Saturday, 16 June 2012

Coklat #15

Assalamualaikum

Coklat time!
Sambil2 berhujung minggu tu boleh cuci mata. :)



Tema hot pink - putih.
Tp yg hijau tu terpaksa la letak sbb daun kan hijau,
tak sesuai buat kaler pink/putih.

Ayoi & Ayun. Kiut je nama diorang..

 Mini love box with small choc..

Ini lah part yg paling mencabar nak buat, bagi kita yg tak berapa nak expert ni. Kena buat dgn penuh kesabaran & kasih sayang. Huhu.. Kalau tak kotak yg buat hal, penutup dia tu yg buat hal. Silap2 memang boleh retak & patah kotak hati ni. Ish ish ish..

First time buat dulu mmg retak menanti belah la. Hehe.. Ni dah 3rd time, ok la tp tetap kena berhati2. Tapi yg susah tu la rasa nak ulang buat lagi. Rasa tercabar jek.

Have a great time. ^^

33 comments:

Arina Shamsul said... [Reply]

wah sungguh cantik dan sesungguhnya aku sungguh kagum dear..hahaha.

aku nak tempah nak bagi suami.nanti aku inbox fb ye dear:)

lelamaisara said... [Reply]

kalu yg ni ok jugak ek cik na...sudah pening nak pilih..hik hik hik....

Azian Elias said... [Reply]

salam kenal..

cute.. pandai macam ni sure boleh buat duit kan.

Yana Libra said... [Reply]

cantiknya coklat2 chic na :)

Nyue said... [Reply]

Cute nye...nak tempah gak la cnmi...huhuhuh

N.Aima K said... [Reply]

wah.. cntknye

CtAyue said... [Reply]

CUTE. ingat nk tempah jugak dgn cikna nanti tp tgu birthday mak ayu dulu br tempah erk..hehehe..tgk kt fb pun dh geram sbb cantik2 semuanya.

Yumida said... [Reply]

kreatifnye chic na...santek!

LYAfrina said... [Reply]

comelnyer..kaler pink lagi...

Cik Aini Lavender's said... [Reply]

cute gilerr lah cikna..
sbb kaler pink kan.hahaha
mmg rs syg nk mkn..rs mcm nk simpan je wat kenangan..

mmg penyabar lah cikna ni..wpun retak menanti belah ttp try buat lg kan..kalo ai,cnfirm bukan retak menanti belah dh tp belah menanti hancur ja..hahahah ^_____^

Masha Meisters said... [Reply]

ei...pandainyer chic na...
yang kicik pandai..yang besar pun pandai..

kalau masha bukan je retak..tapi langsung xd bentuk...haha

Si Matatajam said... [Reply]

Nanti M pk nak tempah gak la coklat cik na ni untuk someone special... Memang cantik sgt la..

~Sweet Honesty~ said... [Reply]

cik na mmg berseni..no wonder la.. asah lagi bakat tu tajam2 yea..(^_^)

putryteya said... [Reply]

cantik sangat nampak sedap gilerrr. hhaha

nak satu , bolehh ?

jaakechik said... [Reply]

comel la chic na deko! ada lebih tak? meh sini sikit....haha

Cinta Misteri said... [Reply]

hurmmmm....bila gaknya erkkk CiM nak order. jap jap jap...tengah pikir nie.

Ehh, CiM nak order pastu deliver before 14 Jul bolehhh?

email me: nina@sunwardpharma.com

Deqla manjew said... [Reply]

pink kaler!! wow!!!! hingga menjilat jari kaki nih!!!! :)

Wanieys said... [Reply]

wah cantik n kreatif la chic na...:))...nanti boleh la tempah hihi

izan mama mia said... [Reply]

sungguh kagum dengan hasil kerja chic na...bilalah dapat merasa di tekak hasil tangan chic na ini..

nak tempah kut jauh sangat...huhuhuuh

Nurulee said... [Reply]

Cantiknya, sayang nak makan ni. hehe =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/my-birthday-on-this-year.html

A said... [Reply]

tak boleh tengok . lawa sangat . hehe . :D

Chic Na said... [Reply]

TQ.. (^_^)V

etuza said... [Reply]

wow!! kreatif sangat rajin ya..coklat, boleh jual tu..dek

Miss BaNu said... [Reply]

cantiknyer....kreatif gitu..

9n0L4 said... [Reply]

aiyakkkk. pink putih!! meroyan jugak kalau nmpk kaler ni. huhu. ;)

Deq's Qienz said... [Reply]

aloloo..cantekkk..mujur tak ngidam kalo tak suh chic na wat jugak la..hehee

|shuhadaothman|TM said... [Reply]

nyum3! cantik. nak kawen bole tempah kt chic na ni. hehe :)

dyabunga said... [Reply]

cantik lah chic na.. ajar lah dya buat..hihih

Masz Sidek said... [Reply]

sangat cantik dan kreatif...
kalau ada depan mata... mesti rasa sayang nak makan... rasa nak simpan dlm almari perhiasan jer... hehehehe

Cik Kay Jue said... [Reply]

cantiknyer... huhu...

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

wah chic na.comeynye coklat tu.nk jgk.hehe

Chic Na said... [Reply]

jgnla sayang lak. cikna nangis kalau korang tak makan tau. :p

trah zain said... [Reply]

waa.. chicna amik tempahan ea? nk jgk la nnti..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com