Tuesday, 13 November 2012

Girls Meet Up

Assalamualaikum

Akhirnya dapat jugak ChicNa menjoinkan diri utk meet up kali ni. Kami berempat je semuanya member blogger, first time jumpa diorang kecuali Jaa yg ChicNa dah pernah 2 kali jumpa. Meet up antara 'Geng Keding' sebab semuanya memang keding2 & tak cukup berat belaka. Huhu.. Kejadian berlaku pada pagi Jumaat lepas di food court KBM.

Ok, layan gambar jelah. 

Puan penganjur a.k.a ketua geng keding, Jaakechik. Nama pun dah kecik. Tapi dia nampak tinggi sebab pakai heels. Sila jgn terpedaya. Hihi.. Hubby dia hantar 2 org escort kiri kanan ok. Berani? Cubalah.

Si cantik manis Cikji & Cik Yla. Diorang ni bff dari kecik tau.
ChicNa baru2 je kenal Cikji kat blog, tp Yla baru je kenal masa jumpa ni. Diorang semua memang peramah. Kami bersembang mcm la dah lama kenal wpun memula agak malu. Aww.. Cikji sudah berpunya tau wpun nampak cam anak dara. Tapi Yla still available. Huhu..

The foods yg tak umphhh. *next time keni rojes plisss*

MC majlis yg agak keletihan lepas bg ucapan perasmian. Huhu.. 

Tengah share topup ke tuh? Kikiki.. Cikji cam tgh membebel je.

Us! The keding girls..

Thanks all, next time boleh gather2 lagi. Thanks Jaa bagi hadiah, kami tak prepare pape pun. Hukhuk.. Tak lupa photographer cilik kami, adik Jaa (err lupa tanya nama) sebab sanggup tolong snap utk kakak2 yg banyak songeh ni. Thank u so much adik. J

Tak dapat join Cikji & Yla merendek. Kena balik cepat, nak jaga si kecik ni sebab ma&abah ada program petang tu.

Orang lentok kanan dia lentok kiri.

Ciao.

# ChicNa pernah jumpa Cik Ai sebelum ni tp disebabkan tertinggal
   kamera so takde bukti nak tunjuk. Tp boleh baca kisahnya kat 
   blog Cik Ai yg kiut itu. Yang lain2 bila nak jumpa ek.. J

62 comments:

Tinta Lana said... [Reply]

Salam.

Wahh..memang keding,hehehehe.

Ntah cikna..bila kita leh jumpa ya..Urm,kalau lana turun pantai timur, nak juga jumpa cikna :)

Arina Shamsul said... [Reply]

mama baru je juga baca mengenai entri ni di blog jaa kechik.hehehe..

bestnya....jom jumpa mama lak.kehkehkeh..

Yana Libra said... [Reply]

cam seronok je tgk~ :)

kecik je kak jaa tu ye~

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

laa jaa kecik tu kakak rupanya.haha tertipu suda.comelnya dy :)

Cik Nur said... [Reply]

dah tgk dah dekat blog jaa.. cikna nampak sweet sangat..!

seronokkan dapat jumpa..bilalh berpeluang jumpa cikna ni.. :)

~didiey~ said... [Reply]

syoknyeee!!! jelez!

eh eh???didiey selalu pegi blog cikji..hehe

psst~~thanx.sgt hargai nasihat n kata semangat dr chic na

Aien Alien said... [Reply]

keding2 kecik molek semuanya. hehe. best dapat jumpa2 n. :D

Cik Aini said... [Reply]

wah..bestnya..
kidding2 btul sumanya.kihkihkih
kira suma kecek klate lah ni..adoii nk join cemana nih ;p

erkkk..ai dh jumpa ayu,pp kitaorg sama lah.kahkahkah **kata siap2 sblm cikna kata. ;p

cikji said... [Reply]

Kurus murus belako kito hari tu.kihkih

lelamaisara said... [Reply]

jom jumpe cik na..hehehhee...geng keding plak...
kalu jaa tu kenai la..yg dua lagi tu belum kenal....

best kan dapat jumpe jumpean mcm ni....

jaakechik said... [Reply]

tu lah pasal chic na, geng underweight blako tuu <45kg....hihii... jaa paling selim sekali. tau doh chic na tinggi thats why jaa pakai high heels...muahahaa....

p/s : tengkiu gak utk hadiah tu, jaa dah buat entry utk esok..tunggguuu....hihi...

Jna marcello said... [Reply]

okbai JELES~!

ieedaz @ mama_isha said... [Reply]

Wahh seronoknyerr! Nk jumpa together2 gakkkkkss hehe

dya bunga said... [Reply]

dya ada baca kt blog jaakechik.haha.. xnk jumpa dya ke

9n0L4 said... [Reply]

wahwah. same tinggi je sume 4 4 org ehhh. hehe. :)

izan mama mia said... [Reply]

dah baca tentang keding yg gojes semua ni kat blog jaa tadi..er..sory,..keding pun lawa..hihihi....cikna bila nak jumpa mama mia yg gumuk ni pulak...hhahahaha..sebab kalau banding ngan cikna sure mama mia nih nampak gumuk...hihiih...

Miza Yusof said... [Reply]

whoa ! bestnya sesekali hang out sesama blogger :) keding2 pun tetap comel :)

CikMunBlogger said... [Reply]

wah ! meet sudah . agak agak , bila kita boleh meet pulak ek ? huhu XD

Aine Ainun said... [Reply]

chik na ni duk mane?

Cikgu Ma said... [Reply]

chic na yg baju kelabu tu ke?

Chic Na said... [Reply]

@Tinta Lana
nnti dtg sini roger2 la ye. :)

@Arina Shamsul
jom mama. malam ni dalam mimpi k. hihi..

@Yana Libra
aah paling kecik antara kami & paling muda. :)

@Solehah Shamsuddin
kakak kot ngn solehah. jaa umo 24. :)

@Cik Nur
InshaAllah nur. one fine day. ;)

@~didiey~
my pleasure DD. ;)

Chic Na said... [Reply]

@Aien Alien
best2. :)

@Cik Aini
eh cikna cakap utara. serius. hikhik.. ai tak ckp pun cikna dah dpt imagine cemana. haha..

@cikji
biaso la model tiang lampu. kikiki..

@lelamaisara
best. tp kalo lg ramai lg havoc. jom jom jumpe. :)

@jaakechik
jaa meme short selim. hihihi.. most welcome. :)

@Jna marcello
naaaaa!!! how come u.. jom dating. ;)

@dya bunga
ini versi cikna lak. :)

@ieedaz @ mama_isha
jom jom mama isha. :)

shuhadaothman said... [Reply]

chic na paling tinggi. hehe. mai la jmpa shu pulak -_-

Chic Na said... [Reply]

@9n0L4
aah tetiba jd sama eh. rugi cikna tak pakai heels tinggi sikit. :)

@izan mama mia
err lawa? sume org ckp mcm galah. takpun tiang lampu. uwaaaa.. InshaAllah kak. maybe masa tu kita dah sama 'besar'. hikkk..

@Miza Yusof
hihi.. kembang jap. B)

@CikMunBlogger
tu la. bila ek. dh xdpt nak jadi kakak ipar ni. hihi..

@Aine Ainun
cik na dok kelantan AA. ;)

@Cikgu Ma
errr aah. :)

Chic Na said... [Reply]

@shuhadaothman
shu tunggu cikna p penang k. i love penang. ;)

QasehnyaRania said... [Reply]

u all tinggal ciksu tau;D

semua cik ada ..
ciksu je tak da.. ;D

Si Matatajam said... [Reply]

Wah2 bestnya dapat jumpa camtu..ramai2 plak..mesti kecoh kan..yg plg tinggi tu mesti Chic Na..

Deqla manjew said... [Reply]

kurus tingginye cikna... ada baca entri jaa hari tu...ehh dah penah jmpe jaa ke seblm ni?? bile? xde bahan bukti pun... hihi

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

bile outing harus ada bukti. hehe.. :p
syoknye bile dpt keluar!!!!!!!!!!!!!!!!

Mrs Velentine said... [Reply]

cantiknya jaakechik ni

Miss Volvo said... [Reply]

btl la semua keding2 HAKAHAKHAKHAK!

aisya said... [Reply]

kak jaa sgt cantik.. hehe.. bestnye dpt jumpe blogger2 lain.. =)

Nyue said... [Reply]

best nye bleh jumpe2...cite sana sini psl jumpe blogger2...

chicna ble nk jmpe..??

محمد رازيق said... [Reply]

salam cik na. wah meet up ngan bff. lentok dah anak. hehe. tq kak na singgah blog. maaf lambat reply, bz sikit. jangan serik dtg lagi kak. hehe jmput bc entri baru.

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

wah bestnyerr dpt jumpa ramai2 mcm tu..apsal xajak wani sekali hah muahahaha :p

CikNana said... [Reply]

bestnya kamu kmu..:)

nn lylyn said... [Reply]

macam anak dara lg ^^ xnmpk mcm emak org..

Eiqa Almond said... [Reply]

Wah.!! Best nyee dapat jumpa geng blog. nak jugakk. nak jugakk..

BlueiceButterfly said... [Reply]

bestnya..teringin nak jumpa cikna..hehe :)

Sayidah Nafisah Ruslan said... [Reply]

bestnya dapat jumpa blogger2.. saya tak jumpa lagi. saya takut saya yang segan nanti..hehe

Ash Give said... [Reply]

Sekrng ni makin ramai blogger yng meet up kat luar.. Aku je ni tak pernah jumpa siapa siapa lagi huk huk..

aku HaniAsyira said... [Reply]

semuanya comel2 belaka... nanti cikna datang knovo atil.. ok?? =P

Cik Yaya said... [Reply]

wahh beshnyer kua jenjalannn..
rajin la cik jaa ni..kat mn sesi perjumpaan ni? ^,^

dya bunga said... [Reply]

chic na!!!

jaakechik said... [Reply]

pssst : chci na sakit? bakpo tuu? gastrik ko?

nina said... [Reply]

alaaaa..nak jumpa jugak...,dating2 jugakk..hihihi..

iezayusof said... [Reply]

haha, memang keding aa, btw comel-comel yee muka :)

Karukord Jagau's said... [Reply]

waaaahhh...! sama saiz la hehehee

aiNa yaZiD said... [Reply]

waaa~! seronok nya dpt jumpa rkn blogger.. =)

ehem2 smua keding2 la tp maintain kiut. ^^ hehehe

etuza said... [Reply]

best sangatlah dpt jumpa blogger lain...macam2 boleh cerita. IKKkk! cerita2 hal blog lah...

A said... [Reply]

alo . bila kita pulak nak jumpa ni kakak ? ><''

QasehnyaRania said... [Reply]

salam maal hijrah cikna...

CikMai said... [Reply]

bestnyeee semua slim2....

Ayumi Comot said... [Reply]

huhuhu..samalah ngan ayu BMI xcukup:(

camne nak buat gemuk ni? huhuhu

C'Jai said... [Reply]

seronok juga ye chic na persahabatan di alam maya terzahir di alam nyata...Haish..! mmg bes...

Miss BaNu said... [Reply]

the keding girls hehe sedap nama tuh..sbut byk2 kali nanti besarla sikit kot ;p =)

azizah :) said... [Reply]

wahh syokla keluar jenjalan sambil gosip2..hehe

TiranaAduka said... [Reply]

pergh..mesti best dpt jumpe rakan2 blogger

Nadia Elena said... [Reply]

yg lain2 bila nk jumpa ek?

# tetiba rasa bersalah pulak baca ayat tu..ampun cik na sebab masa tak mengizinkan utk kita berjumpa..tunggu saya ada kereta sendiri nnt keyh..huuu~

..cik hana.. said... [Reply]

ala,cikna x nak datang jumpa hana jugak ke kat sini ....best jugak kan buat perjumpaan macam ni :)

9n0L4 said... [Reply]

haha. kalau chicna tegakkan kepale tu, mungkin nmpk la tinggi sikit. ;)

wan nurul hezrina said... [Reply]

insyaallah nnt klik klate kito jupo deh...nok jupo jaa etek=)tapi tak termasuk gegng keding dahlah sbb nurul bumbum..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com