Saturday, 1 December 2012

Satu Dua

Assalamualaikum


Kawan2, it's December. Macam baru je dok citer pasal new year's resolutions. Nak kena checklist dah. Time goes by so fast.

Actually banyak perubahan2 yg berlaku dalam hidup sepanjang tahun 2012 ni setelah ChicNa buat satu keputusan penting (emm agak penting la kot) pada Disember tahun lepas. Walaupun agak berat.
Now dah hampir setahun. Alhamdulillah.

Of course ada good and bad nya. Tapi kalau dari segi kualiti hidup & kemajuan diri rasanya banyak yg good kot. Huhu.. Yang bad tu lebih kepada hati, perasaan & hubungan dengan kawan2, sebab dah berjauhan. Sobs.. Hmm banyak jugak yg buat ChicNa rindu. :(

Oh tu semua hampir cure. Yang penting mama & abah selalu ada di sisi bila diperlukan. Family. Potet. Bff. Ok, tu dah buat kita cukup happy. Eh, termasuk korang juga kawan2 blogger. Thanks sbb menceriakan hidup saya. :) Just look on the bright side. Never regret. If it's good it's wonderful, if it's bad it's experience.

Without the bad, there would be no good.
Without the sad there would be no happy.
Without the pain there would be no joy.
Without the hate there would be no love.

32 comments:

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

:) pejam celik pejam celik da december :) cpt kan :)

Cik Aini said... [Reply]

betul lah cikna..
dah nk pnghujung kan..
eh2 umo nk mningkat lg lah.adoiiii :)

apapun..life must go on rite..
as long we're hepi..that's enough!

wish u hepi always cikna..hepily ever after :)

aisya said... [Reply]

hidup dengan pengorbanan ni mmg tak dpt dipisahkan kan cikna? tp itu lah, ape2 keputusan ade pro dan kontranya.. tp klau dh itu yg tertulis utk kita, insyaAllah itu yg terbaik.. =)

intanfirdaus247 said... [Reply]

cayang cikna ! hahaha..selamat berhujung tahun! hehe

Cinta Misteri said... [Reply]

selamat berdecember, menghabiskan sisia 2012 yg penuh warna-warni. kekalkan semuanya di sisi dan jgn cuba menyakiti.

2013 akan dtg tak lama lagi :)

cikji said... [Reply]

kejap je masa berlalu kae,dh nk masuk thun baru,umo pun semakin bertambah huuuk :(

Cik Yaya said... [Reply]

smoga bulan Disember ni cpt berlalu..lagi cepat lagi bgos.. ;p
bia masa bertmbh..yg penting kita stdy muda..ahaks! ^o^ amboi

Cik Nur said... [Reply]

pejam celik je kan.. :)
byk juga nur harungi sepanjang tanuh ni.. dan ada perit ada tidak..
semuanya mendewasakan nur.. :)

jaakechik said... [Reply]

keputusan disember lepas? apa tu cikna?

p/s : cepat masa berlalu kan?

Tinta Lana said... [Reply]

Salam.

Cikna..hehe.. terubat sikit resah dihati lana..cewahhh, hehehe.

Me too..ada bbrapa perubahan lana amik tahun ni..ada masa2nya, rasa mcm down, malu, kuciwa, hehehe. Tapi, bila keng balik, semuanya pengalaman yg makin mematangkan..

As u said.. If it's good it's wonderful, if it's bad it's experience.

:)

aku HaniAsyira said... [Reply]

yeah.. believe in ur self..

yg tak baik tu maybe jadi lagi baik kan cikna.. kan.. kan..kan..

Si Matatajam said... [Reply]

Moga hari mendatang akan lebih baik dr sebelumnya

mama aryan said... [Reply]

Betul tu chic na..kejap masa berlalu..dah nak kena fikir azam 2013 lak

Si Matatajam said... [Reply]

Top up Prepaid hotlink kat sini

cik nana said... [Reply]

dah december. sekejap je dah nak tahun baruu..sedihhh pulakkkk. huk

Dayana Bahar said... [Reply]

Cepat sangat masa berlalu,....

Deq's Qienz said... [Reply]

cepatnya masa berlalu kan..welcome disember :)

Cikgu Ma said... [Reply]

now dec....next 2 months saya dah 29...ish..ish...

Emma said... [Reply]

x sedar kan kak na?? cepat sgt msa berlalu.. sy ni pn d pghujung sem 3 dh ni.. rsa cm baru je msuk sem 1 arituu... huhuhu...

keputusan penting? keputusan ape kak na? nak jugak tau... hehhehe...

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

weeee december bestnyerrr bulan ni muahahaha :p

Encik H said... [Reply]

Potet jer? Hotet xde? hahaha

Jna marcello said... [Reply]

Hi December plz be nice to Chic Na & Jna ;D

etuza said... [Reply]

memang disember bulan yg di tunggu ..

Chic Na said... [Reply]

@Cik Aini
thanks ai. mcm citer shrek lak. huhu..

@jaakechik
future decision. huhu..

@Tinta Lana
u r rite dear. ;)

@aku HaniAsyira
aah.. InshaAllah..

@Cikgu Ma
29? muda lagi. chill.. ;)

@Emma
keputusan nak terima chester atau tak. haha.. sebok jela emma ni.

@Encik H
ada la hotet. nak kena mention jgk ke? huhu..

@Jna marcello
oh plissss.. since we both are nice chic. ;)

Deqla manjew said... [Reply]

bulan terakhir utk setiap tahun..cptnye masa berlalu...lagi 3 bln deqla nk masok era 30an dah..hahahaa... ku x pecaya! :p

Kesuma Angsana said... [Reply]

sekejap je masa berlalu ye!

syiela said... [Reply]

kejap je sekarang dah disember kemudian masuk tahun baru.. azam baru umo baru

izan mama mia said... [Reply]

mmg..cepat betol masa beredar

Chic Na said... [Reply]

@Deqla manjew
terpaksa terima hakikat ini deqla. haha..

Yana Libra said... [Reply]

keputusan chic na balik kelantan ke disember lepas?

lelamaisara said... [Reply]

tula cepat kan mase berlalu..:)

Encik H said... [Reply]

Satu Dua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com