Tuesday, 6 November 2012

Hilang..

Assalamualaikum

Korang ramai kawan tak? Berapa? 10? 50? 100? 3000?
Err pernah tak kehilangan kawan? Sebab? 

Step-step Kehilangan Kawan

Anda pernah mengalaminya?

Kebanyakan kawan hilang selepas mereka kawen. L

# Jom hiburkan hati tengok music video lagu Sakit Perut <<< klik.
  Enjoy! Hikkk..

47 comments:

Miss Volvo said... [Reply]

kwn sy xsmp 10 org kot? HEHE

aisya said... [Reply]

hilang kwn sebab salah paham.. atau mmg sy yg bermasalah sbnrnye.. hmmm

Mrs Velentine said... [Reply]

kawan sya banyak tp jarang contact

kinara kinatara said... [Reply]

STUJU...dan ade yang di antaranya seperti di atas..huhu:)


but we never give up with friends...:)

Aine Ainun said... [Reply]

Bkan sbb kawen je,
mcm2 sebab cik na..
Tp yg pst kita cuba jd kawan yg terbaik;)

wan nurul hezrina said... [Reply]

kawan ramai sangat...tak terkira cuma sahabat ada sorangjer yang still contest sampai sekarang=)

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

penah sgt!!! :)
tp msing2 punye life msing2..
sometimes kite x boleh nk please peoples utk kwn ngn kite.. so buat hal sendiri je la.. rmai lagi yg lain.. hehe

Nadia Elena said... [Reply]

mesti best kalau still dapat berkawan sampai ke tua. silap2 boleh jadi besan. hahahaha~

Miza Yusof said... [Reply]

tak ramai kawan. kawan gitu-gitu je. pengalaman kawan makan makan masih berbekas hingga kini :')

mrs mell said... [Reply]

ramai kawann.... kawan yg cari kite bile tym susah jer.. tym senang lupa... byg pun xnampak.. huhu..

Encik H said... [Reply]

pernah jer..dalam kereta 5 org..kitorang sama2 duduk belakang, dia kat pintu sblh kiri, H kat pintu sblh kanan..sembang ramai2 dalam kereta, but we didnt talk each other..

memang totally stranger..huk2

Nyue said... [Reply]

nyue ramai kwn tp kwn baik xbnyk...kwn biasa jarang contct..tp kwn baik sellu contact biarpun juz bertnye khabar...huhuhu

syiela said... [Reply]

semakin renggang bila msg2 dah ada keluarga sendiri

Acik Erna said... [Reply]

assalam Chic Na..walaupun kawan kita dah kawen..kalau suami dia ok..kita tak kehilangan kawan..

CikNana said... [Reply]

pernah hilang kawan..sekarang nie la..he

are_lin@yu said... [Reply]

huhu klu blh tak nak lah gitu..huhu

Masz Sidek said... [Reply]

memang pernah.... ada yg hilang lepas kawin... dan ada yg hilang lepas abis belajar.... ;'(

Ibu Lala said... [Reply]

hye salam kenal. kwn kwn sklh akak ramai yang dah ilang. yang ada ni kawan baru sumenye..

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

penah hilang kawan pas habis belajar ngan pas kawen haha...

tp yg nyata kan wani xnak hilang kawan2 alam maya ni..lebiu chicna hiksss

steffany daph said... [Reply]

hilang kwn sebab faktor berjauhan..tu biasanya. and sebab lost-contact.

QasehnyaRania said... [Reply]

kawan ramai sahabat ada la dua tiga orang yag setia..hehe

slamat petang cikna

-meeSUPERGIRL- said... [Reply]

pernah mase skolah2 dulu .. hahaaahaha

Cik Nur said... [Reply]

huhuhuhu..
pernah..!
cikna sendiri tahukan..huhuhuh

Kesuma Angsana said... [Reply]

standard lah tu.. nnti adelah kawan baru hehehe

BlueiceButterfly said... [Reply]

sedang mengalami..huhu bila teringat time happy2 sesama rindu plak..kalau boleh nak rapat2 balik :(

Sayidah Nafisah Ruslan said... [Reply]

kawan saya ramai tapi kawan yang betul2 kawan tu tak sampai 5 org pun.. huhu

~didiey~ said... [Reply]

to be honest,didiey mmg xramai kwn..kalau ada pown sume menjauh lepas kawen,jarang contact..huhu

chemay said... [Reply]

hilang bestfren setelah diorang berpunya.
sedih
:(

9n0L4 said... [Reply]

sibuk dgn komitmen masing². FB sebagai gnti diri utk update terbaru kan. :)

BERT said... [Reply]

hmm samela mmg pnh alami camni :)

aku HaniAsyira said... [Reply]

selalulah jugak.. nak pertahankan persahabatan tak mudah mana kan

dya bunga said... [Reply]

kwn ramai tpi yg rapat 2,3 org je..huhu

Cik PensiL said... [Reply]

so . jangan kawen . eh ?

wan nurul hezrina said... [Reply]

cik na guna fb hubby nurullah.nizam muhammad.mmg nak ordernie..ok kot kalau buat mcm mimi..biar kecik2..n nak gambar atas coklat2 yang cute n budak2 suka..yang ada batang tuh berapa cikna?yang batang2 nurul nak 3 ketui bleh?buat gambar upin ipin n sponge bob bleh?

CikMai said... [Reply]

pernah jadi mcm ni....sedihhh.

Chic Na said... [Reply]

SAYA SAYANG KAWAN SAYA.. ~SOBS~

cikeyrah said... [Reply]

Kawan qira yang paling terbaik ialah family :-) , sebab pernah kecewa dengan kawan yang ket keliling kite, sepan ckp lain, blakang ckp lain . .

Deqla manjew said... [Reply]

deqla hilang kwn jugak..tp bkn deqla yg buang dia..dia yg buang deqla..nk kata apa lg...x ksh..x rasa kehilangan pun..sbb deqla ada kwn2 lain yg baik2..xpecially GSF! :)

abah khalisha said... [Reply]

tkpa FB ada untuk perhubungan siber

LiLy @ MaMaQiStInA said... [Reply]

Betul juga..tapi ramai juga yg menghilang lepas abis blajar..

Cinta Misteri said... [Reply]

Hurmmm jgn la fikir mcm tu. CiM masih contact & mingle2 dgn kawan di sek.tadika tau. Tk percaya? Hurmmm, walau sumer kawan sek.ren. & sek.men. dh kawinpun, kami masih jumpa, esp. ngeteh jap balik kojer.

jaakechik said... [Reply]

betul chic na..kwn byk hilang bila kawin. jaa sdiri skang ni pon masa utk kgkwan zaman sekolah dh kurg... masing sibuk ngn kehidupan sendiri. xde masa nak jumpa, hang out sesama lg x....

jaakechik said... [Reply]

*lagi dah. sejak itu hbungan kian menipis...huhu...

Cik Aini said... [Reply]

xmo lah ilang kawan..sedih ooo bila ilang kwn ni..ai penah ilang kwn,sumanya sbb salah phm walhal kwn dah lama..huhuhu sedih2
last2 bl dah jumpa blk msg2 mcm malu2 nk sembang..ntah jd cam mana ntah..rs mcm ada jurang lak.huhu

Cik Yaya said... [Reply]

ye..ade je..
tapi yaya sikit pon xkesa..
sbb kita ni pon kene pndai pilh kawan..kalao ade kwan yg xdpat bg kita mnfaat pon xgune jgk..mnfaat bukn mksd pe,tp mengajar kita..kawan yg selalu menasihati, yg mngjr kita lebih kpd kbaikan =)

-ramai kawan..tp xde teman yg betul2 sejati..ssh nak cri..-

Chic Na said... [Reply]

@Cinta Misteri
emm betul tu. tp tak semua yg mcm tu kan. mesti ada sorang dua yg lupa kawan.

@Cik Aini
tau takpe. susah kot nk cari kawan yg btul2 kawan.

@Cik Yaya
setuju ngn yaya. kawan atas sekadar nama je tp xde peranan. xbest la camtu.

fieda said... [Reply]

mmg betul..sekarang saya cuma ramai kwn blog..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com