Saturday, 30 March 2013

Coklat #38

Assalamualaikum

Coklat time!

Coklat for newly wed Teha & Radzi, Kajang.
Masa ni diorang baru seminggu kawen. Teha nak hadiahkan untuk hubby dia. Teha request tuliskan kata2 yang best sesuai dengan mood orang baru kawen. Jenuh ChicNa mikior, sudahnya camtu je. Sorry ChicNa tak pandai jiwang. Hehe.. Tapi diorang suka. Yayyy!! Thanks Teha & Aisha (tukang promote).

Coklat tunang Ida & Fitri, Melaka.
Tema pink & putih..
Err ayat tu Ida yg pilih tau. Yes!! Dah bertunang. Hihi.. Sweet couple of the year. ;) Thanks Ida.

Hafiz & Hani
Selamat bertunang..
Order dari seorang blogger comel, walaupun kecomelannya dipertikaikan oleh family beliau sendiri. Kehkeh.. Hadiah untuk kakaknya sempena pertunangan. Jangan lupa hadiah untuk kakakmu ini juga yek. Hihi..
Ni lah tukang order, Atil. Thanks adik sayang. ;)

Jom ushar TheCoklatShop.
InshaAllah akan ada something new nanti. 
Will be revealed soon! (^_^)V

42 comments:

Cik Yaya said... [Reply]

salam =)

cedapnyer cokelatt...bila la yaya nk tmph lg kat cik na ni..heheh

CtAyue said... [Reply]

comel2 semuanya....

Miss Volvo said... [Reply]

wah syoknye kawin haha :P

nik ros said... [Reply]

wah.. terliur nyer tgk coklat2 tu semua. lawa la design2 semua tu

JungRara said... [Reply]

coklat yg ada pic mcm orang lidi tu kiut ^^

nea lopah said... [Reply]

kreatif nya chic na! so sweet!

Fiza Suhaimi said... [Reply]

Assalamualaikum cikna ^^

Sedapnya tengok coklat tu. Cantik design dia. Loikeee! Nanti fiza nak tempah kat cikna. Tapi dua tiga bulan lagi la. Fiza kabo awal2 kat cikna. Hehehe.

Yang fiza boleh tahu dari lina la. Sebab dia tempah utk 'cotton candy' dia =D

~didiey~ said... [Reply]

sweet nya......
apa yg baru nya tu ye?? xsabar2..hehe

Cinta Misteri said... [Reply]

Nyummmm nyummmm...

N.Aima K said... [Reply]

comelllssss

NinaAz said... [Reply]

sempoinya design tu. cantik sgt yang second tu. hehe. nina suka tempah2 coklat ni. nanti bolehlah usha. hehe
btw, jom join GA nina
http://danishninaaz.blogspot.com/2013/03/giveaway-1-ole-ole-thailand-mari.html

pet said... [Reply]

comel2.. apa y akan di revealed lepas ni? nk jadi org pertama la XD

Tinta Lana said... [Reply]

Salam.

Something new???

Cikna buat coklat design jeans ea? :D

hahahah

Urm, comel plak lukisan model lelaki tgh melutut tu cikna,ada stail gitu ^_^

Nastyna said... [Reply]

Apa ni Chic Na.... tembus skrin laptop saya ushar coklat2 tu huhuhu.

jaakechik said... [Reply]

lamanya x beli coklat chic na! rindu wess...

Si Matatajam said... [Reply]

Cantiknya....lama tak makan cekelat Cik na..

Lina said... [Reply]

coklat2..coklat.. coklattt

ieda immi said... [Reply]

kagumlahhh dengan kerja tangan adik .. seyesss ;)

Rosmiza Ali said... [Reply]

Maju bisnes! Good2! Tengok coklat malam2 ni rasa lapor nak makan coklat ler plak.. Hehehe..

Chipsmore said... [Reply]

Wah3... kak Na, sy nak jugak beli.. tapi nak bentuk doremon! bleh x? heehehe

Budak Nakal said... [Reply]

wahhhh..sangat kretif dan cumel2 semuanya^^

aisya said... [Reply]

tak sbrnyeeee.. hehe

izan mama mia said... [Reply]

hai kakak coklat,..sayang cikna 4 x

Yumida Huda said... [Reply]

nampak sedap n menarik la cikna
cikna buat cokelat tu pakai acuan erk?

Che Rosliza Che Mat said... [Reply]

Sedapnya....semua nampak sedap dan cantik..

Deqla Manjew said... [Reply]

cekelat cikna mmg x penah mengecewakan la.. ada jek idea yg cantik2 mari...

Cik Aini said... [Reply]

well done Chikna..
u hv done a great job!
mabelessss hokayy :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said... [Reply]

comey2 belaka sayang la nk mkn cekelat chic na tp kena mkn gak haha

Kesuma Angsana said... [Reply]

wah sgt2 comel lah !

sha (chirp chirp) said... [Reply]

waahhh, comel! :)

Mrs Velentine said... [Reply]

comelnya..kalau lah dekat boleh order

Aine Ainun said... [Reply]

nak nak nak......
terasa lagi coklat ari2 mmg sedap...

En.Somi AA kata,
"p la blajar buat coklat.."
tu sebab dia makan coklat Cik Naa sedap..
heheheheeeeeee....

intanfirdaus247 said... [Reply]

xmo makan..sayang sangat..sebab cantikkkk

dya bunga said... [Reply]

comelnya..hihi..

p/s: rindu chic na.. :P

azizah :) said... [Reply]

comelnya semua chic na!! nk tempah lgi nnti... hehe

Cik Nur™ said... [Reply]

Atil comel.. :)

Ima Salsuzaima said... [Reply]

wah cantiknya... ima dh lama tinggalkan dunia coklat handmade ni.. tunggu anak besar nanti nak bergiat balik dalam handmade coklat ni.. bnyk lg kena blajar.hihi

nanieybarnieylurviey said... [Reply]

Cantik.. Ala nani nak.. Tp tak bertempah2 lgi nih :(

9n0L4 said... [Reply]

comeynye cekelat chicna. tak comot. :)

Yana Libra said... [Reply]

cantik kotak tu chic na..hehe~

Chic Na said... [Reply]

thanks. ramainya puji cikna comel. erkkkk.. :p

mama aryan said... [Reply]

comey coklat yg cikna buat tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
All right reserved by thecoklatblog.blogspot.com copyright@2012 Designed by supergirlshortstory.blogspot.com