Saturday, 16 March 2013

Coklat #37

Assalamualaikum. Happy Sabtuday peeps..

Coklat time!

Carrot's family in the making.. Errr tapi silap step sikit sebab anak2 siap dulu sebelum mama & papa. Hihi..

Okayh.. Done! Sape punya cekelat ni ek.. Kepada yg kenal, tengok nama pun dah tau sape punya kan. CikSu request nak letak lobak merah semua sesuai dengan url blog CikSu lobaksusue.blogspot.com & CikSu memang sangat favor dengan lobak merah. Thanks Ciksu! 

Ni lak coklat Umi Irfan punya sempena birthday Abi Irfan. Irfan sangatlah kiut. Kalau dapat kat ChicNa memang dah selamat kena picit2. Hihi.. Thanks AA & mintak maaf sebab coklat tu agak comot. >_<

"I wumbo, you wumbo, he she we wumbo..." Hikkk.. Sape peminat kartun spongebob mesti tau ayat ni.

Patrick Star
Ni untuk H @ Hotet. Ooo mintak main2 ye tapi yg H dok ulang sebut Patrick or ShinChan banyak2 kali kat blog, twitter & fb tu apa. Grrrr... Lepas ni mohon tak jeles dengan Mr Domo EmmaHello Kitty Nana lagi. Kalau H dapat yg tak kiut macam ni bukan salah ChicNa. Salah boss H punya bini. Hikhik..

Kasi close-up sikit..
 "I wumbo, you wumbo, he she we wumbo..."
Sopan bukan? Tapi tak dapat nak lukis kening zig-zag. Abaikan kekurangan2 yg ada.

Ada jugak beberapa request yg ChicNa mungkin tak dapat nak tunaikan. Sebab...
 Dah cemana nak buat kan? Mohon jangan request pelik2 boleh? Hikhik..

Merci!

For more sweetness, jom singgah TheCoklatShop!

53 comments:

nea lopah said... [Reply]

comel boxer patrick!

Amirul Ramli said... [Reply]

waah... ape rase patrick tu agaknye.. warne pink.. strwberry ea... haha

Cheq Kaq said... [Reply]

waoooo..comel nyer..sayang nk makan ni..frame kan je la..hihi

intanfirdaus247 said... [Reply]

kalau boleh frame dan boleh awet, dah lama buat dah ni..sayang nak makan

Cik Nur™ said... [Reply]

Bambamnya patrikkk..!
Mmg sebijik macam H...
Hahaha..

Eh..kenapa cikna tak tnjuk pic patrik dari belakang?
Hohoho..

Cikna buat Nur lapo coklat laa..
Malasnya nak kuar...
Hehehe..

Mrs Velentine said... [Reply]

tengok je coklat lobak terus dpt teka ni mesti cik sue punya

~didiey~ said... [Reply]

comel...nak ckit..huhu

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Sdpnye.. Bln ni nani plak eh.. Tnggu.. :)
Eh ada jgk yg request pelik2

Cinta Misteri said... [Reply]

tengok dh upload kt CCH. patric tu mmg hensem, tp kenapa H dpt patric? hehehe...

alaaaaa chicna, buatkn je coklat budu tue, pstu nengok! termakan ke tdk

Nastyna said... [Reply]

Saya dengan rasminya JELES. hahaha
Cute sangat la coklat Chic Na, kalau H makan coklat tu saya nak bunuh dia, berspender lagi si patrick. hihihi

aTieYusof Family said... [Reply]

klu dekat Kak pun nak request tempah coklat..hehe..
cantik2 semua:)

Chipsmore said... [Reply]

comel lah carrot tuuu... :D nak mcm tu jgak,, Hehe..
kah3.. kelakar lah patrick punya sluar... hahaha.. H makan tak ajak orang!

aisya said... [Reply]

cikna ni, suka goda sy nak order coklat2 cikna tau..

p/s: dlm proses nak request hadiah coklat cikna dr cik abg.. haha

azizah :) said... [Reply]

eee comeynya.. jijah rasa je order lagi gan chic na..tunggu jijah balik semenanjung dulu la eh..hee

Tihara said... [Reply]

cumel2 nya coklet ni, mesti rasa cam sayang nye nak makan :)

Chic Na said... [Reply]

@Amirul Ramli ya betul. strawberry! ;)

@Cik Nur™ patrick dr belakang buruk sgt la nur. huhu..

@Mrs Velentine haha.. betul tu MV. ;)

@nanieybarnieylurviey bulan depan kan nani? ;)

@Cinta Misteri H buli cikna kak. hikhik.. err kalau tak makan mmg cikna paksa jugak. :p

@Nastyna mmg dah licin H makan. boleh bunuh dia skrg. hihi..

@aTieYusof Family hihi.. tula jauh kan. ;)

@Chipsmore seluar limited edition tu. :p

@aisya cikna dah tolong td sikit kan. harap2 berjaya la. hikhik..

@azizah :) anytime dear. ;)

Deqla manjew said... [Reply]

comel sgttt....geram tgk... cekelat perisa budu?? erkk apakah? hahaha..sabo je la..

Solehah Shamsuddin said... [Reply]

erkk coklat budu? pekebenda nya tu, haha :D pelik2 btl

nea lopah said... [Reply]

cicah jelah dgn budu.senang kan? hikhikhik

BaNu Syah said... [Reply]

tomey2 nya coklat tu =)sweet jer tgk

Cik Aini said... [Reply]

hehehe
comel je patrik tu..sesuai la kot dgn penerima tu.muehehe

Cik Nur™ said... [Reply]

Cik Aini Nur rasa yg penerima tu, tak comei..hahaha.. >,<

izan mama mia said... [Reply]

comel..akak nak gak tempah tapi tgg dululah...rasanya tggu anniversarry bln 5 nnt..baru adil....heheeh

Cik Yaya said... [Reply]

salam cik na... =)

haaa??coklat prisa budu..??errrr =_=
ade ke cik na..cm xlalu nk mkn je..lau mkn dgn nasi xpela gak..ni coklat...hehehe
comel la gumux pink tu..hehe patrick! ^,^

fiQ said... [Reply]

Nak coklat jgk..bleh?

Ima Salsuzaima said... [Reply]

Assalamualaikum^_^
comel2 nye coklat ni. sedekah la kat ima sikit. 2 3 biji ke. terbangkan ke sarawak.hihi.. Tapi ima taknak la perisa budu.ekekeke

MystoryPic said... [Reply]

Waaaa... cantiknya... rajin sungguh Chic Na... buat benda yang kecil-kecil ni ye, cute

Rara Nasiha said... [Reply]

Pantangnya tengok cokelat-cokelat ni. Rasa nak ngap sekarang jugak. :)

Cik Pensil said... [Reply]

coklat rupa pensil ada tak ? nak sepuluh. free :D

ieda immi said... [Reply]

aduhaiii comelnyeee geram tul akak nie ;)

Yana Libra said... [Reply]

comel comel~ :)

Aine Ainun said... [Reply]

hahaaaa...coklat budu...lawak betul!
saje je die usik ciknaa tu...

Btw, mekasih ciknaa...coklat sedap sgt n x cukup.. En.Somi makan laju2 =P, adik IpAR pun la hai x cukup...lain kali oder lagi ye.. in shaa ALLAH..

[PCL] said... [Reply]

makan coklat banyak sangat tak gemok ke Chic Na ?

jaakechik said... [Reply]

cute yg coklat lobak susu tu... comel sgt2.... pandai sungguh chicna!

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

hahaha so kelantan nak juga budu n kerabu..kalau ada nurulpun ndak..heheh cute patrick2

lelamaisara said... [Reply]

alahai tiut nye...eh cokelat bentuk lobak tu rase lobak tak cik na..hehehehhe

Cinta Misteri said... [Reply]

dtg singgah sambil makan coklat cadbury....tk tau sapa yg bagi atas meja ni pg td...bedal jerrr

Kesuma Angsana said... [Reply]

wah cantik2 nyer... pasti sedap ni!

ros_reeza said... [Reply]

Cantik2.. ada tengok dah Cik Su punya coklat tu kat blog beliau :)

mama aryan said... [Reply]

salam cikna..alahai comelnya coklat2 tu

QasehnyaRania said... [Reply]

comey pulak tgk patrick tu..siap pakai spender lagi..hihi

are_lin@yu said... [Reply]

wahh comell ha cikna ;-)

Yumida Huda said... [Reply]

cantik..pandai cikna buat
perisa budu? teringin gak merasa..kikiki

Si Matatajam said... [Reply]

Comelnya Patrick star... Yang pict cekelat carrot tu mmg dah agak tuan yang menempah tu..

Lina said... [Reply]

waaa.. comeiii wehhh patrick tu.. lalala... nnt nak bentuk apple ye kak.. hahaha

cik nana said... [Reply]

Patrick mcm H ke, H mcm Patrick. Ehhh kehkeh. Lepasni kalau H bising gedik2 nak cekelat spongebob pulak siap lah dia.

Arina Shamsul said... [Reply]

comelnya :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

cekelat patrick tu comel..nak seketol haha

Encik H said... [Reply]

heee..tq chic na..eh ceklat ni ada expired date x? sebab benda bulat yg bawah patrick tu H belum makan lagi..

Mimi Azirah said... [Reply]

sdpnye cklattt

nik ros said... [Reply]

comel jea Patrick Star tu
amboi..nak perisi budu. blh jea buat yea.kang takut ada yg tak makan nnt..hehe

aku HaniAsyira said... [Reply]

alah.. nak patrick jugak!! nak.. sob100x.. spongebob ku..

9n0L4 said... [Reply]

comel gile patrick. dgn penuh sabor ye chic na bikin. hee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com