Tuesday, 11 December 2012

Hadiah & Coklat

Assalamualaikum

Happy Tuesday peeps. The only person you should try to better than is the person you were yesterday. 

Penghargaan untuk kakak gojes, kak Intan @ Blog Cik Intan Berlian. Kak Intan ada bagi hadiah kiut sebab ChicNa tersenarai antara pengomen terbaik kat blog Cik Intan Berlian. Masa kak Intan bagitau tu terkejut gak la sebab time tu CikNa baru2 je jadi follower blog kak Intan. Tak sangka lak kan tp memang tak hairan la sebab kak Intan ni sangat lah peramah orangnya, ada resepi lak tu kat blog kak Intan. So ChicNa pun memang suka lah jalan2 blog kak Intan. ;)

Kiut kan? Akak macam tau je ChicNa suka kumpul keychain ngan notepads/notebooks. Macam biasa, masuk magic box. Huhu..

Terima kasih banyak2 kak Intan. Akak jangan risau sebab abang posmen takde pun mintak duit tambah. Huhu.. Thanks again sis!



Naaa.. ChicNa dapat coklat ni! Winkwink..

Sweet tak? 

Aritu tengok coklat ni kat blog Na. Rasa nak kidnap je. Kiut sangat ok. Bila dah dapat ni rasa macam kiut je. Apelagi bila makan. Hikhik.. Rasanya sedappp. Kawan2 nak? Pilih-pilih.. ^^


65 comments:

Nyue said... [Reply]

sweet...think about you

syiela said... [Reply]

tahniah.. bestnya...

suka tengok coklat tu..

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

hehe.. Kak Intan tu sgtlah baik hati.. ramah lak tu.. :)

cntik la coklat tu.. mcm2 lak tu.. :)

Cik Yaya said... [Reply]

wahhh coklat pe tu cik na..cik naa pembuat cokelat pon dpt cokelat jgk kan..untunglaaa.. hehe

intanfirdaus247 said... [Reply]

Hye sayang..keke..tetiba ja panggei cik na sayang..tapi memang la kak intan sayang kat adik2 kak intan macam cikna, nadia, nani, deqla.dan lain2 lag..semua kak intan cayang lah! Heheh..ish terharunya buat entry pasal kak intan kat blog cik na cayang…kekeke..errr gojes tu x tahan tu…huhuhu..muah!

cik nana said... [Reply]

wahh wahhh besnye coklat tu kiuttt. nak kaler pinkkkkkkkkkkkk ! hihi

ieda said... [Reply]

BESTNYAA NAK JUGAK ! ;)

Dayana Bahar said... [Reply]

Bnyaknye hadiah dia.. nak jugak boleh

Nur Atiqah Mohd Zaki said... [Reply]

choc think about you too best if bagi kat en lovey dovey

lelamaisara said... [Reply]

ha ah kan kiut sangat cekelat tu..:)
tapi cekelat cik na pon kiut jugak kan...

Cinta Misteri said... [Reply]

Yeah, dpt lolemon.

Cik Nur said... [Reply]

An..an..an..Doreamon..!
:)

cikna, coklat tu, cantiklah..sesuai buat hantarann.hihihi

-meeSUPERGIRL- said... [Reply]

mee nak yg i love you . hahahah

dya bunga said... [Reply]

dya pun suka kumpul keychain..hehe

Mrs Velentine said... [Reply]

tahniah..wah nak coklat hijau tue..hehe

intanfirdaus247 said... [Reply]

Mana ada gojes la cayang…kak intan kulit berkerak juga..haha…nak beli rm2 je sekeping..tp kan xkan nakk beli rm2 je kan…mcm rugi je..pstage lagi mahal dik..hehe..alang2 nak beli, beli ler 5 keping..(pomot baik punya)

Cikgu Ma said... [Reply]

mintak sebijik...hehe

Deq's Qienz said... [Reply]

tahniahhh cik na mucukkk,,hehee

sal said... [Reply]

meriahnya..tentu sedap.

Cik Aini said... [Reply]

amboi..
bleh dapat coklat..wink2 la sgt
cuba ingat kat ai ni sma kalo bab2 coklat tu.huhuhu

iezayusof said... [Reply]

kiut kot chocolate tuu >,<

Kesuma Angsana said... [Reply]

KA singgah baca dlm cuti2 mesia hehehe

LYAfrina said... [Reply]

intan mmg peramah orgnyer..

eyh..coklat tu sgt2 special la.. kat ner leh dpt coklat gini..pasni klo nk luah persaan pd tersayang.. just hulurkan coklat ni.

Si Matatajam said... [Reply]

Best la akak tgk cekelat yg bermacam-macam msg tu..beli kat mana yek..Tahniah dapat hadiah tu..

Si Matatajam said... [Reply]

Cubit2 utk Chic Na..

miza yusof said... [Reply]

meriah dan berwarna-arni tengok coklat tu. tahniah juga dapat haidah kiut miut itu :)

Tinta Lana said... [Reply]

Salam.

Cikna..cover cekelat tu menarik.

Siapa yg buat cikna? cikna tamau buat camni? buat pembalut sndiri,hik3.

mama aryan said... [Reply]

Bestnya dpt hadiah lg..
Chic na nak resepi..hik malu akak bkn pandai msk sgt nih tp xpe nanti akak bg ye

aku HaniAsyira said... [Reply]

wahhh.. cina ni dpt hadiah sesaje yea.. murah rezeki lah tu.. =)

Nadia Elena said... [Reply]

tak pernah nampak pun coklat ni.. entah-entah... kihkih.. T_T

Reiko Masashi said... [Reply]

waaa...comei plastik cekelat 2 :))

PILOT LOVER said... [Reply]

alamak comel nyer balut chocolate tuh... cute sgt :)

MystoryPic said... [Reply]

kat mana beli cokelat tu

Chic Na said... [Reply]

@intanfirdaus247
cikna pun sayang akak. :)
huhu.. memang gojes pun kan.

@Cik Nur
yeke.. nanti nur kawen boleh cikna sponsor coklat ni ye. ;)

@Cik Aini
memang ingat pun kat ai. tu yg terus makan habis. takut ai mintak. kakaka..

@LYAfrina
btul tu lya. nak cakap malu. bg je coklat ni. faham2 sendiri la. hihi..

@Tinta Lana
mmg ada plan nak buat tp blum tercapai lg lana. might be, someday. ;)

@Nadia Elena
entah entah ape nya nadia? huhu..

Che Rosliza Che Mat said... [Reply]

tahniah....bestnya dapat hadiah..

Liyaa Mf said... [Reply]

Bestnya dapat hadiah! Err rasa cam nak carik belog2 yang biasa kita komen, pastu nak cadangkan kat dea suh bg hadiah cam Kak Intan ni gak. Hahaha! Org tu nak niat nak bg pun, tp kita cadangkan la dulu. Boleh kan? :P

jaakechik said... [Reply]

chic na mg pengomen terbaiikkk! jaa salute! rajin sungguh dia..

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

chic na coklat tu nk beli kat mana...sweet la ada kata2 mcm tu...kak intan mmg baik n peramah jer dia hehe...tahniah hadiah tu chic na :-)

Miss Zahirah said... [Reply]

sweet la coklat2 tu..
klu ngi present kt bg or gf mst senuym lebar ni.. hihihi

azizah :) said... [Reply]

cutenya.. suka tengok coklat tu..macam2 pattern..

Shalee Abdul said... [Reply]

wah bestnya! jelos la cmni T.T

izan mama mia said... [Reply]

comel laa cokelat tuu

intanfirdaus247 said... [Reply]

selamat pagi dalink!lunch apa nanti?

cikeyrah said... [Reply]

waaa besnye dapt . .hee coklat tue comel2 la ayat dia . .

jemput join 1st GA qira:

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/12/k-1st-ga-azam-tahun-baru-2013-anda.html

Dkna Abza said... [Reply]

wah...coklat I LOVE U :)

mama aryan said... [Reply]

salam rabu chic na..

CikNana said... [Reply]

best coklat..:)

intanfirdaus247 said... [Reply]

sebab kak intan x minat sangat jadi ckg..haha..x layak yg sepatutnya..hehe..minat keja sekarang agaknya..tp still relate dengan pelajar..kih kih

Yana Libra said... [Reply]

wah..coklat ape tu? tak pernah tengok pun..huhu~

miza yusof said... [Reply]

Chic Naaa, Miza nak juga cokla tu :)
hikhik :D

dya bunga said... [Reply]

chic na!!!..hihi

~didiey~ said... [Reply]

nak 1 plish plish plish...hehe

Arina Shamsul said... [Reply]

Tahniah dear :) coklat tu kiut giler..hihi

Selendang cinta said... [Reply]

bestnyer dapat coklat cmtu..kalo cheqkaq mesti syg nk makan..kalo bole nak frame je kat dinding!

are_lin@yu said... [Reply]

tahniah buat cikna ;-)..sory ayu lmbt singgah..huhu

Masz Sidek said... [Reply]

tahniah chic na...
lepas mkn coklat tu... simpankan bungkusan dia chic na... hehehe

QasehnyaRania said... [Reply]

rezeki2 ;D

Jna marcello said... [Reply]

wahh dye pun dapat cekelay sweetttt hehehe miss you miss you hihihi

kinara kinatara said... [Reply]

kina nak yang ur the best 2 boleh..:)

BaNu Syah said... [Reply]

tahniah hdiah best2

Deqla manjew said... [Reply]

comelnye cekelat tu...kalo si dia yg bagi berbunga2 hati.. wahh dpt keychain comel..mcm budak2.. hihi

wan nurul hezrina said... [Reply]

sedapnyer dapat coklat=)hehe..

aisya said... [Reply]

alaaaa.. nk jugak.. hehe

QasehnyaRania said... [Reply]

kalau ciksu nak pilih

I miss U.. cikna ;)

9n0L4 said... [Reply]

nak i miss u chic na. pugushepo. hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com