Thursday, 7 March 2013

Deck Baru

Assalamualaikum. Happy Thursday kawan-kawan..

Saja nak tayang tweetdeck baru CikNa *jakun*. Senang tau 4 in 1 ada timeline, interactions, messages & FB news feed. Kalau boleh nak masukkan sekali outlook & blogger dashboard tapi memang tak boleh la. Tamak betul. Hehe.. 
Selamat bekerja. Esok dah Jumaat yayyy!!

# Kawan2, kalau pos barang alamat betul tapi nama tak berapa nak betul takpe ek?

50 comments:

nea lopah said... [Reply]

Tak apa..hehe. Salam singgah sini.

Mama Vogue said... [Reply]

Amboi cantek nyer langsir Jeans dia..!

Takpe je guna nama glamer pun, janji alamat betul..! Hihihi

[PCL] said... [Reply]

selamat kerja, apa yg Chic Na tayang tu pcl xde..keh23x. *lg jakun

..yes janji alamatnya betul !

Deqla manjew said... [Reply]

amboiiihhh....cik renjong nih..kemain lagi.. mentang la kiter xde twitter.. hahahaha..

Sally Yatiey said... [Reply]

best ni 4 in 1 ^_^ hee

are_lin@yu said... [Reply]

xtau apakah ini..hiih

PILOT LOVER said... [Reply]

hye cik Na...... :)

seribupilihan said... [Reply]

banyak nya social networking dia..rajin nya dia bersembang..kena tanya orang yg biasa pos barang nie..seribupilihan langsung tak tau..tak pernah pos barang sendiri..hehe..:-)

Mrs Velentine said... [Reply]

apa benda ni chic na??

Cheq Kaq said... [Reply]

wahh..chic na..sakan yer..satu ruang desktop guna..hihihi..cayalahh!

Sutera Syifa said... [Reply]

Tak de twitter la..tp senang kan camtu semua kat situ..
Sy dh masuk gambar pavlova..semalam entah kenapa tak keluar gmbarnya..:)

Cik Aini said... [Reply]

hehehehe
advance la my twin..nk mudah je kan.ngeeee

eh pasal nama tu rsnya xde masalah kot as long adress betul mesti smp je kat tuan..jgn tuan xnak ngaku sdh.hehehe

Yumida Huda said... [Reply]

baru je sy tahu cikna...lg la sy jakun..kikiki

Alia Laila said... [Reply]

Wow multitasking-nya Chic Naaaaa :D

Kalau ikut pengalaman saya, takpa kalau nama tak betul, janji alamatnya betul :)

Miss Volvo said... [Reply]

rajinnye awak ni. kite rajin tengok movie online je. yang lain tu kite malas nak amik tau huhu

Cik Nur™ said... [Reply]

Cantik.. :)

pasal pos tu, boleh je..
insyaAllah sampai...
:)

sebab Nur pernah buat..hahaha

azizah :) said... [Reply]

jijah pon jakun tgk ni sebab xde benda alah ni..hee

Arina Shamsul said... [Reply]

amboi semua dia nak tempek,hehe.

mama punya twitter entah apa jadi dah dear..hihi.

Nadia Elena said... [Reply]

alaaa tak tahu pun ada benda alah ni..tak aktif pun twitter, sampai dah lupa password, hahahaha!!!

Chic Na said... [Reply]

ni keja orang malas cam cikna aje. huhuhu..

Chipsmore said... [Reply]

dulu2 sy ad ni.. xlah dlu sgt,, Haha.. tahun lepas kot.. xsure.. tp memandangkan jrang kt twitter.. so, cm xde guna lah plak ad tweetdeck tu.. hohoho..

MaMa Rey said... [Reply]

ada twitter tp jarang btl msuk..

alamat mesti betul..nama tak berapa betul tak apa janji sampai..

Cinta Misteri said... [Reply]

wooott woootttt...wahhh semakin advance ni. kalau tweet yg jln deras mcm airsg. tue, smpt ke nak tengok tambah lg newsfeed yg kdg2 laju jugak.

guna hp kecik takbleh kot ni. klau android yg guna window application dia tak sebaris tersusun mcm ni kannn, di mcm setepek2. heeehe...

BUNDA a.k.a KN said... [Reply]

Assalam,

rasa mcm best jgk ada ni...tapi BUNDA jarang...mmg jarang sesangat tweet2 nih...fb tu selalu gak..

asalkn alamat n poscode betul...name tak kisah...

Kesuma Angsana said... [Reply]

Slm singgah bila sakit sedikit kebah. TQ doanyer yer

lelamaisara said... [Reply]

wah cun...sya tak aktif no kat twitter..huhu

aTieYusof Family said... [Reply]

wah..advance!.. Kak ada jg Twitter tapi jarang guna..hehe:)

mama aryan said... [Reply]

akak sebenarnya lg jakun..taktau pun mende yg cikna tunjuk tu hehehe

intanfirdaus247 said... [Reply]

Salam cikna..alamak kak intan lagi jakun,....ni untuk apa..huhu..cikna nanti g la tgk oz..hehe

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

ALAMAK!!mmg samalah cam kak intan jakun dah dakunie..haha akaun fb pun takdok kalau twiter lagilah non ado!

QasehnyaRania said... [Reply]

ciksu ada twitter tp sja nau ta pasai tok ti je..kih2

QasehnyaRania said... [Reply]

nama tak betul pon alamat betul sampai je :)

Chic Na said... [Reply]

@Cinta Misteri huhu.. cikna bukan jenis yg 24/7 cling dgn phone kak. bila btul2 depan lappy baru cikna betul2 on9. tu sbb kena mcm ni. hehe.. ;)

Chic Na said... [Reply]

@QasehnyaRania minat sungguh ngan tok ti dia eh.. ;)

Nastyna said... [Reply]

ni untuk twitting ker.. saya takdok.. lagi la. hahaha

Cik Yaya said... [Reply]

salam cik na..

deck tu utk apa cik..?

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Fuhh.. Sekaligus tu

Encik H said... [Reply]

haaa..pasal alamat tu, boleh sampai and kompom sampai..:D

~didiey~ said... [Reply]

twitter eh??? didiey xda twitter..hehe

Chic Na said... [Reply]

@Encik H mmgla sampai tp dah byk kejanya kan. H jgk yg susah. :p

Si Matatajam said... [Reply]

Mudahnya 4 dlm satu tuuuu...

BaNu Syah said... [Reply]

wahhhh lengkap gitu hehe

Monyet Rimau said... [Reply]

tak lagging ke?

15 Perkara Yang Anda Tidak Tahu Mengenai Kehebatan Military Of Malaysia - Info - Blog 3 Dalam 1

http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/03/15-perkara-yang-anda-tidak-tahu.html

Mimi Azirah said... [Reply]

dh lame tak bukak tweet

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

4in1 best tu chicna

9n0L4 said... [Reply]

lameeeeeee sgt dh tak bukak tweet. skrg tgh gile instagram. hehe. chic na takde ke? :)

aku HaniAsyira said... [Reply]

boleh je kan.. asalkn alamat real.. perghh.. penuh sgt dah tu

intanfirdaus247 said... [Reply]

tayang je...heheh..kak intan giler lama x buka tweet..sebab x aktif

Yana Libra said... [Reply]

xpe rasenye kan?

N.Aima K said... [Reply]

dah lama x pki twittdeck..pakai website biasa je hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com