Saturday, 20 October 2012

Kiut Tapi Kejam

Assalamualaikum

Happy Saturday. Selamat bercuti. Ahad cuti lagi sempena piala dunia apa eh? Tak tau lak sebab tak minat bola. Hee..

Korang suka tengok kartun tak? Jom tengok kartun, favret ni. Karakter2 dalam kartun ni sumenya kiut2 tapi perangai huhh tak tau nak cakapla. Kejam giler. Tapi still suka gak.

Korang yang takut darah & aksi2 kejam tu dinasihatkan jangan tengok sebab boleh mendatangkan kengerian. Kanak2 dilarang tengok kartun ni sebab ada aksi2 kejam terlampau. Kadang2 tutup mata gak bila tengok. Scary kot even kartun je pun. Huhu.. Tak caya jom tengok.

Latest episode ni.

Happy Tree Friends. Dalam banyak2 karakter paling ChicNa suka, Giggles sebab dia suka gelak (giggles), pemalu & penyayang tapi selalu jadi mangsa kekejaman. Tapi dia pun kejam gak tau. Huhu..
Comel kan saya?

Ada banyak lagi episod2 yg lepas. Kalau nak tengok boleh klik SINI.
Korang jangan tiru aksi2 kartun ni sudah. 
J
# Nur, ni lah kartun semalam. Hehe.. Nur suka Shaun the Sheep.
  Korang yg lain2 tu suka kartun ape lak?

52 comments:

Encik H said... [Reply]

6

zera eira said... [Reply]

zera haritu tgk dgn kawan. diaorang adore gila, tapi kejam! darah je lebih. hahaha

Encik H said... [Reply]

saya kiut tapi tak kejam..dan saya suka patrick..-_-"

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Xpnh tgk.. Bru je thu.. :) *ketinggalan

Yana Libra said... [Reply]

pernah tgk dulu..kejam betul kartun tu chic na~~

aku HaniAsyira said... [Reply]

anak2 sedare sy walaupun kecik lg nak tgk cite ni.. tp sy sy ckp dah tgk.. dah bnyk kali tgk.. mang kejam kan

lelamaisara said... [Reply]

tak pernah lak tgok katun ni cik na...huhu..ketinggalan bas kah aku..hehhehee

Cik Aini said... [Reply]

haish
mmg kejam lah..sian giggles ms dia jatuh tu,byk darah la cikna katun ni..adoii ;p

ai pun peminat katun sbnrnya,kalo pg2 tu kalo mngadap katun silap2 bleh mandi tgh hari tau.hahaha terpecah rasia sudah :)

Cik Nur said... [Reply]

O...ini ke..?

Adeh..mmg kejamlah cikna.. habis semua kepala2 tercabut sudah..hehehe..

tapi yg cikna minat tu kiutlaa..!

semalamkan, shaun the sheep yg tgk nur akhirnya..hahahaha...

Tinta Lana said... [Reply]

Assalammualaikum.

Cikna..kita pun pernah tgk..dalam 4,5 citer gakla..

Tak sesuai la untuk budak2 tgk..kejam n sadis..huhu..bila tgk tu,kita sndiri asa tak bape selesa.

Kita skrg duk layan Canimals,keh3

izan mama mia said... [Reply]

saya xpernah tgk kartun tuu hihi..suka kartun chibi..hihi kan cik nur..

Karukord Jagau's said... [Reply]

sama la...kita pun minat katun :)

Arina Shamsul said... [Reply]

mama tak pernah fokus tengok katun dear,mama suka yang comel2 je,asal comel mama join la tengok..haha.

Arina Shamsul said... [Reply]

adoila..kejamnya..huhu...mama tak bagi budak2 tengok katun ni dasyat...hehehe.

Si Matatajam said... [Reply]

Kak M tak pernah tengok lg katun ni..asyik layan Oggy jer ngan Khalish tu..

shuhadaothman said... [Reply]

xpenah tgk lagi katun ni chic na. hehe. tp giggles tu mmg comei. shu jrg tgok katun. hehe

shuhadaothman said... [Reply]

xpenah tgk lagi katun ni chic na. hehe. tp giggles tu mmg comei. shu jrg tgok katun. hehe

~Cik Sweety~ said... [Reply]

sweety jarang tgk katun..sweety jadi katun adalah..hehehe

Che Rosliza Che mat said... [Reply]

baru hari nie sis tahu tentang kartun nie...hihihi

cik nana said... [Reply]

suka tgk katun yang kat tv je sebab ada iklan2. hikhik

C'Jai said... [Reply]

Chic na anak2 ngn anak2 buah akak suka tengok kartun ni ..dorang panggil kartun kejam...

♡coklat chic na terBAIK.....
Akak bagi 5 ♥♥♥♥♥···hehehe...

C'Jai said... [Reply]

Chic na anak2 ngn anak2 buah akak suka tengok kartun ni ..dorang panggil kartun kejam...

♡coklat chic na terBAIK.....
Akak bagi 5 ♥♥♥♥♥···hehehe...

C'Jai said... [Reply]

Chic na anak2 ngn anak2 buah akak suka tengok kartun ni ..dorang panggil kartun kejam...

♡coklat chic na terBAIK.....
Akak bagi 5 ♥♥♥♥♥···hehehe...

trah zain said... [Reply]

geram tgk video2 ni, perangai tah ap2..haha

fieda said... [Reply]

baru arini tau kewujudan katun ni..ada kat tv ke..?kak fieda suka upin ipin jer la dgn spongebob..

cikji said... [Reply]

btul cite katun zmn skg mmg scary. kdg2 mcm tak sesuai je utk tontonan umum. bebudak kan suka pengaruh2 yg xelok tu

Oopet Iezs said... [Reply]

slalu tgok kartun ni suatu ketika dahulu.. haha.. addict.. skrg dh kurg.. tgok y sopan2 ja.. hehe.. tp pet suka tagline "dragon ball ada 7 biji semuanya" haha

jaakechik said... [Reply]

xminat bola? sama la ngn jaa.. tp mlm ni xtau laa nk tgk mana, umah jer kot, sbb en.suami demam lagi..huhu...

p/s : sejak bila minat kartun nih?

hainom OKje said... [Reply]

Baru tgk kartun Hotel Translyvania....best jugaklah...

CikNana said... [Reply]

aku suka liat kartun karipapgurl.ada kah?hehe

Chic Na said... [Reply]

@zera eira
haha kan. serius adore even kejam giler. ;)

@Encik H
kiut macam patrick kah? haha..

@Cik Aini
hihi.. samalah. tp skrg tak buat dah. malu kat potet. hakhak..

@Tinta Lana
kiut kot canimals tu. pernah gak teman anak buah tengok. ;)

@izan mama mia
cik na tak suka chibi sbb ada kawan panggil cik na chibi. :)

@C'Jai
mmg kejam kan kak. huhu.. wah terharunya. thanks kak. :)

@jaakechik
minat kartun sejak umur dua tahun. haha..

Emma said... [Reply]

saya suka kartun... yg comel2.. dan x kejam... haha

Dayana Bahar said... [Reply]

hehe kiut je... haha

elyna mirsada said... [Reply]

he2,ingtkn ape le kejam ^__^

kinara kinatara said... [Reply]

kina suka cite kartun nyh..best lah...x memang kejam..hehehe..:)

selain tu kina suke cerita telitubies:)

Cinta Misteri said... [Reply]

owh okey, noted. Danish, Aqil, Naufal, Naqeeb, Aleeya, Ardini and our new born Mikhail tak boleh tengok kartun ni!

pusStop.

Thanks Chis Na bgtau, kdg2 kita mak mak ni taktau, asal tengok budak2 just watch cartoon kat you tube tu dah kira senang hati.

Ehhh, ada satu lagi cartoon org lidi. CiM dah halang diorg tengok lagi. giler ganas siap boleh tikam2 kluar darah, pastu buat keje tak senonoh...walaupun org lidi, tetap tak boelh tengok.

CikMai said... [Reply]

huuuu creepy . tak bg anak buah tgk kartun ni.haha

TiranaAduka said... [Reply]

salam yui.
Bab kartun ta tak tau la.adoi.

*pekabar..?

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

wani katun mana qalief layan klu time free layan jer hehehe

syok la chic na kelantan menang kihkihkih

Jna marcello said... [Reply]

hahah suka suka suka.! tp chic na tgk pengu x?? tu lagi best!!! *1hpy family naaa suka!!

khairolina said... [Reply]

katun ni mmg cute.. tp 1 tu jela kejam btul.. berdarah2.. eeiii geli la plak. hehe

Wak Gelas™ said... [Reply]

wak pun sukak tengok kartun jugakk.. ahahkks

Deq's Qienz said... [Reply]

kiutnyaa kartun tuh..hikhik..syiokkk la qlate menang yerr..terbaekk game semlm puas tgk ek..hikhik..sy suke upin dan ipin..hakhak :P

dya bunga said... [Reply]

lama xlayan kartun tu..haha

are_lin@yu said... [Reply]

kalau kartun suka doraemon,shin chan..hihi

Deqla manjew said... [Reply]

lorh..katun apa ni..x penah tgk..kalo hubby deqla suka la tgk katun....hihi

Kesuma Angsana said... [Reply]

KA layan je

cikeyrah said... [Reply]

ngeri kalau tgk kartun >,<

9n0L4 said... [Reply]

ganas gile katun ni. suke jugak layan dulu. ngeriii. :)

Chic Na said... [Reply]

tapi tak nampak kejam sangat sebab diorg buat jahat pun muka tetap comel. huhu..

wan nurul hezrina said... [Reply]

nurul suka sponge bob dan timme time=)

~didiey~ said... [Reply]

pernah gak tengok..tapi xminat sgt..
didiey suka hagemaru..haha! xda kaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com