Thursday, 6 December 2012

TQ Deqla & Ika

Assalamualaikum

Dah lama simpan, arini baru ada mood nak show off. Saje je lambat2kan sebenarnya. Huhu.. ChicNa dapat hadiah tau.

Hadiah pertama dari geng GSF yg cinonet dan kiut. Cer teka sape? Dpt hadiah sebab ChicNa teka nama bunga dgn betul. Oh tak caya sungguh, ChicNa bukan peminat bunga ok. Tp disebabkan suatu masa dulu ada someone janji nak bawak pi tengok bunga tu berkembang. Bunga tu kembang tengah malam je tau. Tp janji tinggal janji. Tu sebab sampai sekarang ChicNa ingat nama bunga tu. Thanks lah awak. Nak tau bunga apa checkout sini, dan hadiahnya.. Taraaa..

Coin bag yg kiut macam tuannya jugak, Deqla a.k.a Mrs Erry. Kaler merah lg. Thanks Deqla. Suka coin bag ni, sayang nak guna so dah simpan dalam magic box. Nanti rosak lak kalo letak coin dalam tu. Huhu.. Alebiu Deqla dua kali! (^_^)V

Yang kedua lak dari Ika a.k.a Mrs Rongok. Rasanya ramai yg dapat kan. Aritu Ika ada buat lucky draw. Tapi ChicNa dapat ni sebab dah tercalon sebagai 'ulat gigi' kat blog Mrs Rongok. Huhu.. Suka suka.. Ulat pun ulat lah. :p

Bookmark & Pocket Calendar 2013

Comel kan? Rajin kot Ika siap tempah benda ni & bagi kat.. kalo tak silap dalam 50 orang gak kot yg dapat. Baik hati kan. Comel & ayu orangnya. ChicNa memang suka tengok sebab Ika ni kalau pi jenjalan selalu pakai baju kurung. So ayu. Thanks bebanyak Ika. Balik kelate nanti boleh jumpa. Hihi.. *yo yo je ChicNa* Nak tau apa tu 'ulat gigi', korang godek2 la blog Mr & Mrs Rongok ni. Confirm jumpa. :)

Muchas Gracias!

45 comments:

Nyue said... [Reply]

hehehehe..beg akk deqla itu sgt cute la...sesuai dgn warna merah mak ngah..eheehhe..

nyue pon dh dpt yg ika tu xkuar e3 ag..eheheheh

intanfirdaus247 said... [Reply]

heheh..cute nyer..comel cam tuan dia...hehehe...ada 2 org blogger da dapat dah adiah kak intan pos tu...huhuh..yg lain belum lagi kot..pos tengah merangkak..keh keh ..setem cikit maklumlah

are_lin@yu said... [Reply]

wahh comelnya beg tecik tu..hihi..mcm cikna n deqla comelnya..hehe..tahniah cikna..;-)

Mrs Velentine said... [Reply]

cantiknya beg tue

Deqla manjew said... [Reply]

sama2 cikna..deqla hepi tau cikna hepi trima beg tu..nmpk comel pulak beg tu dlm gmbr.. hihi.. syg cikna.. lap u too....hihihi :)

Miza Yusof said... [Reply]

comelnya hadiah :)
tahniah chic na :)

Cik Aini said... [Reply]

tahniah cikna :)
suka lah tu..senyum smp telinga ai nmpk.haha

syiela said... [Reply]

comel la coin purse tu

izan mama mia said... [Reply]

comel sungguh beg tecik tuu

mama aryan said... [Reply]

cutenye beg tu..sayang nak guna kan..

Cik Nur said... [Reply]

comelnya coin dan hadiah dari ika tu...!!

Hadiah ika nur xdapat lagi..entah kenapa semenjak dua menjak ni posmen macam harey dekat tempat nur..huhu

lelamaisara said... [Reply]

alahai comilnye beg kecik tu...mcm tuan nye jugak kan..:)
semua comil2 la..rezeki cikna..tahniah

kinara kinatara said... [Reply]

wah 2 2 pom cantik dan comel..nak jughak..:)

~didiey~ said... [Reply]

wah!! kiutnya coins bag tu :)

syiela said... [Reply]

*** so far saya pakai ok.. terasa lembut je muka :)... tak nak try ke

Cinta Misteri said... [Reply]

Best kan blogging ni. Kita sama2 appreciate each other.
Coin box tu cute sgt

aisya said... [Reply]

bestnye dpt hadiah dr blogger2 ni.. hehe

Deq's Qienz said... [Reply]

tahniahh..byk yg dpt dr cik ronggak tub yer

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

comeyyy je beg tu.. leh tak coins..

kata2 kt bookmarks ika tu sungguh la mndlm :)


maaf lmbt singgah

9n0L4 said... [Reply]

waaaaaaaaaaaaa. chicna pun dpt. huhu. ramainye dpt bnde kiut ni. ;)

Jna marcello said... [Reply]

Wahhh untunggg laaaaa
Tahniah!

azizah :) said... [Reply]

beg tu comey tauu! bookmark jadikan kenangan.. bestnya... tahniah!

aku HaniAsyira said... [Reply]

nampak dah semua gigi cikna sebab jadi ulat gigi kan.. lagi2 bila dah tersengih lebar dapat tu.. huhu

jaakechik said... [Reply]

jaa pun dapat pocket kalendar dari ika tu cuma belom sempat up entry huhu..btw, comel kan?

inche hlovate said... [Reply]

tahniah2..nk share dengn sya tak?? hihi

Ayuni said... [Reply]

cute purse....

Arina Shamsul said... [Reply]

comel2 hadiahnya dear..tahniah sebab dah jadi ulat gigi..hahaha

C'Jai said... [Reply]

dua-dua pun cantik..Alhamdulillah ye chic Na..

MystoryPic said... [Reply]

assalam Chic Na... salam perkenalan dari MSP

Comel nya hadiah cute jer beg merah tu

cik nana said... [Reply]

comelll sungguhhhh coin bag tu cikna ! alaaa cikna simpan baik meh bagi nana pinjam. ekeke

Dayana Bahar said... [Reply]

Tahniah lh... seronok tak terkata klu dpt hadiah kan

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

chic naaaaa beg yg deqla kasi tu comel sgt2..terbekenan pulok hahahha...apapun tahniah..murah rezeki

Si Matatajam said... [Reply]

Cantik coin bag tu.. Tahniah Cik Na.

❤Kamsiah❤ said... [Reply]

comei...cute...alhmadulillah..rezeki ,kan..

ANNA MARIANA said... [Reply]

comelnya beg 2...
kaler pink lagi..
=)

intanfirdaus247 said... [Reply]

selamat pagi cikna, salam jumaat....:) hari ni cikna cuti ka

Rohani Hashim said... [Reply]

chicna, kiut sgt coin bag ni...

Yana Libra said... [Reply]

ramai dpt hadiah ni ye~ :)

Shalee Abdul said... [Reply]

deqla mrs erry tu eh? dulu dia pena tag kite join contest tp kite xsmpt nk join. bagus deqla tu rajin join ga hihi

BaNu Syah said... [Reply]

hadiah best tahniah chicna

cikji said... [Reply]

chicnaaaa comelnyo beg kecik tuh,agok2 kt tmpt kito ado x? xajim perasan lg etep

Emma said... [Reply]

wah2... beg merah tu comel laaa... kalo sy, sy guna j kak na... hahaha... rugi oo x gunaaa...

Ain Dzaya said... [Reply]

comelnyer beg kecik tu ;p

dya bunga said... [Reply]

alo..comelnya purse

QasehnyaRania said... [Reply]

morning cikna..ooo..gitu kesahnya..

cikna, sama a beg comei tu..ciksu punya warna pink..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com