Wednesday, 27 March 2013

Jemputan

Assalamualaikum. Happy Wednesday.

Annyeong haseyo..

'Will you be my better half?'

Cuti sekolah ni banyak dapat jemputan ke majlis pertunangan.
Jemputan ke majlis kawen takde langsung.
Apekah?

# Tapi ok la. Majlis tunang sekarang pun dah macam majlis kawen. Meriah. ;)

57 comments:

Mama Vogue said... [Reply]

Tunggu jemputan dari Chic Na..ihikks!

nik ros said... [Reply]

btol tu.majlis tunang skarang meriah.siap ada jemputan lagi. selalu majlis tunang jemput saudara mara jea.hehe

Arina Shamsul said... [Reply]

tu la siap ada pelamin bagai lagi..hehehe.

nea lopah said... [Reply]

sama mcm majlis menyambut menantu.. meriah juga.

[PCL] said... [Reply]

sy dapat jemputan majlis berkhatan...org jawa kat sini buat lg meriah mcm majlis kawen plak:) suka makan free..haha

aisya said... [Reply]

prefer majlis tunang old school punya gaya.. nampak lg sweet kot.. Eh.. :P

mama aryan said... [Reply]

mmg betul pun...ramai yg bertunang & kawin..cikna bila lg?hehe

Kesuma Angsana said... [Reply]

mmg musim kenduri2 dah skang ni , cuti sekolah

Cik Aini said... [Reply]

siap ada mini pelamin kan Cikna..
apekah?apekah ?
maksud tersurat dan tersirat di sebaliknya..

**saranghayoe cikna :)

cik violet said... [Reply]

majlis tunang sekarang meriah macam majlis kahwin da

are_lin@yu said... [Reply]

wahh comel will u marry me..hihi

Mrs Velentine said... [Reply]

wah berbahasa korea chic na..

Miss Volvo said... [Reply]

awww shomelnyee

CtAyue said... [Reply]

skrg tunang pun org buat dh cm kawen kan.. hehe..meriah juga

Chuu Muqhlis said... [Reply]

skang konfius mjlis tunang or kahwin., kan.. chuu prefer btunang tu sderhana saje ;)

combi said... [Reply]

combi byk dpt jemputan ke majlis kawen..huk huk

izan mama mia said... [Reply]

mmg cikna,..sekarang org bertunang dh rupa cam nak kawen dah

Si Matatajam said... [Reply]

Ramai tengah tunggu jemputan dr Chic Na tau...ha ha ha

trah zain said... [Reply]

nak jemput chic na g majlis tunang jiran sebelah rumah nenek saya gak la,,hehe

Deqla Manjew said... [Reply]

ehh deqla dulu tunang pun meriah laa...sbb mmg tunang masa nikah..kohkohkoh

the malay male said... [Reply]

very costly sekarang ni...bertunang pun dah buat majlis grand2... kalau kawen nnt lagilah

inche hlovate said... [Reply]

Chic Na nanti tunang jgn lupa ajak hihi

Cik Pensil said... [Reply]

tempahan coklat mesti banyak jgk kan ? untunglahh :D

pet said... [Reply]

waiting for ur card :P

Yumida Huda said... [Reply]

sy ske g kenduri..makan free hikhik
klo cikna kawen inform kat kte org k

Cik Nur™ said... [Reply]

Setakat ni Nur xde terima jemputan dari mana2 loagi..

Bulan 12 mesti byk jemputan...

erm...Kalau Nur kan, xnaklah buat mini pelamin bagai masa bertunang.....

segan haih..!

Payeh Kuced said... [Reply]

my friend pun ada yg jemput ke majlis tunang dia. pes time kot dpt jemputan utk diri sendiri. besenye tumpang jemputan yg Mem dpt je.. eheh.

Chic Na said... [Reply]

@Mama Vogue tunggu tau. hikkk..

@nik ros tula siap ada DJ bagai. huhu..

@Arina Shamsul kan.. mcm kawen je. :)

@nea lopah aah. jemputan majlis menyambut menantu pun takde. :)

@[PCL] tak pernah lg pegi majlis berkhatan. gulai kenduri best kan. ;)

@aisya aah cikna pun.. :)

@mama aryan err InshaAllah kak. ;)

@Cik Aini maksudnya cikna je yg tau. hehe.. saranghaeyo darling. ;)

@Chuu Muqhlis kan.. sekali tgk cam kawen, rupanya tunang. hehe.. cikna pun prefer cam chuu gak. ;)

@Si Matatajam yeke.. cikna tunang & kawen kalau senyap2 je. haha..

@trah zain taknak la majlis tunang. nak majlis kawen lak. ;)

@Deqla Manjew tak aci la tunang masa kawen. konfem2 meriah. haha..

@the malay male diorang banyak bajet kot. ;)

@inche hlovate serius ke sanggup dtg jauh2? ;)

@Cik Pensil tak semua dpt amek pun. mana larat. huhu..

@pet alaa.. lupa nak selit kad birthday aritu.. hehe..

@Yumida Huda InshaAllah. ;)

@Cik Nur™ mmg segan. tak tunang pun takpe kot. :)

@Payeh Kuced awalnya dia kawen. errr.. hehe..

Sutera Syifa said... [Reply]

Tu la majlis tunang skrg meriah..siap pelamin..sy dulu jemput sdara mara je..

ieda immi said... [Reply]

owhhh ye ke dik ??
banyak jemputan bertunang ekkeke
apakahhh ??

suke ayat tuu jeng jeng jeng ekkee

akk lak banyak jemputan kawin ;)

pet said... [Reply]

awat nak selit kad birthday pula? haha.. selit la kad kenduri nasi minyak :D haha

Cinta Misteri said... [Reply]

kannnnn....majlis tunang dh mcm kawen. simple2 jer much better, tp dah trend nak wat camne?

MulutPayau said... [Reply]

majlis tunang skrang mmng meriah....

Nastyna said... [Reply]

betul betul betul.. orang skang tunang mengalahkan zaman dulu2 berkhatan. hihihi

Chipsmore said... [Reply]

klu xde undangan kawin, kak Na lah yg undang org g kawin kak Na.. hahaha..

uNa said... [Reply]

hai..kunjung sini

takpe lah..yang penting apa-apa majlis yang dibuat, meriah..best sangat kan..

Cik Yaya said... [Reply]

salam cik na =)
tu la..mjlis tunang skrng da mcm mjlis nikah selalu yaya tgok...hmm..=)

Nadia Elena said... [Reply]

betul tu cik na, sekarang ni org tunang dah mcm kahwin, baik kahwin je terus, save bajet, haha! btw hujung bulan ni sy dpt jemputan drpd kawan sekolah yg dah lebih 10 tahun terpisah, excited kot nak pergi, weeee~

Chic Na said... [Reply]

@Sutera Syifa trend skrg kan. ;)

@ieda immi hikhik.. takde maknanya kak.. kalo dh dijemput tu kena la pegi kan. ;)

@pet dah td kata nak kad. setakat mkn nasi minyak xyahla kad. dtg je umah akak masakkan. :p

@Cinta Misteri betul kak. follow je. ;)

@Nastyna berkhatan pun ada majlis ke? errr..

@Chipsmore ooo camtu lak ek permainan dia. hikhik..

@uNa mmg meriah, sekali boleh buat reunion. hihi..

@Cik Yaya aah, excited kot bila buat kenduri. hihi..

@Nadia Elena mana boleh, nnti tak dapat dua cincin. kikiki.. 10 tahun xjumpa? mesti malu2 miaw je. :p

~didiey~ said... [Reply]

betul tu cikna..skrg org bertunang siap ada pelamin :)

psst~didiey perasan gak yg setiap kali didiey update entry,mesti xkeluar kat feed tu..huhu

intanfirdaus247 said... [Reply]

selamat pagi cikna tersayang...:)) cikna dapat banyak jemputan ya..wah wah...cikna lak bila eh? hehe..akak teringin nak pi makan kenduri cikna hehe..
cikna ada wasup x?

syiela said... [Reply]

kadang tu bertunang siap dgn pelamin bagai :)

sweet la coklat tu

Dkna Abza said... [Reply]

majlis bertunang pon dah macam majlis kawen kan :)

Nasuha said... [Reply]

musim cuti ni banyakkn org buat majlis...

aTieYusof Family said... [Reply]

Musim kenduri..
akak dlm minggu ni ada 2 jemputan khawin..hehe:)

ros_reeza said... [Reply]

Ros pulak, dapat banak undangan kahwin musim cuti sekolah ni...

ros_reeza said... [Reply]

*banyak..

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

betul tu chic na.. majlis tunang skang da mcm kawin da. ish3...

nani mmg x dpt pegi la sbb x blik.. mampu ucap tahniah n doa dri jauh je la..

Etuza Ezawarna said... [Reply]

saya ada 1 jemputan kahwin anak kawan dan 1 jemputan pertunangan anak buah isteri..syok juga makan-makan ada ukuhuwa..

QasehnyaRania said... [Reply]

selamat menghadirkan diri :)
ciksu nak tunggu jemputan dari cikna..

9n0L4 said... [Reply]

haah. sekarang bertunang mcm nak nikah. huhu.

pet said... [Reply]

xmau nasi minyak akk masak.. nk nasi minyak di hari kenduri akak.. haha.. *jujur xpet?* haha

N.Aima K said... [Reply]

cutenye coklat!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

menunggu jemputan dr chicna kihkihkih

dya bunga said... [Reply]

semua tunggu jemputn dri chic na tu.hehe

Chic Na said... [Reply]

errr bulan 7 jemput datang birthday Chic Na. masing2 bawak makanan ye. hahaha..

Yana Libra said... [Reply]

rase syg kot nak habiskan duit untuk tunang yg belum pasti lagi jadi milik kita..huhu..~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com