Wednesday, 27 June 2012

Coklat #16

Assalamualaikum

Tengok tajuk pun dah tau kan, tp nak gitau jugak.
Coklat time! Yihuu..

Coklat sempoi utk pengantin paling sempoi abad ni. 

Riben sempoi. Berjaya ikat riben tanpa bantuan ma.


Tema warna 'suka hati' kata pengantin.
So kita buat je sesuka hati kita. Hehe..


Letak nama manja lagi. Sempoi.
@ Iskandar & Mai


 Sepatutnya nak tulis Selamat Pengantin Sempoi. Huhu..
Over pulak.

Ok, sekian.


# Oh ya, semalam received hadiah cabutan bertuah GSF dari
M Si Matatajam. Dapat perfume Avon 'Far Away Paradise' lagi.
Double thanks utk M sbb buat ChicNa double wangi. Terima kasih. :) 

54 comments:

Yana Libra said... [Reply]

comel2 ke coklat chic na ni..hehe...

bestnye dapat hadiah myk wangi~~~ huhu

~Sweet Honesty~ said... [Reply]

mmg comel cklatmu kuling..hihi

Wanieys said... [Reply]

weet coklat tu mcm chic na :))

eh bila kak M buat cabutan bertuah tak tau pun...sblm wani join GSF ker huhu

Deq's Qienz said... [Reply]

wahhh shomelnya..sayang nk mkn la sis..hehee

Cinta Misteri said... [Reply]

Sempoì2 pun d vasS

|shuhadaothman|TM said... [Reply]

hehe. nak kawen nnti boleh tmpah kt chic na.

waa..bestnye dpt perfume. perfume shu da abes ni U_U

putryteya said... [Reply]

waa , best2 . cantik 2 . nanty 'lambat lagi' nak kawin boleh la order kat chic na hew hew .:D

Cik Kay Jue said... [Reply]

cekelat... huhu..

fya zainal said... [Reply]

Alahai comelnye..kaler pun sweet :)

Si Matatajam said... [Reply]

Bestnya tgk semua cekelat cik na... Sesama...bestnya rasa kl cik na suka perfume tu..

dyabunga said... [Reply]

cantik walaupun sempoi..hihihii

Yumida said... [Reply]

cantiknye hasil tgn cik na..nice...
tahniah..dpt perfume :)

~~oOpEt~~ said... [Reply]

cantik2 :D tambah2 dpt perfume lagi :D

jaakechik said... [Reply]

comel coklat tu.. chic na kalo yg mcm tu brape hinggit? dpt far away? wahh mahai tuu...

jaakechik said... [Reply]

comel coklat tu.. chic na kalo yg mcm tu brape hinggit? dpt far away? wahh mahai tuu...

cendol said... [Reply]

comel nye cokelat! mcm mane nk mkn,cantik sgt !
best lah chic na dpt perfumeee..mewangi sakan la ye!haha

Chic Na said... [Reply]

tq korang. kuss! ;)

waniey: tak sure ms tu waniey da join lum, nak tau klik kat nama M tu. :)

M: mestila suka. thanks again. :)

jaa: FB laaa.. :)

cendol notty: meh cik na tolong makan kan. hihi.. konfem la wangi. campur pefium cik na lagi. huhu..

Emma said... [Reply]

bila lahh dpt mkn cklet buatan akak nih... hu3

Deqla manjew said... [Reply]

kalo deqla tempah cekelat dari cik na kan, camne eh cik na nk hntr?? huhu...tahniah menang perfume..cik na wangi la pas ni...kalo tak bau cekelat aje..hihihi

are_lin@yu said... [Reply]

cantiklah cik na..kreatif!

nn lylyn said... [Reply]

pandai wat =)
salam pkenalan

9n0L4 said... [Reply]

mak oiii, kuninggggggg nye cekelat itu. hehe.

Nyue said... [Reply]

pandai ar chicna....huhuhuhu...cantik plakk tuuu......
best nyer dgn perfume... :)

ieedaz @ mama_isha said... [Reply]

wah cute sungguh coklat tu!!!

UniMeOw said... [Reply]

cantikkkk!!!!
harga? ;)

Masz Sidek said... [Reply]

comel2... kalau dpt coklat cik na ni memang tak sampai hati nak makan... comel sangat... hehehe

Rohani Hashim said... [Reply]

cantik kaler suke rhait ni, sebab ceria jer nampak...

N.Aima K said... [Reply]

comelnyeee

..cik hana.. said... [Reply]

waa....cik na comelnya coklat!

nnti kalau hana tempah dgn cik na dapat diskaun x?? boleh la....boleh la....haha

wan nurul hezrina said... [Reply]

terasa nak tempah plak.tapikan nnt cair plak..huhu

syafiqakarim said... [Reply]

makin berjaya.syukur

lelamaisara said... [Reply]

cik na nak coklat tu tau...huuuuu

berapa rm...heeee...
coklat mu telah memikat hati ku...cewah..hhihiii

Miss BaNu said... [Reply]

comel dan sweet..mmg pikir dua kali kalau nk mkn ni hehe sbb cantik sgt cokelat tuh

Masha Meisters said... [Reply]

hehe...yeala cik na,taula awak pakar ceke;at kan....nak!

Deq's Qienz said... [Reply]

part mn yg sis xphm tuhh??

Deq's Qienz said... [Reply]

owhh itu mmg tak dberitahu..hihii..tp sy ader kasi clue ptg smlm..myb awk xprasan kot..xper nt sy wat lgik yerr..hihii

izan mama mia said... [Reply]

bilalah dpt menatap n rasa coklat nan cantik ini chic na..teringin gak...

Chic Na said... [Reply]

emma: tggu coklat domo awak siap. ;)

deqla: via courier (skynet). :)

hana: hana punya pasal boleh je. ;)

lela: tggu coklat lela in progress. ;)

mama: ni dah boleh tatap ape, kalau nak mkn dtg la umah cik na k. :)

aReLaN said... [Reply]

nak hadiah gini gak untuk my wedding nanti!!!hehehe

Cik Nur said... [Reply]

cantiknya..! nak mkn pun sayang tau..!

psst..! tahniah cikna, dapat hadiah.. :)

Chic Na said... [Reply]

arelan: bila wedding nya? ;)

nur: kalo sayang cik na, nur kena makan gak. hehe..

Arina Shamsul said... [Reply]

setiap kali saya tengok coklat cikna ni, setiap kali itu juga la hatiku berkobar2 nak tempah..tapi tapi lepas tu boleh pulak tak terlayan niat tu dear..hukhuk..


bila la akan berjaya ni...emmmmm..

sangat suka tegok design coklat kamu dear...:)

Chic Na said... [Reply]

takpe la mama. someday. ;)

♥ainie muniera♥ said... [Reply]

cantiknye~ nak tempah bole? weeeee^^

Ym.Bundle said... [Reply]

cikna jual coklat ek?maaf la blum ade masa nak stalk sgt lagi kat sini,sbab tu blur..hehe..

Romeo Laut said... [Reply]

Dari kelantan nak ke perak coklatnya, tak rosak ke?

Chic Na said... [Reply]

ainie: kt fb ye. :)

bundle: xdela jual cuma kalau ada order br buat. part timer je. :)

eddie: tak rosak. ;)

Romeo Laut said... [Reply]

Macam tu dah tau nak cari siapa lepas ni. ^_^

Cik Penguin_Solehah said... [Reply]

nak sikit.. Solehah gila coklat tau =p

CikMai said... [Reply]

cool laa ..nty nak bt cekelat gaklah time kawin

jann sinuja said... [Reply]

coklat comel!!

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

catiknye coklat yg chic na wt ni.ske tgk,nmpk kreatif

CtAyue said... [Reply]

cantik...kreatif chicna ni..

ANNA MARIANA said... [Reply]

tetiba rasa nak makan coklat lak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com