Tuesday, 5 March 2013

Shopping Spree!!

Assalamualaikum. Happy Tuesday.

Sape suka online shopping? Errr CikNa sorang je angkat tangan? Hikkk.. Alaa mesti ramai kan suka. Mudah, cepat, murah & lebih banyak pilihan.
CikNa nak share butik online yg awesome. Memang suka shopping kat sini. Pernah beli tops, t-shirts, jeans, sandal & stuff untuk my potets jugak. Sebab semua cun2, berkualiti & reasonable price, for sure lagi murah dari harga kat outlet store. And the best part is, selalu je ada SALES! ;)
Butik ni my kakak tak kandung punya, kak Ila. Hehe.. Semua pre-order adalah dari USA, 100% authentic & diterbangkan terus dari sana. Kat sini korang boleh shopping dari memana je U.S websites. Contoh:
Handbags: Coach - Marc Jacobs - Gucci - LV - Prada etc.
Baby & family clothing: GAP - Old Navy - Gymboree - Ralph Lauren - Calvin Klein - Osh Kosh B'Gosh - Levi's etc.
Cosmetics: Sephora - MAC - Victoria Secret etc.
Sekarang ni Home essentials pun ada. Klik banner untuk terus ke page.
Introducing my pwincess a.k.a the boss: Elmeera (kanan) & adek Eryna. Auntie bucuk dah lama tak jumpa 'Meela' *mohon baca dengan pelat R*. Bulan 4 auntie bucuk datang umah Meela k. Sorry kak Ila, terkidnap pict pwincess. Hehe..
Actually CikNa nak join & nak ajak korang sekali join 'Share Our Page' proggramme by Elmeera's Boutique ni. Kalau menang dapat Dooney & Bourke happy bag ok. Syaratnya cuma share Elmeera's Boutique page ni kat FB, blog, twitter, memana pun boleh. Contest bermula 1 Mac & tamat pada 21 Mac 2013. 
Cantek kan...
So kalau berminat klik 'LikeElmeera's Boutique page. Dah like baca dulu syarat2 dan jangan lupa tag @ tulis nama FB cikna: Zana Bakhari kat comment box di SINI. Tau.. Thanks kawan-kawan. 
Happy shopping & happy contesting. (^_^)V

# Doakan auntie bucuk berjaya.. #_#

48 comments:

Chipsmore said... [Reply]

beg tu ke?? waaa... lawa laa.. nt kalo menang, share dua ehh.. hehe..

Alyn Roslan said... [Reply]

cantik nya beg kuning tu..

Mama Vogue said... [Reply]

wiwiwiwi.. I like shopping online!
Mau terjah lah..!

Aine Ainun said... [Reply]

sat lagi AA terjah..=)

cumel anak2 tu..=)

seribupilihan said... [Reply]

cantik nya beg tu..rasa nya tak cukup syarat nak join..seribupilihan tak pernah ada facebook/fanpage...

Deqla manjew said... [Reply]

owh cikna suka soping on9 eh? deqla kureng kot..takot x puas hati x tgk depan mata...hikhik...mmg cantik beg tu.. kalo deqla pilih kaler biru kot.. hihi

Cik Yaya said... [Reply]

yaya suka jgk...
tp tgok jgk apa brg tu..kdng mahal sgt dlm o9..pdhl kat lua ble dpt mura..heeee ;p
ehh cntik plak beg tuuu

ieda immi said... [Reply]

hurmm akak jarang soping online .. tapi ok lah kalau harga berpatutan kan ;)

nea lopah said... [Reply]

lawa lah beg tu...

Nastyna said... [Reply]

cantik2 nyer, I suka shopping online, tapi sini macam payah la nak order dari sana kan. Good luck Auntie.

kinara kinatara said... [Reply]

suka sweeter kanak2 2 comelnya...

Etuza Ezawarna said... [Reply]

boleh jemat tenaga, jimat kos shoping online...cuma kena hati2

Miss Volvo said... [Reply]

ouh yeke? jap lagi kite g jenguk k hehehe

Monyet Rimau said... [Reply]

shoping sakan wohh....... ni la bagus shoping online eheheeememememem

- Admins Blog 3 Dalam 1

http://blog3dalam1.blogspot.com/

Berita Terkini Pencerobohan Lahad Datu, Perkembangan Militan Di Lahad Datu - Kisah Seluruh Dunia

Cik Nur™ said... [Reply]

mcm berminat..
nanti apa2 nur rujuk dengan cikna ye... :)

Cik Aini said... [Reply]

oh..xpe nti ai terjah ye :)
tgk cam cantik2 je :)

izan mama mia said... [Reply]

cantik beg..tapi akak jenis xkan puas hati tak belek sendiri brg sebelum dibeli..

jaakechik said... [Reply]

ingtkan chicna yg berbisnes tadi...heee.... btw done like, share and tagged! heeeee.....

Cikgu Ma said... [Reply]

suka shopping tp kalo online ni jarang2...chic na, saya nak usha2 coklat nnt nak order...kali ni serius :)

QasehnyaRania said... [Reply]

ciksu jarang shopping online.. tak puas..

QasehnyaRania said... [Reply]

ciksu jarang shopping online.. tak puas..

QasehnyaRania said... [Reply]

ciksu jarang shopping online.. tak puas..

syiela said... [Reply]

cantik beg tu

9n0L4 said... [Reply]

serik dah kot nak shopping online. huhu.

Mrs Velentine said... [Reply]

mmg bab shopping agak kurang.hehe

MaMa Rey said... [Reply]

belum pernah beli online..
beg kaler biru dn merah tu cantik..nanti try tengok butk tu..

Yumida Huda said... [Reply]

gdluck cikna
beznye klo dpt bersoping!

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Nnti nani online kt lappy nani terjah.. Nani skg da mule gile shopping online. Sbb lgi mudah. Byr n tngu brg smpai. Duit pun cpt abis. Ohhh mmg. Syiok bab tu..

LYAfrina said... [Reply]

comel sgt h/bag tu.trend lening kaler terang2 n blocking g2

[PCL] said... [Reply]

ni mamaD suka ni...

Cikgu Fikri said... [Reply]

wow!! nice chic na!! good luck! :)

nea lopah said... [Reply]

Bolehlah nk ushar2 baju raya cik bieha. hehe..
tq share!

Karukord jagau said... [Reply]

ooo ada kedai online ropernyaaa...

Arina Shamsul said... [Reply]

mama tak berapa rajin kalau shopping online ni dear,sbb mama tak dapat belek2 barang tu.hihi.adalah dua kali kot beli beg dan jam.hihi.

Cendol said... [Reply]

wahhhh comelnye pwincessss :D
semoga kakak besar dpt beg comel tuu :D
heee..apa khabar?????semoga sihat dan bahagia selalu!

Cendol said... [Reply]

lupa plak.cendol angkat tgn jugak!!!heheh

intanfirdaus247 said... [Reply]

Assalamualaikum cikna...cikna, selamat pagi..org pertama kak intan bw..:) slow bw..:) huhu..kak intan masih batuk lagi...aduh penat sungguh...abg firdaus dah selesema pulak...macam2 la..musim kot....kak intan minta maaf lama x mai jengah...sorry sangat..hope cikna happy2 selalu..:) kak intan pon suka juga soping on9..:)

are_lin@yu said... [Reply]

hihi ayu slh sorang yg suka shop online gk..pling ska baju..hehe

lelamaisara said... [Reply]

jarang shoping on9 ni...hehe..beg tu memang ternyata lawa kan..;)

Sally Yatiey said... [Reply]

Lawa begg tu ^_^ Suka jugak shopping online ni ;D hee

Cheq Kaq said... [Reply]

meera comey..nk cium siket boleh?gerammmm

azizah :) said... [Reply]

cantiklah beg dia... kalau menang ni mmg tabik la..

mama aryan said... [Reply]

akak tak penah lg shopping online..tak reti

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

nak angkat tangan tinggi2 jugak=)suka online shopping tapi tang kasuttuh tak kot sbb mmg payah tang kasut2

Si Matatajam said... [Reply]

Nak terjah la..tapi mesti mahai tuuu

BaNu Syah said... [Reply]

x pernah sekalipun shopping online walaupun kdg2 teringin nk borong novel scra online hehe

Mimi Azirah said... [Reply]

cantiknye beg tuh

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

dh lama xsopink online ni hikss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com