Thursday, 15 November 2012

Takkan Terpisah

Assalamualaikum

Sure korang pernah tengok iklan ni kat tv. Hahh iklan paling kita suka buat masa ni. Best kot ayat2 dia kalau dihayati betul2. Sempoi tp full of meaning. Even bukan ayat sendiri tapi ChicNa tetap nak dedicate untuk semua kawan-kawan yang selalu datang ke TheCoklatBlog ni especially GSFian & kawan-kawan kat luar sana.

Thank you friend for putting colors into my life. J

*untuk yg belum tengok*

Takkan terpisah empat sekawan gila2 rambut tak sama tapi satu kepala tak sedarah tapi bersaudara sumpah untuk bersama-sama takkan terpisah biar tsunami melanda pusing dunia berjanji setia susah senang kami menang takkan terpisah ibarat KL dengan traffic jam burung biru dengan muka buku tetap rapat kami hebat macam budak hipster dengan jeans ketat takkan koyak takkan goyah takkan terpisah kami buddyz bersama selamanya kami riuh kami gempak ngam ngam macam segiempat tepat suara berbeza pilihan sama fahami jiwa tanpa suara kami sembang gaduh sms kutuk lepak sebab kami muda sekali je bersama mencipta menggegar dunia kami bebas merantau merata-rata merayau-rayau mencari jati diri bersama selamanya.
Kami buddyz kami takkan terpisah.. Y


-Jamal Raslan-

Not forgetting my besties ever.. 
kak Fila, kak Ila, Sue & Fena.. Thank u for always being there for me through thick & thin, for better for worse. Love you much2 lalings.
*Org tau dia baca blog ni. :)*

46 comments:

Cik Aini said... [Reply]

alololo
suwitnya cikna :)
hrp2 ikatan ukhuwah kita berpanjangan selamanya.amin
apesal ai x penah tgk pun..x pasan kot iklan tu :)

eh,yg g ttp muka tu apasal..tau la tuan badan tu comeii..malu2 plak lalingg nih.haha
syg cikna 2kali ;p

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Hehe.. Iklan yg benar2 wat org ingt.. Kami buddyz.....
Semoga kekal persahabatan yg terjalin ni :)

Slm maal hijrah chic na

C'Jai said... [Reply]

semoga ukhwahnya berpanjangan ....dan dirahmati..

Cik Nur said... [Reply]

pertama kali tengok iklan ni..bestlah ayat2 dia.. :)

swett sgt..!

tak kan berpisah.!nur sygkan persahabatn kita dan juga dengan warga GSF yg lain..! sayang dua kali..!

napelah di tutupnya muka cikna tu...hihihih..

Encik H said... [Reply]

alaa...kite bukan GSF..:'(

Karukord Jagau's said... [Reply]

owh aku jarang tgk iklan...sbb aku selalu tgk blog hehehee

aku HaniAsyira said... [Reply]

takkan berpisah.. mmg suka pun iklan ni..

kami buddies.. =)

Miss BaNu said... [Reply]

betul kata2 die best..n sweet gitu..xkan terpisah

Si Matatajam said... [Reply]

Harap2 camtu la..moga ukhwah kta xkan terpisah..hi hi

Cik Yaya said... [Reply]

cool je gurl dlm vdeo tu..hehe
jga la pshabatan tu cik naa ye..
InsyaAllah kekal..^_^

Miss Volvo said... [Reply]

akak yg tudung pink tu kawaiii hehe. bff ye?

Arina Shamsul said... [Reply]

:)

so sweet macam coklat cik na gak :)

aisya said... [Reply]

mudahan kwn sampai bile2 ye cikna.. =)

CikNana said... [Reply]

iye..takkan terpisah.kami buddyz..hehe

Nyue said... [Reply]

hahahhaa..sama chicna...nyue pon suka ayat buddy2 ni...ehehhee....sempai gila...mmg bermakna la..ehehee

Nadia Elena said... [Reply]

baru perasan yg iklan ni wujud lepas cik na gtau. hahahahaha~

kinara kinatara said... [Reply]

kina pom suka iklan 2..huhu..10 kLI Bce kak:)

dhiashahida said... [Reply]

sweetnyer lau ader kawan baik cm cik na...buat entri tuk kawan..;)
smoga kekal ikatan persahabatan tu.
ida suka ikalan ni..;p

Kesuma Angsana said... [Reply]

seronoknyer kalau ada kawan2 yg mcm ni!

lelamaisara said... [Reply]

seronoknye cik na ade kawan mcm ni...;)
jeles i ni cik na....

Chic Na said... [Reply]

@Cik Aini
Ameen. ni mesti xtgk tibi kan. eh serius tu bukan ceq. ;)

@nanieybarnieylurviey
yayyy nani. kita buddyz. :)

@C'Jai
terima kasih kak. :)

@Cik Nur
mudah2an. sayang nur 2kali jgk. sekali lg, serius tu bkn ceq la. :p

@Encik H
tapi awak selalu dtg kan. :)

@Karukord Jagau's
lain kali rajin2 tgk tibi k. hikk..

@aku HaniAsyira
yeahh.. kita buddyz atil. ;)

@Miss BaNu
yeahh.. takkan terpisah. :)

@Si Matatajam
InshaAllah kak. :)

@Cik Yaya
aah suka tgk dia. persahabatan kita juga, InshaAllah. :)

Chic Na said... [Reply]

@Miss Volvo
memang kawaii & ohsem. aah bff a.k.a kakak angkat. :)

@Arina Shamsul
cam mama jugak kot. :)

@aisya
mudah2an aisya. ;)

@CikNana
betul bah. :)

@Nyue
kan. ohsemmm.. ;)

@Nadia Elena
nampak sgt nadia tak berpijak di alam nyata. kikiki..

@kinara kinatara
10kali dik? mmg suka benor tu. hikk..

@dhiashahida
entri ni utk semua termasuk ida. InshaAllah. ;)

@Kesuma Angsana
seronok. :)

@lelamaisara
buatpe nak jeles. u pun kawan i k. ;)

azizah :) said... [Reply]

suka iklan ni.. sahabat selamanya kan..

Aine Ainun said... [Reply]

heheeee...
mmg best iklan ni kalo dihayati...=)

Jna marcello said... [Reply]

FREWN FOREVER...~
TP NPE NTAH PIX JNA MCM XDE JE HIHI
GURAUUU

Encik H said... [Reply]

Xkira..xkira..kite nak masuk GSF jugak!! Grrrrrr..

Cinta Misteri said... [Reply]

Jamal razlan... Eh, ada sambungan tau iklan ni..

Cinta Misteri said... [Reply]

GSF TERBAEK!!

QasehnyaRania said... [Reply]

mudah2an berkekalan..amin

nway,
singgah sini ada sesuatu utk kamu
http://lobaksusue.blogspot.com/2012/11/i-love-u-ols.html

Cinta Misteri said... [Reply]

ChicNa, insyaAllah klau jumpa kt u.tube. Tengok kt tv ada, sweet sgt. Kt radio pun ada byk version.
Jamal razlan ni mmg byk idea. Penyajak terbaek. Apa kata ChicNa search guna nama dia.

jaakechik said... [Reply]

takkan terpisah ekk? hope so... hehe... sape mereka berempat tu? rakan sekerja ke?

p/s : sakit sengugut? jaa bukan nak takutkan chi na tapi gitu lah jaa dulu tau... sakit tguling2...tapi hrp x berlaku pada chic na... :)

-meeSUPERGIRL- said... [Reply]

ternganga kalu tgk iklan neh! hahahah

~didiey~ said... [Reply]

pernah tgk iklan nie..tp xsuka sgt sbb terasa cm lmbt jeee iklan tu nk abes,hehe

Dayang Syazwani said... [Reply]

kan buddyz sntiasa bersamamu macam iklan digi tu..
hihih

TiranaAduka said... [Reply]

salam chik na
Semoga berkekalan.amin amin.

Kunjungan blas buat chik na.

Chic Na said... [Reply]

@Jna marcello
ada na kt hati. huhu..

@Encik H
ambik borang permohonan kat kaunter 11 ok. :p

@Cinta Misteri
tq kak. nk cari nnti. ;)

@jaakechik
sorg kwn sekolah, 2 org kwn ms blaja, sorg ex-colig. err maybe cikna akan g checkup nnti. tp takut. uwaaaa..

@-meeSUPERGIRL-
tutup sket mulut mee. ada yg masuk nnti. hihi..

@Dayang Syazwani
aah.. i'll follow u.. :)

izan mama mia said... [Reply]

pestime tgk iklan nie..ingat dia dok membeel apa tah...banyak kali tgk..br faham

..cik hana.. said... [Reply]

comel2 best frens cikna...
semoga persahabatan itu kekal hingga ke akhir hayat.. :)

9n0L4 said... [Reply]

dan dan tu die tepek muke die. huhu.

Ain Dzaya said... [Reply]

ayuh guna digi ;p

Deqla manjew said... [Reply]

muka cikna tu nape digamkan?? hahaha.. yeahh takkan terpisah!! siap hafal dialog iklan yer cikna.. hihi

are_lin@yu said... [Reply]

we never apart..hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

moga ukhwah yg terjalin berkekalan :-)

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

bestfriend forever,chic na.love u

dya bunga said... [Reply]

sweetnya..<3

wan nurul hezrina said... [Reply]

semoga terus bersahabat sampai bila2..tuh kenapa tutup mukatuh???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com