Thursday, 18 October 2012

Coklat #26

Assalamualaikum

Take five! Have a chocolate. J

 A Gift..


..on your birthday.


Happy Birthday! Jerit si gegirl..

Actually nak buat story thru coklat2 tu. Tapi agak failed disitu sebab tak dapat nak buat speech balloon kat coklat yg bentuk hadiah untuk menunjukkan si boboy yg konon2 berangan dapat hadiah.
Korang faham tak? Kalau tak faham, buat2 faham k. Huhu..

From Aisya with Y

Hadiah dari Aisya a.k.a Chipmunk untuk birthday En Barney. Diorang ni berkongsi blog. Sweet kan mereka. Aisya bagi kebebasan utk ChicNa buat coklat ni. Serius, dah lama teringin nak buat coklat tanpa colouring. Sebenarnya ChicNa sangat suka kaler plain choc & white.
I just love the originality. Syukur la diorang suka. Hee..
Terima kasih Aisya. J

Jom ke TheCoklatShop utk lebih coklat!

58 comments:

nina said... [Reply]

comellllll..comelll..comeellllll...:)

ieedaz @ mama_isha said... [Reply]

chic na........comel la coklat tu..so sweeettttttt!

Kesuma Angsana said... [Reply]

wah nak juga !

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

comelnyerrrr coklat tu chic na

Yana Libra said... [Reply]

cantik~~~ :)

Nyue said... [Reply]

cantik chicna...huhuuhuu...nty nak cmni juga erk..ehehehe

are_lin@yu said... [Reply]

wahh sweetnya..hihi ;-)

Deq's Qienz said... [Reply]

Kiutnyaa

kinara kinatara said... [Reply]

comel2..kina suka..:)

kinara kinatara said... [Reply]

comel2..kina suka..:)

aReLaN said... [Reply]

nak sket.hehehe

Cik Nur said... [Reply]

kreatif betul eh cikna ni.. :)

sweet la yg jerit2 tu.. :)

aku HaniAsyira said... [Reply]

memang betul.. originality lagi best kan.. sweet gitu

YaYaNsMuM a.k.a YM said... [Reply]

Coklat tu comel2...mesti tak smpi ati nak geget..hehee

Mrs Velentine said... [Reply]

comel

nn lylyn said... [Reply]

cute ^^ sape2 dpt mesti suke ni..

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

sgt cntik... nnti nk tempah la.. tgh pk utk apa..

Jna marcello said... [Reply]

NAKKK!!!!!! ;))

Noor said... [Reply]

comelnya..susah x buat coklat tu?

wan nurul hezrina said... [Reply]

kalao org lidi nurul teror lukis.hehehe..cumilnyer..

kalau coklat upin ipin atau kartun little einstain cik na geti tak buat?hehe

izan mama mia said... [Reply]

bilalaa boleh rasa coklat comel cikna ni

Rohani Hashim said... [Reply]

gambar last tu, hany pernah ada keychain cmtu, hehe sblah pmpuan sblh laki.ahaha kelakau lak rasa.sgt cantik, sama mcm kt keychain tu...

khairolina said... [Reply]

hehehehe cntik je katun lidi tu...hheh

Chic Na said... [Reply]

saya dah jatuh cinta dengan 'stickman'. :)

Si Matatajam said... [Reply]

Simple but sweet n nice...kotak dia cantik la..

Emma said... [Reply]

sy nk bersweet2 jgak bg kat bf @ hubby, tp xde ag.. so, xdpt r nk bg2 cklat ni.. hohoho...

dya bunga said... [Reply]

comelnya..kalau dya msti syg nk mkn..haha

shuhadaothman said... [Reply]

comel sgt chic na! :)

shuhadaothman said... [Reply]

comel sgt chic na! :)

Cik Aini said... [Reply]

seyes..
bkn dorang je suka cikna..ai pun suka tau..nmpk sgt simple tp penuh dgn mesej yg nk disampaikan kan..erkk cikna phm x?kalo x phm pun wat2 phm lah ek..hahaha

jaakechik said... [Reply]

sedappppppp.......

UniMeOw said... [Reply]

cantik+sweet sgt!!! :D

Arina Shamsul said... [Reply]

wah ada jalan cerita pulak ye..bestnya..comel momel :)

Nur Atiqah Mohd Zaki said... [Reply]

cantik sangat3!! geram3..

Karukord Jagau's said... [Reply]

nnt besday kita tulun buat kan satu ye :)

faiq said... [Reply]

peh cute giler camtu

Chic Na said... [Reply]

@Noor
agak la. penuh kesabaran & ketelitian. :)

@wan nurul hezrina
kalau upin ipin & lil enstein cik na tampal jela jawabnya. hehe..

@Rohani Hashim
cikna dapat idea ni dari gambar jgk hany. ;)

@Cik Aini
paham la. hakhakhak.. mcm terkena balik je. ;)

@Karukord Jagau's
besday kita tu bila la agaknya encik labu. kalau tak bagitau mmg cikna tak tau. hikkk..

CikNana said... [Reply]

wah..sgt bestnya..:)

cikeyrah said... [Reply]

comelnya . .bila nak tempah lagi ngn cikna yer . .

hazfee said... [Reply]

wah.comel. nak sikit coklat :P

aisya said... [Reply]

tenkiu cikna.. hehehe... baru nampak susunan sebenar coklat tu.. hehe

cik nana said... [Reply]

sukeeee..comel..nak jugakkkk. heee

Mr.Clive said... [Reply]

rindu blog coklat ni!ehehehe :)
nak jugak koleksi coklat2 gitu!
weeeee~
take care tau!

Masz Sidek said... [Reply]

comelnye... yg jerit tu suka... sweet je

steffany daph said... [Reply]

awww :D cantik gituuu.. sangat sweet. seriously.

C'Jai said... [Reply]

Cumel...

Huhu...terasa lebih coklat bila terjah TheCoklatShop

lelamaisara said... [Reply]

yang ini pon dah comel sangat dah cikna...sweeett

Dayana Bahar said... [Reply]

kreatif inovatif... hehe

bile lah dapat rasa coklat comel chic na ni.. hehe birthday akak nanti ar kot hehehe

Shasha Yacob said... [Reply]

owlololo, sweetnyer. coklet tu saya curik kejap erk. hihi

Pykaa Pdott said... [Reply]

comelnye coklat tuh , nak boleh ? hehe

Aine Ainun said... [Reply]

makin cute coklat2 Cik na..
sgt kreatif...=)

shiyda said... [Reply]

so sweet ! comel gilerr :P

~Cik Sweety~ said... [Reply]

wah waahhh..ceklet ceklet..bila la nk rasa lgi ceklet cikna ne..hehehehe

Che Rosliza Che mat said... [Reply]

comelnya coklat tue...terliur sis..

Deqla manjew said... [Reply]

cekelat cikna mmg always kiut miut!!

9n0L4 said... [Reply]

suke jugakkk yg ori mcm ni. nnt next time nak buat kaler mcm gini ehhh. :)

Chic Na said... [Reply]

asyik coklat je kiut. cik na tak kiut ke? heee..

azrul_azam said... [Reply]

coklat oh coklat..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com