Sunday, 7 October 2012

Terima Kasih IV

Assalamualaikum

Selamat berhujung minggu bagi yang bercuti. Last week dapat dua bungkusan istimewa. Kedua2nya dari GSFian. Ok, happy! J

Yang pertama dari dearie sis, CIM
Belated kad raya + hadiah birthday + top commentator.
Pandai sis buat keychain lovebox tu. Kreatif. Dalam ada cekelat tp dah makan. Huhu.. Brooch beetle tu kiut & comel sangat. J

Tapi, ini paling ChicNa suka...
Notebook! Boleh buat diary jugak. Macam tau2 je notebook ChicNa dah hampir penuh semua. Tapi sayang lak nak guna.
Thanks, love u kakak Y.

Ok, yang kedua dari Ibu Qalief a.k.a Wanieys
Brooch yg sangat comel + hp case (belated birthday gift).
Aritu Deqla tayang brooch oranje kat Sweety, sekarang ChicNa lak nak tayang hp case oranje. Jangan marah Sweety. J

Semua GSFian dapat kan. Baik sungguh hati Wanieys. Walaupun dalam keadaan Qalief yg tak berapa sihat, Wanieys tetap ingat kawan2. Kami semua sentiasa mendoakan kesihatan Qalief. Harap Qalief cepat sembuh & kembali sihat macam biasa, InshaAllah.
Rindu nak tengok baby Qalief senyum. Thanks Wanieys, love you Y.

ChicNa memang suka babbling dalam notebook time happy, sedih
   atau bosan. Tengoklah koleksi notebook ChicNa. Hee..
*Err dulu je minat P00H, now tak minat dah. ;p

32 comments:

Encik H said... [Reply]

sekarang minat apa? spongebob? hehehe

QasehnyaRania said... [Reply]

minat coklat pulak yer skrg..
cmna join GSF tu chic NA..

nway tahniah ;D

aisya said... [Reply]

rajin btol cikna kumpul notebook ni.. hehe

Tauke Budu said... [Reply]

nok jugok...haha

Cikgu Ma said... [Reply]

sekarang minat upin ipin ke?kehkeh...

Chic Na said... [Reply]

@Encik H
haihh.. skrg mana minat kartun2 dah. hahaha..

@QasehnyaRania
ha betul tu minat cekelat. cik su klik kat banner GSF tu & baca. ;)

@aisya
tak sengaja terkumpul. huhu..

@Tauke Budu
sila dapatkan di kedai2 berhampiran. :)

@Cikgu Ma
bukanla. minat papazola. :)

Emma said... [Reply]

hahaha.. pooh?? comel sgt.. skang minatla upin ipin plak.. haha

Deq's Qienz said... [Reply]

Wahhh murah rezeki cikna..dapat adiah cumei2 plak tuh..

Shasha Yacob said... [Reply]

bestnya dapat hadiah. nak jga :)

Everything's Everythings said... [Reply]

Ingat lagi kalau dulu ada notebook mesti penuh dgn lukisan, smpai nipis notebook tu =.="
mcm tak berbaloi je ibu aku belikan, aku tak manfaatkan..

ap2 pun tahniah..

Cinta Misteri said... [Reply]

Alhamdulillah, smpi juga kad raya tu..hehe..lama bebenor kan. Dh nk masuk raya aji.

Haha, keychain tu mmg buat sndiri dr bhn apa yg ado. Tkde idea dh tu, tp pndi plak Chic Na buka kotak rahsia eh...CiM saja je buat cmtu, mana tau dh bepuluh2 thn time tu myb kita dh tk brhubung lg, tetiba kotak luv tu trbuka..hehe mcm dlm drama plak nanti.

Btw, thks 4 d entry..

9n0L4 said... [Reply]

wahhhhhhhh. kite punye belum dapat lagi. tak aci ni. ;)

jaakechik said... [Reply]

bestnya dapt gift! hehehee... yg bkn gsf xlehh ehh? huhu

lelamaisara said... [Reply]

Best best....gsf memang best kan cik na....

lelamaisara said... [Reply]

Banyaknye note book cik na...rajin cikna menulis ye....:)

cik nana said... [Reply]

suka tgk notebook kecik2 comey2 tu. geramm. hihi

-meeSUPERGIRL- said... [Reply]

wah .. tahniah ..

Si Matatajam said... [Reply]

Wah banyaknya notebook Chic Na...Bestnya dapat hadiah dr CIM..

kinara kinatara said... [Reply]

wah untunglah cik na...:)

kina follow sini:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

dah sampai yer chic na...sama2 yer...lebiu u 2 chic na haha

dya bunga said... [Reply]

pooh..wow..skrg chic na mint apa? hello kitty?hihihi

Cik Nur said... [Reply]

wowowowow..hadiah bergnada2 nih..! comel boxlove tu...

olen lagi..jeleslaa sweety..hihih.. :)

nur punya merah.. :)

kayyana said... [Reply]

wahhh byk btul hadiah cik na dpt yerk.hehehe

nina said... [Reply]

waahhhh..besnyaaaaaa...:)

dEdEQ dE wIshEs said... [Reply]

UNTUNGNYE DIA .. WAH

Chic Na said... [Reply]

baik kan kawan2 saya.. ;)

Arina Shamsul said... [Reply]

mama pun penggila notebook juga dear..hehehe.

pantang jumpa yang comel2..mesti beli..hehehe.

Deqla manjew said... [Reply]

byknye.. comel2 lak tu..best la cik na..haha.. bengkek je sweety nanti.. :p

Chic Na said... [Reply]

@Arina Shamsul
kita boleh geng la mama. huhuhu..

@Deqla manjew
aah tp sweety tak tengok lagi tu. huhu..

C'Jai said... [Reply]

murah sungguh rezeki chiNa..alhamdulillah...

Cik Aini said... [Reply]

eh2..byknya dia dpt..
seyes jeles x hengat tau..
wuarghhhhh

wan nurul hezrina said... [Reply]

wah wah banyaknyer note book dier..nurul sampai anak dah 2 suka pooh=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com