Sunday, 10 June 2012

Coklat #14

Assalamualaikum

Coklat time!

Oh ChicNa suka buat coklat ni. Adventure sgt. Dengan order nya yg last minute, idea pun last minute lah, tema yg belum pernah buat, paling excited tuan yg order ni sekampung ngn ChicNa, saling tak mengenali tp jumpa kat blog.

Akhirnya jumpa gak in person dgn Jaa Kechik. Mmg kecik & peramah orangnya. Time jumpa tu romantik pulak di waktu malam, tgh hujan & di bawah payung. Muka pun nampak samar2 je. Hehe..

Suspek utama dalam pembikinan coklat ni. Macho tak?
Inspired by Super Mario & combination of papa Simpsons.

Sebab tu lah tema warna nya Merah & Biru. Ingatkan takde org tau,
tp anak2 buah Jaa cepat plak catch up yg ni adalah Mario.

Happy Father's Day!

We Love You!

Hadiah utk ayah, suami & abg2 nya yg bergelar ayah.
How sweet of you Jaa. ^_^

Meriah gak la Jaa sefamily celebrate father's day, kalo nak baca ceritanya kat SINIAda masa singgah umah lg ye.

Happy father's day utk semua yg bergelar ayah!


p/s : Happy fathers day utk abah jgk. Walaupun ChicNa tak bagi hadiah coklat tp ChicNa akan masak makanan favret abah.
Heart you. <3


43 comments:

dyabunga said... [Reply]

cantik lah chic na..ajar lah dya buat..hihi

Yumida said... [Reply]

wooo..cute la chic na..mesti chic na ni org nya penyabar..klo sy xkan jd secantik tu..hikhik

A said... [Reply]

wah . comel nya :DDD

Deq's Qienz said... [Reply]

so cute..hihii

Cik Aini Lavender's said... [Reply]

sweetnya coklat tu...
sweet mcm tuan yg buat tu..
mcm ciknaaaa.......
sila jgn senyum lebih2 ye,ai nmpk tau ^_^ haha

putryteya said... [Reply]

eeh , comelnya SuperMARIO . boleh nak bagi kat ayah teya jugak !

pandailaa Chic Na ni :D

Wanieys said... [Reply]

wah chicna cute nye coklat tu..kreatif....cam syf jer nk makan hahha

CtAyue said... [Reply]

cantiklah... teringin pulak nk rasa coklat chikna..nt ayu boleh lah tempah gak kan. :)

izan mama mia said... [Reply]

kreatif laa...

LYAfrina said... [Reply]

wahh..comel la... pndai buatnyer..

Yana Libra said... [Reply]

father's day bukan 16 jun ke chic na? confuse..huhu~~

Emma said... [Reply]

comelnye.. tp tetap syg nk makan kalo comel cmtu.. hu3...

Chic Na said... [Reply]

ayah korang muka garang macam tu tak? takottt. hihi..

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

nak coklat ni.comeynye

9n0L4 said... [Reply]

nak jugak mariooooo. huhu. bile lah nk pandai buat ni. ;)

Tinta Lana said... [Reply]

Salam cekna..lawanya cekna buat >_< lagi2 tang misai mario,kih3.

#Chikna..ti jemput mai 'rumah baru' lana, hihihi

lelamaisara said... [Reply]

Wah wah cik na kalu pasal coklat bagi la kat cik na ni...heeee....
Kreatif la...jeles plak tgok...heee kalu saye yg buat ntah jadi ape...hahaaa...

babycomel said... [Reply]

comei nye cokelat dia..

Cinta Misteri said... [Reply]

Comellah Chic Na... CiM ada plan nk order coklat ngan u ni. Utk b'day boy. Tema acoustic gitar, nnti CiM msg u & bg u roughly draw ehh

Chic Na said... [Reply]

erk.. biar betul kak, tema acoustic guitar. mana la nak cari gitar ni. hihi.. ok. :)

jaakechik said... [Reply]

cik na tengkiu ya for da best ngn cute choclate! hehehhe..sory le order last minute hehe... nanti kita jumpa lagi ok. x puas hati lagi ni, jumpa x nampak muka! hehe

Chic Na said... [Reply]

huhu.. it's ok jaa. nasib baik jgk hr tu cik na free. cik na enjoy sgt buat coklat ni. ok nnti set date kita jumpa lg. :)

maslin said... [Reply]

Cantikyer.... pandailah cik na buat coklat... mas x pandai... x kreatif gak... haha..

Si Matatajam said... [Reply]

Coklat ni kena bagi kat ayah2 yang bermisai baru sesuai kan. He he..

Miss BaNu said... [Reply]

hehe comeynyer..agak2 chic na leh buat coklat muka jozan x?lau boleh konform ramai jozannerz yg order..haha diorang mmg akan beli segala benda yg ada kaitan ngan jozan hehe

Nyue said... [Reply]

cute oo..super mario...nak satu..ehehhehe....xmkn ni buat perhiasan dkm peti ais je kalu nyue :)

Masz Sidek said... [Reply]

comelnye coklat tu...

KorN said... [Reply]

sodapnyer nampak coklat tu.. kalo ade org kasi korn kan best... =P

Rohani Hashim said... [Reply]

cantik, kreatip...

Cik Nur said... [Reply]

cutenyer..! pandailah cik na buat..!

N.Aima K said... [Reply]

comelnyeee

Misya Mialen said... [Reply]

pnjgnya misai dia chic na.hahahaha;) ia sgt kreatif;)

Deqla manjew said... [Reply]

bkn macho cik na..tp cute..hihihi...

CikMai said... [Reply]

teringin nak rasa coklat chic na...

Masha Meisters said... [Reply]

ingatkan super mario boleh main game je...malah boleh juga dimakan...makan dy!

.........cP~ said... [Reply]

Salam.
Wah. Kreatifnya. Cantik...

~~oOpEt~~ said... [Reply]

chic na dan coklat xmungkin dpt d pisahkn :D

Syazlina Khairuddin said... [Reply]

macho habis la choc nie..hihi

Chic Na said... [Reply]

kan? kalo muka kaler coklat lg macho. huhu.. :)

cendol said... [Reply]

comeinye bapak coklat tu tapi dy kale kuning la..haha mcm baby kne pnyakit kuning..awesome!!

Chic Na said... [Reply]

cendol: papa simpsons kan kaler kuning. hikhik..

kalaulah ada pintu ajaib doraemon, cik na dah g hantar kat korang semua. hukkk.. :)

Arina Shamsul said... [Reply]

wah kreatif sungguh cik na...nak oder juga...huhu

wan nurul hezrina said... [Reply]

aahlah muka coklat2 mcm mario bross.suka layan games2 masa kecik2 dulu=)lawalah,kreatif sungguh cik na kitaniekan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com