Monday, 31 December 2012

Missing

Fortune, fame, mirror vain, gone insane but the memory remains.. ~lalalala~

Tengok gambar pastu korang buat cerita sendiri k. Hee..

Been there before.

My workspace.. Dalam drawer tu penuh dgn jajan. :)

Dinding belah kiri, salahguna kemudahan awam..

Bench work yg penuh dengan instruments & report..

Testing room. Kat bilik ni jgk selalu jd tempat luahan perasaan bila stress @ tak puas hati dengan Mr Boss. Padahal tu bilik bacteria kot. :) 

Sweet memory. R&D team with Mr Boss << itu uncle. 
Nyanyi lagu Every Breath You Take- Sting lagi okeh. kahkah..

Last company trip @ Club Med Cherating

Over 5 years of memories. Miss them all. Masa kat sana tak suka la sakit hati la benci la tapi bila dah tinggalkan rindu sangat. :(

Last day 31st December 2011
 "Later if u tak happy kat sana, keje balik dgn I" Mr Boss last word.
"Ok tp tunggu I dapat master dulu, boleh ganti tempat boss terus. Hikhik.."
*gelak sambil nangis*

Malu giler kot ternangis teresak2 depan boss. Touched.

# Masih bercuti. ^^

50 comments:

Encik H said... [Reply]

kompem first!! kot...zzzz

Encik H said... [Reply]

tak aci la chic na dapat kerusi camtu..H dapat high back chair jer..:'(

kad raya Sam bagi..siapa Sam? Shaheizy Sam ke? SAM Arkitek ke? or Ym.Bundle punya blog? :D

abah khalisha said... [Reply]

Doktor ke? Saintis ke? Penyelidik ke?mmmm..cm menarik je keje

are_lin@yu said... [Reply]

oo dlu cikna rnd jgk eh?br ku tahu..beznya happening ja tgk

4feet8 said... [Reply]

sportingnya boss..
semoga awk berjaya menggengam master.. ;)

Deqla manjew said... [Reply]

sgt2 la happening.. kalah gathering kami kot.. haha..

p/s : bile nk amek baju?? :)

cikeyrah said... [Reply]

beshnye . .hee

dya bunga said... [Reply]

semoga dpt master..hihi..arini dya last kje..hihi

trah zain said... [Reply]

cam best je chic na.. selalu bercita-cita nak buat benda2 camni,,huhu

Mrs Velentine said... [Reply]

kerusi keja tue x best lah

N.Aima K said... [Reply]

alahaiii

Cik Aini said... [Reply]

owh...itu tmp lab eh cikna..cikna pnya tmp 5s bgus lah...ntah2 sbb nk snap pic je kot br clean.hahahaa

mmg mcm tu kan..bila ada x suka..bila dah xda,rindu la plak..huhuhu

Cik Nur said... [Reply]

wahh..happening habis ni..hihi..

Kemasnya meja cikna..nak jajan sikit bolehh..?

hehehehe,...

Misz Mieza said... [Reply]

Samalah cam MM.. Masa keje banyak sungguh prob yang buat sakit atilah, tak puas atilah, macam2lah.. Skang bila dah benti rindu pulakk.. Eh Chic Na keje kat mana ye ? Macam lebih kurang je keja kita ni.. =)

deq's qienz said... [Reply]

nper cikna kena tukar tmpt ke??lileks la..kalo dah boleh teruskan balik je gan bos..hahaa..kan dia sndiri cakap..opss idea cikna yg last tuh mmg power lah.dq sokong..hahaaa terbaekkk

9n0L4 said... [Reply]

chic na amek master ke skrg ni? ;)

Nur Atiqah Mohd Zaki said... [Reply]

wah, kenangan kan semua too...

Cikgu Ma said... [Reply]

syok la working coner smart mcm tu...saya dok dalam ofis buruk...hehe

Emma said... [Reply]

kemasny meja kak na :D ke time nk amk gambar baru kms? hahahaha...

time ni keja apa kak?

Reiko Masashi said... [Reply]

bestnyee tgk...
chic na ambk master? whoa "O"
Good luck :)

CikNana said... [Reply]

kemas meja chic na..mcm meja aku jua bah..haeeh..:)

Yana Libra said... [Reply]

soklan sama mcm kak jaa, chic na amik master ke skang?? huhu~

aku HaniAsyira said... [Reply]

nak jugak tanya mcm org lain.. ktne ni cikna?? cikna sambung master?? lagi apa eik

cik nana said... [Reply]

cikna, semoga semua baik2 je 2013 nanti. takmao nangis2 okay :)

aisya said... [Reply]

tengok gambar cikna tiba2 rindu nak masuk lab buat kerja2 mcm tu balik. haha.. padahal tak sukeeee!!

p/s : jgn nangis2 tau.. =)

MystoryPic said... [Reply]

masa dekat bau busuk... bila jauh bau wangi... uhuk

QasehnyaRania said... [Reply]


as-salam selamat tahun baru
wajah baru ditahun baru

Karukord Jagau's said... [Reply]

huuu sini pun gathering jgak :)

slmt tahun baru ..

miza yusof said... [Reply]

eh chic na ke yang pakai lab coat tu ? macam menarik je keje chic na. saintis eh ?

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Kemas meja chic na. First time rasa chic na bwk jln2 kt opis ni :) biasa la kdg ada benda yg xsuke kt situ tp kt sni suka lpas tu tak suke kt sni suka kt situ plak :)

shuhadaothman said... [Reply]

kemas je meja chic na. nak bt keja pon x serabut camni. hehe ^^

kinara kinatara said... [Reply]

wah..bestnya cik na..:)

Chic Na said... [Reply]

@Encik H
bos sayang kami lebih. :p

haha.. semua Sam kat atas tu salah. Sam ofismate chic na lah. :)

@abah khalisha
penyelidik je. :)

@are_lin@yu
keja mmg best cuma bos suka kacau. haha..

@4feet8
bkn sekarang. someday InshaAllah. TQ!

@Deqla manjew
sabor le nanti cikna roger. ;)

@Cik Aini
ofis cikna takde 5S. belasah je. mmg kemas camtu ok. haha.. kat meja selalu buat call & reply email je. keja slalu buat kat bench work. tu yg kemas je kot. :p

@Cik Nur
jajan dah habis stok. :p

@Misz Mieza
ni tmpt keja lama kat subang jaya. MM keja lab gak ke?

@deq's qienz
takla tukar tempat keja sbb balik kelate. atas sbb2 tertentu. kalau tak mmg sayang nak tinggal. :(

Chic Na said... [Reply]

@9n0L4
takla jaa. cikna gurau2 ngan bos je tu. tp cita2 tu ada cuma xtau bila. InshaAllah. :)

@Emma
meja akak sentiasa kemas la sbb rajin sgt kan. haha..

@Yana Libra
jawapan sama cam jaa. hihi..

@aku HaniAsyira
kat tempat keja lama la sayang. tak sambung lg la tu cikna gurau2 ngan bos aje. ;)

@aisya
kann.. cikna suka keja lab. sbb boleh explore mcm2 & byk belajar benda baru. :)

@MystoryPic
err betul tu SR. :)

@miza yusof
haah.. huhu.. takdela saintis miza. :)

@nanieybarnieylurviey
ala dah tinggal kenangan pun nani. sedih je. :( biasala kan slalu je ada yg tak puas. :)

@shuhadaothman
tu la. lgpun bos suka bla bla kalau bersepah wpun bos cikna lelaki. :)

mama aryan said... [Reply]

Semoga berjaya sambung master nanti ye chic na

Si Matatajam said... [Reply]

Selesanya tempat keja Chic Na..mesti sedap suara Chic Na berkarok tu..hi hi

~didiey~ said... [Reply]

gambar kat lab tu cikna ke??

Arina Shamsul said... [Reply]

meja cikna sangatlah kemas..hehehe

semoga berjaya menggengam master ye dear :)

Jna marcello said... [Reply]

ChicNa mcm hebat je menyanyi tuu JOM karok!!! ;D

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

wow smart giler workspace chic na....moga berjaya dpt master k

Mimie said... [Reply]

nampak kemas je ofis tuh

kak nora said... [Reply]

kemas dan teratur..

azizah :) said... [Reply]

bestnya... kemas n teratur je meja chic na!

intanfirdaus247 said... [Reply]

cikna ..meja cikna kemasnyaaaa..cikna, yg sorang tu pic cikna ye? comel lote orangnyaaa..:)

Cik Yaya said... [Reply]

bestnyer..g holiday dgn smua org..^_^

wan nurul hezrina said... [Reply]

cik na bahagian research ek??tinggi nampak cik na nie ek..cik na kan tuh??

lelamaisara said... [Reply]

wah cik na karok tu....
kemas nye tempat kerja cik na..nampak selesa betul lA...

jaakechik said... [Reply]

cikna dapat offer keje kat tempat lain ke ni? btw, suka tgk, kemas jerr meja kerja cikna...hihi..

9n0L4 said... [Reply]

ingatkan betul la chic amek master. ade gaye tu. hehe.

QasehnyaRania said... [Reply]

chic na nak sambung master ke?

singgah petang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com