Na said... [Reply]

arelan : cik na faham kenape alan dh xde semangat nak keja. huhuhu..

baby : bos cik na sgt la ok. very humble wpun berbeza bangsa. sbb tu cik na syg dia. :)

Mr.Clive said... [Reply]

kalau gitu....wooooooohoooooo!! jommm kita ketawaaa! :D

LYAfrina said... [Reply]

late ni..lya dlm mood sedih..tp ttp usha cari ke HAPPY-an tu... ;-)

Chic Na said... [Reply]

mr clive: hahahahahahahahaha.. ok dah. :)

lya: takmo sedih2. lya kena happy, br cepat sembuh tau. cheer up k. :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... [Reply]

hope u always happy k :)

are_lin@yu said... [Reply]

tak suka kita tak yah wat kerja..hihi ayu sokong ;-)

~~oOpEt~~ said... [Reply]

chic na.. jom kita happy berdua :D

Hasrina said... [Reply]

happy happy and happy

Sally Yatiey said... [Reply]

Happy :D hee

Cinta Misteri said... [Reply]

Chic Na unhappy? PeliksssS..
Haa apa lg, g buat cekelat bebyk sana.

Dieyna said... [Reply]

hepi... tunjuk kat semua orang
unhepi.. simpan sorang2.. huhu

Annisa mulia said... [Reply]

Cute funny post :D

Camy Alya said... [Reply]

cuba cakap dengan bos centu. haha

Chic Na said... [Reply]

oopet : jom jom jom.. kita happy2. :)

CIM : cik na happy la kak. happy sokmo. :)

kak dieyna : tau xpe. kdg2 share gak kalo sedih. hukhuk.. :)

Rohani Hashim said... [Reply]

be happy dear;)

Arina Shamsul said... [Reply]

hehehehe..betul tu dear..

kuling?heheh sebenarnya kuling ni tidak membawa maksud apa2 cuma sekadar ayat bagi penyedap kata ataupun sebagai penegasan kata2.tidak mempunyai maksud tertentu.tidak semua orang sabah tahu apa itu kuling dear..hehe.

so jangan risau kuling tu ayat yang bersih dari noda..hahaha.

kalau nak guna pun ok juga.rasanya .cik sweety tu terikut2 sudah dengan misya tu sebab misya suka guna perkataan kuling tu..hahaha..betul ka sweety.

na, ko kuling tanya dear.. saya p,un jawab la panjang lebar..hahaha.

faham dok pengunaan kuling disitu?hehehe.

saya nak belajo kecek kelate boleh?suko kecek kelate..hihihi..betul ke tu?haha.

Masha Meisters said... [Reply]

saje nak datang ke kotak komen ni...mengada kan? haha

Chic Na said... [Reply]

memang mengada masha kuling ni. erk. hihi.. tgh praktis prkataan baru dr mama arina. ;)

Misya Mialen said... [Reply]

chic na, sy baca entri n komen dlm entri ni smpi habis dan sy terjmpa komen mama arina. terus sy gelak psl perkataan kuling tu. hahahaha. sy dah terbiasa sgt guna kuling tu.jd, marilah kita guna kuling;)

Chic Na said... [Reply]

jom. cik na rs perkataan tu sgt kiut. dear kuling misya ni sgt kreatif mencipta perkataan yg kuling2 gitu. hehehe.. :)

Mr.Clive said... [Reply]

r u happy today,dear? :)
heheh

moga2 gitula yer...

Chic Na said... [Reply]

happy sgt mr clive. tq kuling. hihi.. :)

.........cP~ said... [Reply]

Salam.

Nak jugak happy selalu. Cuma kadang sedih jugak. Hope for a happy day today and tomorrow and forever..

syafiqakarim said... [Reply]

chic na gebuuu
hahah

ah,motip.

YaYaNsMuM a.k.a YM said... [Reply]

YM pun happy ari nie...:)Smoga chic Na pun happy2 selalu yer..:)

Hani Shaa said... [Reply]

happy selalu :)

Mr.Clive said... [Reply]

jalan jalan bawak donut,minum petang... :)

Anis Anisah said... [Reply]

happy2 selalu..senyum2 sokmo... :):D

::thexieza:: said... [Reply]

yess be happy..
xmoe sedih2!
:)

Liza Razak said... [Reply]

hidup ni kena happy selalu !!

~Sweet Honesty~ said... [Reply]

sebenarnya sweety guna 'kuling' tu sejak d mktb lagi..si misya n geng2 lain guna perkataan tu dlm fb..so tanya dorgla..nahh sudah tau, sweety pun gunala pkataan tu smpai skrg..

sama2la kita pakai tu perkataan ah kuling..hihi..

jaakechik said... [Reply]

busy ka chic na..kalo x busy jom join GA jaa

N.Aima K said... [Reply]

amboi..bukan main g tak mau buat kerja hihihi

Masha Meisters said... [Reply]

merepekla kau ni kuling....kuling? apakah??? hehe

fiQRa said... [Reply]

be happy ;)

wan nurul hezrina said... [Reply]

time2 mesti boss yang unhappy sbb kerja tak jalan.hahah pastu kata kat boss dah boss kata kena happy bila wat keje=)..garu2 kepala yang tak gatai...hehe tapi mmg btul mesti kena hepi dalam membuat sesuatu tuk hasilyang baik=)

Cinta Misteri said... [Reply]

@Arina, hahaha baru kutahu kuling tu mksudnya apa.

Mama, Chic Na dh guna word ni td...satu kmpung CiM cari mksudnya. Rupanya trsembunyi dsini

Cinta Misteri said... [Reply]

@Chic Na, rasanya pgunaanya mcm ni kot;
Mmg megada kuling masha ni..
(Means penegasan kt mengada tu)

Btul tk erk mama?

Cinta Misteri said... [Reply]

Wahhh smpt lg cik jaa ni eh..

Chic Na said... [Reply]

ntah. cik na main belasah je guna. tak faham sebenarnya mama explain. tp cam betul gak cm sis cakap tu. kira mcm sangat la eh?

Cinta Misteri said... [Reply]

Chic Na, baca komen diorg jewrpun CiM dh happy..wééèè

Chic Na said... [Reply]

aah kan. tiap2 hari buka blog dioranglah penyeri, sis juga. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com